ایجاد کسب و کار جدید مبتنی بر اینترنت اشیاء با فناوری «لوراون»؛ اقتصاد دیجیتال در ایران چگونه جان می گیرد
دوره ای با امید اقتصاد دیجیتال ؛
یک مدیر تکنسین گفت: “فناوری Luravan در اقتصاد دیجیتال می تواند هزینه ها را کاهش دهد بهره وری را افزایش دهد مشاغل جدید مبتنی بر IVT ایجاد کند و کیفیت زندگی را بهبود بخشد و خدمات بهتری را به شهروندان ارائه دهد.”
آژانس خبری آنا – مفرد Ehsan Arabi ؛ هفتمین رویداد ملی OMID با عنوان “اقتصاد دیجیتال” از 1 تا 5 فوریه با مشارکت 2 شرکت از 2 استان و 2 واحد دانشگاهی از دانشگاه آزاد اسلامی میزبان شعبه Isfahan (خراسان) برگزار می شود.
محورهای هفتمین رویداد ملی با امید امروز آغاز می شود. هوش مصنوعی اینترنت اشیاء blockchain بازی ها بیوتکنولوژی و پزشکی دیجیتال متاور واقعیت مجازی و واقعیت افزوده صنایع تولید 4.3 شهرهای هوشمند تجارت الکترونیکی بازاریابی دیجیتال و انرژی خالص هستند.
Rasool Sadeghi یکی از فناوری های اقتصاد دیجیتال موجود در هفتمین رویداد ملی امید ملی با تکنسین های خود است و به سؤالات آنا گزارشگر پاسخ داده است که در زیر آن را خواهیم خواند.
آنا: فعالیت و عملکرد اصلی تکنسین های شما در اقتصاد دیجیتال چیست و نیاز به نیاز کشور چیست؟
سادجی: به عنوان یک تکنسین در فناوری اطلاعات و ارتباطات (فناوری اطلاعات) مجموعه نوآوری دانشگاه آزاد اسکان استان اسفان و یک شرکت تابعه از مرکز رشد این دانشگاه. این هسته در اینترنت برای IoT (IoT) فعال است و با فناوری Lorawan یکی از مهمترین دستورالعمل های طولانی برای IoT کار کرده است) و دانش فنی مربوط به این زمینه دارد. شهر هوشمند به مناطق مربوط به لوروان.
یکی از چالش های اقتصاد دیجیتال زیرساخت های ارتباطی موجود در کشور تقویت می شود
ما از فناوری Luravan در مکانهایی استفاده می کنیم که در مورد داده ها به اطلاعات بسیار کوتاهی نیاز داریم سطح انرژی مورد نیاز برای ارسال این داده ها بسیار کم است تا بتوانیم باتری را در یک منطقه از راه دور نصب کنیم و از آن برای اندازه گیری پارامترها استفاده کنیم و بعد از 10 بعد از 10 جایگزین کنید. سال باتری ؛ بنابراین مصرف انرژی آن بسیار کم است.
فناوری Luravan در مدیریت شهر هوشمند کنترل روشنایی هوشمند- همانطور که ما انجام می دهیم- مدیریت پارکینگ هوشمند جمع آوری زباله نظارت بر کشاورزی (رطوبت خاک دما و نور اطراف) ردیابی دام نظارت بر تجهیزات صنعتی مدیریت مقطعی استفاده های مختلف از سهام و اثری از اثرات تجهیزات پزشکی یا بیماریهای خاص در زمینه بهداشت و غیره استفاده می شود.
در اقتصاد دیجیتال فناوری Loravan می تواند هزینه ها را کاهش دهد باعث افزایش بهره وری ایجاد مشاغل جدید مبتنی بر IVT و بهبود کیفیت زندگی و ارائه خدمات بهتر به شهروندان شود.
آنا: درباره چالش های کشور در اقتصاد دیجیتال چه می دانید و راه حل های شما چیست؟
سادجی: یکی از چالش های اقتصاد دیجیتال زیرساخت های ارتباطی موجود در کشور برای تقویت پهنای باند و دسترسی به اینترنت در مناطق مختلف مانند یک مانع اصلی تحریم ها و دسترسی به فناوری کلاس کلاس جهان و همکاری با شرکت های بین المللی و ارتباط مؤثر با آنها ارتباط برقرار می کند. آنها کمبود منابع انسانی متخصص در فناوری اطلاعات و ارتباطات قوانین نظارتی و مقررات برای از بین بردن ابهام برای سرمایه گذاران و فعالان مشاغل دیجیتال سرمایه گذاری های داخلی و خارجی را در توسعه فناوری اطلاعات و شکاف های دیجیتالی در مناطق شهری و روستایی کاهش می دهد. این منطقه است.
برای دستیابی به موقعیت مورد نظر در اقتصاد دیجیتال توسعه زیرساخت های ارتباطی یکی از الزامات مورد نیاز است
برای ارائه راه حلی برای چالش ها باید گفت که توسعه زیرساخت های ارتباطی مانند توسعه شبکه های تلفن همراه 4 و 5 گسترش فیبر نوری پشتیبانی از شرکت های دیجیتال پشتیبانی از شرکت های نوپا و شرکت های جدید با ایجاد علم و پارک های فناوری و مراکز نوآوری توسعه آموزش مهارت و تقویت منابع انسانی در فناوری اطلاعات بخش هایی با کیفیت بالا و برای گذراندن یک دوره.
آنا: آیا برنامه ای برای توسعه تجارت خود دارید چه برنامه هایی برای ورود به بازار جهانی نیاز دارید؟
سادجی: تمرکز فعلی این شرکت روی بازار داخلی است بنابراین ما می توانیم فناوری و فناوری Loravan را در پروژه های مختلف صنعتی کشاورزی و هوشمند در این شرکت اداره کنیم و برنامه خاصی برای عرصه بین المللی نداریم.
آنا: از چه فناوری هایی در محصولات یا خدمات خود استفاده می کنید؟
سادجی: در محصولی که داریم از فناوری IVT و اینترنت اشیاء استفاده می کنیم. از آنجا که اینترنت اشیاء می تواند بستری برای تحویل داده های مورد استفاده در هوش مصنوعی باشد تا بتوانیم الگوها را استخراج کنیم و رفتار آینده یک پارامتر یا داده را پیش بینی کنیم.
آنا: بزرگترین چالش شرکت شما اکنون با آن روبرو است؟
سادجی: اول چالش های حقوقی و قانونی از جمله فرکانس استاندارد سازی و عدم وجود قوانین و مقررات شفاف در IoT و فناوری دوم چالش های مالی. از آنجا که اگر بخواهیم شبکه Luravan را پیاده سازی کنیم برای توسعه زیرساخت های آن به هزینه قابل توجهی نیاز داریم و سوم عدم وجود منابع انسانی تخصصی است که در Luravan و IVA به آن نیاز داریم.
آنا: ایران در اقتصاد دیجیتال کجاست؟ و الزامات برای رسیدن به موقعیت مورد نظر چیست؟
سادجی: ایران با توجه به جوان و علاقه مند به فن آوری های جدید ظرفیت بالایی برای رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال دارد. با این حال عوامل مختلفی از قبیل مجازات ها و محدودیت های زیرساختی و عدم وجود قوانین شفاف از رشد سریعتر در این منطقه جلوگیری کرده است. بشر
گسترش فیبر نوری پشتیبانی از شرکتهای دیجیتال پشتیبانی از راه اندازی ها و مشاغل جدید تدوین قوانین و مقررات شفاف جذب سرمایه گذاری خارجی تهیه خدمات اینترنتی ارزان و با کیفیت بالا حمایت از شرکت های دیجیتال و حل شکاف در اقتصاد دیجیتال منجر به کشور در کشور
به منظور دستیابی به موقعیت مورد نظر در اقتصاد دیجیتال توسعه زیرساخت های ارتباطی یکی از شرایط لازم است. از طرف دیگر پشتیبانی از شرکت های دیجیتالی ایجاد پارک های فناوری و مراکز نوآوری پشتیبانی از استارتاپ ها توسعه مهارت های تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات اجرای آموزش های دانشگاهی برای نیازهای بازار کار تدوین قوانین و مقررات شفاف برای ایجاد یک محیط امن برای سرمایه گذاران جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال فناوری از بین بردن شکاف های دیجیتالی موجود با ارائه خدمات اینترنتی با کیفیت پایین به مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته و حمایت از شرکت های دیجیتال در مناطق محروم توجه به امنیت سایبر نوآوری و خلاقیت به ویژه برای ظهور ایده های جدید بخش خصوصی و همکاری های دولت و بهبود فرهنگ کارآفرینی می تواند موضع ایران را به مکانی مطلوب در اقتصاد دیجیتال برساند.
آنا: تأثیر رویداد امیدوارکننده بر اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی روابط دانشگاهی و غیره را چگونه ارزیابی می کنید؟
سادجی: رویداد ملی امید ملی علاوه بر تأثیر مستقیم بر اقتصاد دیجیتال در سرعت بخشیدن به رشد در استارتاپ ها افزایش سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و جذب سرمایه گذاران شبکه ها در همکاری و تعامل با مراکز تحقیقاتی استارتاپ ها و دانشگاه ها مؤثر هستند.
رویداد شبانه امید با طراحی فن آوری های جدید نیز بر حوزه هوش مصنوعی تأثیر می گذارد. نگه داشتن کارگاه ها کنفرانس ها و پانل های رویداد تخصصی تأثیر مثبتی بر هوش مصنوعی و توسعه برنامه های هوش مصنوعی به ویژه در اینترنت اشیاء دارد. از طرف دیگر ایجاد همکاری مشترک بین محققان دانشگاهی و شرکت های صنعتی می تواند به هوش مصنوعی کمک کند.
رابطه بین دانشگاه با صنعت از سایر مناطق تأثیرگذار رویداد ملی با امید است ؛ از آنجا که می تواند فاصله بین این دو موسسه را کاهش داده و فرصت های شغلی را برای شرکت های مبتنی بر دانش و دانش ایجاد کند و نیازهای صنعت به عنوان چالش های فناوری افزایش می یابد. دوران امید همچنین روح نوآوری و کارآفرینی را بهبود می بخشد و به طور کلی این رویداد موضع ایران را در زمینه فناوری ترویج می کند.