عمومیکسب و کار ایرانی

محاسبه حجم مخزن دیافراگمی بوستر پمپ

معرفی انواع بوستر پمپ‌ ها:

برای محاسبات و طراحی بوستر پمپ باید ابتدا با انواع این محصولات آشنا باشید تا به این صورت برای هر کدام از بوستر‌ها از روش محاسباتی خاص خود استفاده کنید. به طور کلی از نظر نوع راه اندازی و کنترل عملکرد این تجهیزات به دو دسته دور ثابت و دور متغیر تقسیم می‌ شوند.

برای عملکرد بهتر در تامین فشار آب بهتر است که بوستر پمپ آبرسانی دور متغیر باشد. البته نباید فراموش کرد که بوسترهای دور متغیر با استفاده از تجهیزات کنترلی مخصوص و تابلوهای برق راه اندازی می‌ شوند و علاوه بر توجه به ساختار این پمپ‌ ها، برای طراحی باید سراغ افراد متخصص در زمینه طراحی و راه اندازی تابلو برق بروید. البته در مواردی هم دیده شده که متخصصین یک شرکت یا نمایندگی‌ های نصب بوستر پمپ، مهارت و تجربه نصب تابلو برق را دارند.

آشنایی با پارامتر‌های محاسبات و طراحی بوستر پمپ:

انجام محاسبات و طراحی بوستر پمپ تحت تاثیر فاکتورهای گوناگونی است که باید در زمان انجام کار به تمامی آنها دقت شود. به این صورت روند کار به صورت اصولی طی شده و نتیجه نهایی مناسب خواهد بود. در ادامه این پارامترها را خدمت شما معرفی می کنیم:

  • تعداد بخش‌ ها، مناطق یا زون‌ های زیر پوشش بوستر (zone)
  • محاسبه کردن میزان مصرف آب و مقایسه آن با دبی خروجی بوستر پمپ، برای بررسی این موضوع که آیا بوستر پمپ مورد نظر پاسخگوی نیاز است یا خیر.
  • توان کاری بوستر پمپ استفاده شده
  • دور موتور هر کدام از پمپ‌ های استفاده شده در بوستر
  • محاسبه حجم نهایی منبع دیافراگمی بوستر پمپ و بررسی بخش‌ های مربوط به سیستم کنترلی و پرشر تانک

آشنایی با زون بندی در محاسبات و طراحی بوستر پمپ:

زون یا zone که با نام‌ های ناحیه یا منطقه نیز ممکن است شناخته شود، به بخش‌ های جداگانه ای از یک ساختمان بلند می‌ گویند که آب مورد نیاز آن توسط بوستر پمپ تامین می‌ شود. هر کدام از این زون‌ ها یا ناحیه‌ ها به عنوان اهدافی تعریف می‌ شوند که عمل آبرسانی و تامین فشار در آنها باید انجام شود.

به عنوان مثال تصور کنید که یک ساختمان 30 طبقه که حدود 90 متر ارتفاع دارد، باید به چند زون جداگانه تقسیم شود تا روند محاسبات برای هر کدام این بخش‌ ها به صورت جداگانه انجام شده و به مشکل برنخورند. مشخص کردن تعداد زون‌ ها به صورت تقریبی اولین قدم محاسبات بوستر پمپ است و بعد از این مرحله نوبت به محاسبه دبی و هد پمپ‌ ها می رسد.

روند زون بندی برای انواع بوستر پمپ‌ های دور ثابت و متغیر می تواند متفاوت باشد و روند انجام آن به صورت زیر می‌ باشد:

  • برای بوستر پمپ‌ های دور ثابت هر زون تقریبا به 30 متر ارتفاع ساختمان گفته می شود.
  • در بوستر پمپ‌ های دور متغیر هر 40 متر از ارتفاع ساختمان به عنوان یک زون در نظر گرفته می شود.
    ساختمان‌ های 8 طبقه در این میان به عنوان یک زون در نظر گرفته می‌ شوند. همچنین ساختمان هایی بین 8 تا 12 طبقه نیز به عنوان یک زون در نظر گرفته شده، اما با این تفاوت که برای عملکرد بهتر در آبرسانی آنها در طبقات پایینی از شیرهای فشار شکن استفاده می‌ شود.

فرمول محاسبه تعداد زون‌های بوستر پمپ:

قبل از این که مستقیما سراغ فرمول‌ ها برویم بهتر است که با پارامترها و نمادهایی که برای نمایش آنها به کار می‌ رود آشنا شوید تا به این صورت درک بهتری از معادله نهایی که در اختیارتان قرار می‌ گیرد، داشته باشید.

  • افت فشار کنتور HC که بر حسب ستون آب اندازه گیری می‌ شود.
  • فشار حداقل برای مصرف کننده‌ ای که در بالاترین سطح ساختمان قرار دارد. این مقدار بر اساس ارتفاع دوش حمام طبقه آخر و مقدار فشار آب برای رسیدن به این بخش محاسبه شده و با HV نمایش داده می‌ شود.
  • افت فشار شبکه لوله کشی ساختمان که با HL نمایش داده می‌ شود.
  • حداقل ارتفاع که باعث بوجود آمدن فشار در زمان بسته بودن شیرها در طبقات می‌ باشد و با HST(min) نمایش داده می‌ شود.
  • ارتفاع حداکثر که در زمان باز بودن شیر‌ها باعث بوجود آمدن فشار پشت شیر می‌ شود و با HST(max) نشان داده می‌ شود.
  • فشار آبی که توسط بوستر پمپ به لوله کشی ساختمان وارد می‌ شود با HST نمایش داده می‌ شود. در ضمن این نماد برای ارتفاع استاتیکی ساختمان نیز کاربرد دارد.

بر اساس این پارامترها تعداد زون‌ها و تعداد طبقات هر زون به صورت زیر محاسبه می‌ گردد:

محاسبات دبی بوستر پمپ:

مطمئن‌ ترین راه برای انجام محاسبات مربوط دبی بوستر پمپ این است که از جداول مصارف که در مبحث 16 مقررات ملی ساختمان در مورد آنها صحبت شده، استفاده کنید. برای استفاده از این جداول باید ابتدا با توجه به نوع واحد‌های ساختمان مقدار SFU “یا حداکثر فشار لحظه‌ ای” را مشخص کرده و این عمل را برای کل ساختمان نیز تکرار کنید

 . SFU، GPM یا ” گالن بر دقیقه” را می‌ توان از جداول مربوط به مبحث 16 ساختمان سازی به دست آورد. این روش از سایر روش‌ های موجود راحت‌ تر و دقیق‌ تر خواهد بود. اما در صورتی که به دنبال یک فرمول تقریبی برای دبی بوستر پمپ هستید، می‌ توانید از معادله زیر استفاده کنید. البته نباید فراموش کنید که این فرمول دقت بالایی ندارد و صرفا اطلاعاتی سرانگشتی و تقریبی به شما خواهد داد.

در این فرمول منظور از N تعداد افراد ساکن در ساختمان هستند. البته این فرمول را بیشتر برای ساختمان‌ هایی که میزان رفت و آمد تقریبا ثابتی دارند می‌ توان به کار برد. اما وقتی قصد انجام این محاسبات برای مکان‌ هایی مانند بیمارستان، هتل، مدارس، مراکز خرید و… را دارید، بهترین راه استفاده از جدول‌های SFU است که اطلاعات دقیقی در اختیار شما خواهند گذاشت.

محاسبه ظرفیت منبع دیافراگمی در بوستر پمپ:

بیشتر بوستر پمپ‌ های دبی متغیر موجود در بازار، به صورت تک خط اینورتر هستند. روند راه اندازی آنها به این صورت است که یک منبع دیافراگمی به آنها کمک می‌ کند تا شروع به کار کنند. این منبع دیافراگمی که تحت فشار است در بوستر پمپ به عنوان یک تثبیت کننده فشار و آکومولاتور استفاده می‌شود. در ضمن ظرفیت این منبع ارتباط مستقیمی با هد و قدرت پمپ‌های استفاده شده دارد. در ادامه فرمول مربوط به این بخش را مشاهده می‌کنید.

در ادامه هر کدام از پارامترهای استفاده در فرمول بالا را خدمت شما معرفی می کنیم:

  • ظرفیت منبع دیافراگمی: VM
  • حداکثر تعداد استارت مجاز برای الکتروپمپ که در بیشتر موارد آن را 3 یا 4 بار در نظر می‌ گیرند: Z
  • فشار حداقل تنظیم شده بر حسب متر-ستون آب: Pmin
  • فشار حداکثر تنظیم شده بر حسب متر-ستون آب: Pmax
  • میزان دبی متوسط بر حسب مترمکعب بر ساعت: QP

محاسبه هد بوستر پمپ:

یکی از مهمترین بخش‌ های محاسبات و طراحی بوستر پمپ مربوط به محاسبه هد بوستر است. برای انجام این محاسبات فرمول خاصی وجود دارد که به شما اجازه می دهد با جایگذاری مقادیر مختلف به پاسخ مورد نظرتان برسید. البته نباید فراموش کرد که قبل از همه چیز بهتر است نکاتی که در مبحث 16 ساختمان سازی در این زمینه ذکر شده است را به یاد داشته باشید. این موارد عبارتند از:

  • قبل از همه چیز باید تعداد زون‌ ها را مشخص کرده باشید و از سوی دیگر بدانید که قصد استفاده از بوستر دور ثابت یا متغیر را دارید.
  • برای تعیین ارتفاع باید بالاترین نقطه ساختمان را دوش طبقه آخر در نظر بگیرید. فشار در این بخش باید 5.5 باشد.

نحوه انتخاب مخزن تحت فشار

همانطور که گفتیم منبع تحت فشار باید به منظور پیشگیری از خاموش روشن شدن مکرر پمپ آب و دسترسی همیشگی به آب تحت فشار در کنار پمپ آب مورد استفاده قرار بگیرد.

اما قبل از تهیه این وسیله لازم است به چند نکته مهم برای انتخاب آن توجه داشته باشیم:

یکی از مهمترین نکاتی که باید در هنگام انتخاب منبع تحت فشار به آن توجه کنید، جنس بدنه منبع است. با این توضیح که اکثر منابع تحت فشار از جنس فلزی و فایبر گلاس هستند.

در این بین منبعی بهتر است که جنس بدنه آن مقاومت بیشتری در برابر زنگ زدگی، خوردگی و پوسیدگی داشته باشد.

در غیر این صورت باید تقریباً هر ساله برای تعویض منبع تحت فشار خود اقدام کنید، که این مسئله باعث صرف هزینه های بیشتر خواهد شد.

اهمیت توجه به جنس تیوپ منبع تحت فشار نه تنها به منظور پیشگیری از پاره شدن مدام تیوپ است.

بلکه از آنجا که تیوپ در تماس مستقیم با آب درون منبع قرار دارد، باید از مواد بهداشتی و استاندارد ساخته شده باشد.

امروزه تیوپ های استاندارد منابع تحت فشار را از جنس EPDM یا BUTIL می سازند.

از نظر کارشناسان این جنس از تیوپ منبع هم مقاومت و انعطاف پذیری بالایی دارد و هم تاثیر منفی بر روی مزه، بو و رنگ آب آشامیدنی نمی گذارند.

با این حال توصیه می شود هر ساله پمپ آب به همراه منبع تحت فشار را تحت سرویس و تعمیر قرار دهیم تا در صورت نیاز به تعویض تیوپ منبع بر اساس فیلم تعویض تیوپ منبع تحت فشار پمپ آب خانگی اقدام شود.

از جمله مهمترین نکاتی که باید در هنگام انتخاب منبع تحت فشار پمپ آب به آن توجه شود، میزان حجم منبع می باشد.

دلیل اهمیت حجم یا ظرفیت منبع تحت فشار در این است، که اگر حجم منبع تحت فشار کمتر از حد مورد نیاز آن باشد، احتمال ترکیدن منبع وجود دارد.

علاوه بر این به موتور پمپ آب نیز آسیب وارد شده و سبب سوختن این وسیله در دراز مدت می شود.

به دلیل اهمیت حجم منبع تحت فشار در هنگام انتخاب این وسیله قصد داریم تا در ادامه بیشتر در این خصوص توضیح داده و نحوه محاسبه حجم منبع تحت فشار را بیان کنیم.

منظور از حجم منبع تحت فشار چیست؟

ساختار منبع تحت فشار پمپ آب به این صورت است که از دو قسمت جداگانه خشک و تر تشکیل شده است. قسمت تر منبع تحت فشار در واقع همان قسمتی است که قرار است با آب پر شود و قسمت خشک منبع شامل تیوپ می باشد، که توسط باد پر می شود.

منظور از حجم یا ظرفیت منبع تحت فشار، میزان آبی است که می تواند در منبع به صورت تحت فشار ذخیره شده و در هنگام باز کردن شیر آب ساختمان مورد مصرف قرار بگیرد. میزان حجم منابع تحت فشار بسیار متغیر می باشد، به شکلی که می توان منبع تحت فشار را در ظرفیت های 8 تا 3000 لیتری در بازار پیدا کرد. اما توجه داشته باشید که در بین حجم های مختلف، تنها ظرفیت های ذیل برای مصارف خانگی مناسب هستند:

  • حجم 24 لیتری برای سه واحد مسکونی
  • حجم های 50 و 60 لیتری برای چهار طبقه تک واحدی
  • حجم های 80 ، 100 و 150 لیتری برای ساختمان های چند واحده با یک پمپ مشترک

الباقی ظرفیت های منابع تحت فشار ذکر شده برای مصارف صنعتی،  های آتش نشانی و بوستر پمپ های آبرسانی مورد استفاده قرار می گیرند.

نحوه محاسبه حجم منبع تحت فشار

توجه داشته باشید که ظرفیت یا حجم منبع تحت فشار پارامتر مهمی در محاسبه منبع تحت فشار است. با این حال نمی توان اینطور تصور کرد که هرچه حجم منبع تحت فشار بیشتر باشد، فشار  نیز به همان نسبت بیشتر است. بلکه هر چه ظرفیت منبع تحت فشار بیشتر باشد، به این معنی است که توانایی منبع برای ذخیره آب بیشتر خواهد بود. در نتیجه تعداد دفعات روشن و خاموش شدن پمپ آب کمتر شده و پمپ مدت زمان بیشتری در حالت خاموشی قرار می گیرد.

در این بین هر چه میزان اسب بخار پمپ آب بیشتر باشد، باید فاصله زمانی روشن و خاموش شدن پمپ آب بیشتر باشد، چرا که پمپ های سنگین تر به زمان بیشتر برای خنک شدن نیاز دارند. از طرفی برای انتخاب منبع تحت فشار پمپ آب تنها نمی توان به تعداد طبقات ساختمان توجه کرد و پارامترهای مختلف دیگری نیز برای این منظور مهم هستند:

  • تعداد واحدهای مصرف کننده
  • نوع پمپ آب نصب شده
  • میزان مصرف آب در ساختمان
  • ارتفاع ساختمان از سطح زمین
  • میزان دبی پمپ آب
  • میزان فشار cut-in و cut-out سوئیچ فشار
  • زمان کار کردن پمپ آب

به منظور سهولت کار انتخاب منبع تحت فشار پمپ آب در این قسمت قصد داریم فرمولی را به منظور محاسبه حجم منبع تحت فشار مورد نیاز ساختمان برای شما بیان کنیم.

فرمول محاسبه حجم مخزن تحت فشار

قبل از اینکه با فرمول محاسبه حجم منبع تحت فشار پمپ آب آشنا شویم، بهتر است پارامترهای مورد نیاز برای محاسبه این فرمول را بررسی کنیم:

  • Vn : حجم مفید مخزن
  • Va : حجم هوای فشرده
  • Ve : مجموع حجم مفید و حجم هوای فشرده
  • Vb : حجم کلی مخزن
  • Pa : فشار هوا در حالت بیشینه
  • Pe : فشار هوا در حالت کمینه
  • Qp: دبی پمپ پرکن مخزن
  • Qm : دبی مصرف
  • t1 : زمان پر شدن مخزن در زمان در زمان کارکرد پمپ
  • t2 : زمان خالی شدن مخزن
  • T : دوره تناوب پر و خالی شدن مخزن

برای محاسبه کمیت های فوق به این صورت عمل می کنیم:

Vn = ( Qp – Qm ) × t1                در حالت پر شدن مخزن

Vn = Qm × t2                       در زمان خالی شدن مخزن

T = t1 + t2                                                 دوره تناوب

در معادله فوق می توان با انتخاب و قرار دادن پارامترهایی همچون دوره تناوب، دبی پمپ، حداقل فشار هوای داخل مخزن و حداکثر فشار هوای داخل مخزن حجم کلی مخزن تحت فشار را محاسبه نمود.

بر اساس آنچه گفته شد می توان این طور جمع بندی کرد، که استفاده از منبع یا مخزن تحت فشار در کنار پمپ آب بالای یک اسب بخار بسیار ضروری است.

اما این موضوع به این معنی نیست که می توان از هر منبعی با هر ظرفیت یا حجمی استفاده شود.

در غیر این صورت با مشکلاتی همچون کوتاه شدن چرخه کار پمپ آب و روشن و خاموش شدن مداوم پمپ آب دور از انتظار نیست.

به همین دلیل لازم است برای انتخاب صحیح منبع تحت فشار به پارامترهایی از جمله ارتفاع ساختمان، تعداد واحد ها و طبقات، میزان دبی پمپ آب، حجم مخزن تحت فشار و چندین عامل مهم دیگر توجه شود.

لذا ما در این مطلب فرمولی را به منظور نحوه محاسبه حجم مخزن تحت فشار پمپ آب بر اساس پارامترهای ذکر شده، بیان کردیم.

مزایای استفاده از بوستر پمپ دور متغیر

  1. در بوستر پمپ های دور متغیر ، فشار خروجی با فشار ورودی آب کاملا یکسان است
  2. تعداد زون ها کاهش یافته و به دلیل دور متغیر بودن دور موتروها نیز کاهش می یابد
  3. در بوستر های دور متغیر درست که تمام پمپ ها با دور 3000 RPM  می باشند ولی بانصب اینورتر ئدر تابلو های آنها از تمام ظرفیت پمپ در دور آن استفاده نمی شود
  4. ضربه قوچ حذف می شود و عملا بی نیاز از منبع دیافراگمی یا همان پرشرتانک می شویم
  5. البته اگر در بوستر پمپ های دور متغیر به تعداد پمپ های بوستر ما داریو و اینورتر نصب کنیم ف دیگر نیازی به پرشر تانک یا منبع دیافراگمی نمیباشد ،ولی 99.5 درصد بوستر پمپ های دور متغیر بازار رو یک خط درایو اینوتر نصب می کنند ، پمپ دوم با تمام ظرفیت به صورت دور ثابت کار می کند به همین دلیل است که مجبور اند فروشندگان منبع دیافراگمی روی بوستر پمپ قرار دهند
  6. در واقع منبع دیافراگمی یا پرشر تانک در بوستر پمپ های دور متغیر مربوط به پمپ دوم است که به امان خدا رها می شود و هیچ نوع درایو یا اینورتری روی آن نصب نمی کنند
  7. یوستر پمپی دور متغیر 100 درصد باشد ، به هیچ عنوان منبع دیافراگمی نیازی ندارد
  8. در صورت استفاده از بوستر پمپ های آبرسانی دور متغیر عمر لوله کشی و پمپ ها افزایش می یابد

محاسبه ظرفیت منبع دیافراگمی بوستر پمپ آبرسانی

 همانطور که در قسمت قبلی عنوان شد ، اکثر بوستر پمپ های درو متغیر بازار به صورت تک خط اینورتر می باشند ، و این بوستر ها با منبع دیافراگمی نصب و راه اندازی می شونداین منبع تحت فشار در بوستر پمپ های آبرسانی به عنوان یک آکومولاتور و تثبیت کننده فشار مورد استفاده قرار میگیردظرفیت این منبع با قدرت پمپ های مورد استفاده و هد پمپ ها رابطه مستقیم دارد

محاسبه هد بوستر پمپ آبرسانی

  1. از حساس ترین قسمت های طراحی یک بوستر پمپ آبرسانی محاسبات مربوط به هد آن می باشد ،که باید ابتدا قبل از شروع محاسبات چن نکته مربوط که در مبحث 16 روی آن تاکید شده است در نظر بگیرید
  2. اولا دوش طبقه آخر باید بالای سری خود 5.5 متر فشار طبقه گفته مبحث بالای سر خود داشته باشد
  3. دوما ، تعداد زون ها را محاسبه کرده و سپس نوع بوستر از نظر دور متغیر یا درو ثابت بودن را تعیین فرمایید
  4. برای محاسبه هد بوستر پمپ ابرسانی تصیم گرفتم با ذکر یک  مثال چند مفهوم از بوستر پمپ را بیان کنم
  5. برای محاسبه هد کلی بوستر پمپ های آبرسانی از سه فرمول زیر استفاده میکنیم

     مثالیک ساختمان 6 طبقه و دو طبقه زیر همکف به عنوان پارکینگ و موتورخانه مفروض است ، محل جانمایی مخزن ذخیره آب و بوستر پمپ در موتورخانه دیده شده است و لازم به ذکر است که این ساختمان در هر واحد یک دوش ، 2 عدد روشویی ، یک دستگاه ماشین رختشویی که هریک نیازمند آب سرد گرم می باشند ، طول لوله کشی داخل واحد 20متر در نظر بگیرید  مطلوب محاسبه هد و دبی بوستر پمپ آبرسانی این ساختمان در دوصورت

  1. پمپ به صورت ON /OFF  باشد
  2. بوستر پمپ به صورت دور متغییر باشد

گام اول کنترل فشار در طبقه آخر

  1. همانطور که در شکل زیر ملاحظه می شود ، فشار آب شهری و انشعاب تحویل گرفته شده از شرکت آبفا معادل 4 بار یا 40 متر میباشد ، از طرفی ارتقاع طبقات 3.5 متر می باشد ، پس طبقه به طبقه که بالا برویم ،3.5 متر به 3.5 متر از 40 متر یا 4 بار کسر میشود ، تا نهایتا به طبقه 6 که برسیم ، منظور از 6 ام کف طبقه ششم میباشد که فشار در انجا 2.2 بار یا 22.5 متر می باشد  ، برای ما طبق مبحث 16 مقررات ملی دوش طبقه آخر مهم است ، که فشار 5.5 متر پشت بالای سر خود را داشته باشد
  2. حال برای حصول اطمینان یک طبقه دیگر بالا رفته یعنی 3.5 متر دیگر از فشار طبقه 6 ام که معادل 22.5 متر بود  کسر می شود ،
  3. پس فشار سقف طبقه ام که همان کف پشت بام میبشود برابر 19 متر است پس بنابراین از 5.5 متر گفته شده در مبحث 16 پشت دوش آبگرم بیشتر است یعنی 1.9 بار فشار داریم  درحالیکه ما 0.5 بار لازم داشتیم
  4. حالا این مطلب و این تحلیل در کجای محاسبات به درد ما میخورد ، پاسخ اینکه در تعداد زون بندی و مناطقی که باید تعیین شوند که چه تعداد طبقه جا دارد در زون یا منطقه تحت پوشش ما قرار بگیرد ،
  5. در مثال فوق تا 4 طبقه دیگر جا داشت در زون ما قرار بگیرید زیرا براحتی فشار 0.5 بار پشت دوش طبقه آخر را به راحتی پاس می کرد.

گام دوم  – محاسبه هد مسیر

  برای محاسبه هد مسیر باید : طول عمودی از محل ورودی طبقه اول تا طبقه ششم و داخل واحد طبقه ششم را متر کرد ،  این مسیر به نوعی مقاوم ترین مسیر برای تامین فشار و غلبه بر افت آن می باشد

  20 متر  = طول مسیر عمودی

  24.5 =  3.5*6  = طول مسیر افقی

گام سوم –  محاسبه هد بوستر پمپ حداکثر و حداقل

  محاسبه هد بوستر در دوحالت مینیم و ماکزیمم به دلیل ضرورت دارد که ما درمی یابیم که در طبقه اول وو طبقه آخر به چه شکل خواهد بود آیا نیازی به شیر فشار شکن میباشد     بازم رجوع میشود به مبحث 16 که فرماید ، حداکثر فشار پشت لوازم بهداشتی 4 بار می باشد ، به زبان ساده ترین این 4 بار فصل الخطاب طراحی هد بوستر ما می باشد پس خواهیم داشت :

  1. بعداز محاسبه هد حداکثر و حداقل خواهیم داشت ، اگر هد پمپ در طبقه اول بیش از 53.35 باشد بیش از حد مجاز خواهد بود با 4 بار مبحث 16 در تضاد است و اگر هد پمپ کمتر از 33.5 شود فشار در پشت شیر مصرف بالاترین طبقه از میزان مجار کمتر خواهد بود
  2. حال اگر بخواهیم در طبقه اول فشار روی 4 بار ثابت بماند باید از پمپ درو متغیر استفاده کنیم و اگر بخاهیم از پمپ های دور ثابت ON OFF استفاده کنیم باید حد بالای پرشر سویچ را روی 53.5 و حد پایین را روی   43.3 متر تنظیم کنیم ، زیرا در بوستر پمپ های on off فشار ورودی و خروجی در حدود 1 بار اختلاف داریم
  3. حال اگر در تنظیمات حد پایین پمپ را پایین تر از 43 متر بگیریم، فشار در طبقه آخر خیلی کاهش خواهد یافت و نواسات فشار موجب نارضایتی ساکنان طبقه بالا خواهد شد و در صورتیکه بزرگتر از 43 بگیریم تعداد دفعات خاموش و روشن شدن پمپ افزایش خواهد یافت.
دکمه بازگشت به بالا