اگر فن حلزونی ماینر از کار بیافتد چه کار کنیم؟
نحوه اتصال فن حلزونی ماینر به برق
در پاراگراف بالا رنگ و کاربرد سیمهای فن حلزونی ماینر معرفی شد، سیم قرمز به عنوان سیم مشترک در نظر گرفته میشود که به نول وصل می شود و بر حسب نیاز شما، یکی دیگر از سیمها را به فاز وصل کنید پروانه فن حلزونی ماینر شروع به چرخیدن میکند. در صورتی که چرخشی اتفاق نیافتاد، یا جریان الکتریکی در سیمها جاری نیست یا جت فن حلزونی ماینر شما دچار مشکل شده است. قبل از اینکه کابل را به برق وصل کنید میتوان از کلید نیز استفاده کرد.
اگر فن حلزونی ماینر از کار بیافتد چه کار کنیم؟
بسته به نوع دستگاه ماینینگ که مورد استفاده شماست در صورتی که دمای دستگاه بیش از 90 درجه سانتی گراد شد، دستگاه خودکار خاموش میشود پیشنهاد ما این است دمای دستگاه را همواره کنترل کنید تا بیش از حد گرم نشود.
دلایل تعویض فن حلزونی ماینر
با توجه به مطالبی که در این مقاله به آن اشاره شد، فنهای دستگاه ماینر امکان دارد به مرور معیوب شده و کارایی نداشته باشند. برای اینکه عملکرد دستگاه ماینینگ خود را بالا برده و از خرابی هشبرد و ماینر خود جلوگیری کنید، برای این منظور نیاز به تعویض فن حلزونی ماینر است. در این قسمت شما میتوانید با دلایل تعویض فن حلزونی ماینر آشنا شوید.
یکی از دلایل مهمی که امکان دارد شما را مجبور به تعویض فن حلزونی کند، به این صورت که خروجی فن از میزان خروجی تعریف شده کمتر باشد. این عامل بر روی عمر دستگاه تأثیر بسیار مهمی دارد.
یکی از دلایل دیگر که منجر به تعویض فن حلزونی میشود، سر و صدای فن قبلی است. به دلیل این که فنها به طور دائم کار میکنند و در صورتی که فن حلزونی را مورد بازرسی مداوم قرار ندادید، این امکان وجود دارد که بعد از مدتی صدای گوش خراشی را از آن تولید شود.
دلیل دیگری که در تعویض مؤثر است، ضربههایی که براثر بیدقتی به دستگاه و فن وارد شود، میتواند در عملکرد فن حلزونی تداخل ایجاد کند. نوسانات برق هم میتواند روی خراب شدن دستگاه و فن حلزونی در طولانی مدت تأثیر بگذارد. ممکن است که این نوسان باعث شود فن نیم سوز شده باشد و شما نیز مطلع نباشید. ولی با دقت بیشتر بر عملکرد آن، قابلتشخیص است.
کلام پایانی در فن حلزونی
با مطالعه دقیق این مقاله شما قادر خواهید بود با انواع فن حلزونی ماینر موجود در فروشگاه تهویه آذران آشنا شوید. فن حلزونی در کلیه مدلهای ماینر قابل استفاده است و به عنوان یک خنک کننده بسیار پرقدرت در دستگاه عمل میکند. از نکات بسیار حائز اهمیت در نگهداری این فنها که باید همواره در نظر بگیرید این است که در مدت زمانهای اندکی ذرات گرد و غبار را از روی بدنه و پروانه آن پاک کنید تا دچار مشکل نشوید. امیدوارم بتوانید بامطالعه این مقاله به اطلاعات مورد نیاز و کافی در ارتباط با جت فن حلزونی ماینر برسید.
دستگاه های ماینر از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل شده است که هر کدام از آن ها با توجه به کارکردی که دارند می توانند دچار مشکلات و خرابی هایی شوند، ما در این مقاله قصد داریم مشکلات و خرابی های رایج ماینر را بررسی کنیم و در ادامه روش های حل آن ها را هم بازگو کنیم. همانطور که گفتیم ماینر ها از اجزا مختلفی تشکیل شده اند و ما با بررسی هر کدام از آن ها و مشکلات رایجی که ممکن است برای هر کدام از آن ها به وجود بیاید، راهنمای خود را شروع می کنیم.
مشکلات و خرابی های رایج ماینر:
خرابی های پاور ماینر:
وظیفه ی برق رسانی به قسمت های مختلف ماینر را بر عهده دارد. به این ترتیب که این قطعه برق شهری از نوع AC را از شبکه دریافت می کند و با تبدیل به برق 12 ولت Dc، آن را مناسب استفاده اجزای مختلف دستگاه می کند. در پاور ماینر برد های الکتریکی،خازن، سلف و… نقش اساسی را بازی می کنند. یکی از عواملی که در خرابی ماینر ها نقش اساسی را ایفا می کند، می باشد که از این طریق ماینر ممکن است که قسمتی از کارایی خود را از دست بدهد و حتی ممکن است کاملا بلااستفاده شود.
خرابی های هشبرد ماینر:
وظیفه ی حل مسائل پیچیده و سنگین موجود در شبکه، جهت هش گذاری بلاک ها را برعهده دارد. با توجه به این موضوع طبیعی است که عمده فعالیت ماینر در این ناحیه انجام می شود و به همین دلیل بیشترین استهلاک و ایجاد گرما هم در هشبرد های ماینر مشاهده می شود.
مشکلات نرم افزاری ماینر:
ماینر ها دارای مشکلات نرم افزاری هم می شوند که در این موارد می توان با کمک و مشورت یک تعمیرکار مجرب در جهت رفع آن ها اقدام کرد. در این موارد با توجه به مشکلی که به وجود آمده است از طریق می توان آن را حل کرد.
روش هایی که می توان خرابی های ماینر را کاهش داد:
ماینر های برای این که بتوانند با راندمان بالا بیشترین طول عمر را داشته باشند باید در شرایط استانداردی که برای آن ها تعریف شده است کار خود را ادامه دهند. برای رعایت این استاندارد ها روش های مختلفی وجود دارد که در این جا قصد داریم به چندتا از این موارد اشاره کنیم.
کنترل دمای محیط ماینر:
از عوامل موثر در خرابی و استهلاک اجزای مختلف ماینر افزایش دما، در حین کار می باشد که اگر در این حالت با روش های مختلف به کاهش دمای ماینر خود کمک کنید، میتوانید تا حد زیادی از خرابی های ناشی از این عامل جلوگیری کنید.
کنترل رطوبت ماینر:
رطوبت بیش از اندازه در محیطی که ماینرها در حال کار می باشند می تواند باعث خوردگی و سولفاته شدن قطعات و اجزا شود و حتی با ایجاد اتصالی در قطعات می تواند در کسری از ثانیه ماینر را به یک شی بدون استفاده و سوخته تبدیل کند. پس تا جایی که می توانید رطوبت محیط خود را کنترل کنید و اجازه افزایش بیش از اندازه ی آن را ندهید.
تمیز بودن محیط کاری ماینر:
به هر دلیلی اگر محیط کاری شما کثیف و آلوده باشد می تواند به ماینر آسیب وارد کند. به طور مثال گرد و خاک موجود در هوا می تواند به ماینر شما نفوذ کند و باعث می شود تهویه در ماینر به خوبی انجام نشود و با وجود گرد و غبار هوای راه یافته به داخل ماینر نمی تواند با قطعات به صورت کامل تماس برقرار کند و به این ترتیب دما ماینر افزایش می یابد. همچنین وجود گرد و غبار باعث می شود در مدار های ماینر اتصالات کوتاهی اتفاق بیافتد که این موضوع خود باعث بروز آسیب های جدی خواهد شد.
ولتاژ برق مناسب برای ماینر:
وجود نوسانت در ولتاژ و افتا ولتاژ موجود در مناطق مختلف کشور از مهم ترین عوامل خرابی ماینر ها می باشد. در اسرع وقت باید جهت رفع این موضوع استفاده از محافظ های برق و همچنین استابلایزر ها را در دستور کار خود قرار داد.
سلامت اینترنت ماینر:
اینترنت ماینر ها از عوامل موثر در حفظ سلامت ماینر شما خواهد بود. قطع و صل شدن اینترنت باعث می شود که ماینر شما پیوسته گرم و سرد شود که این موضوع استهلاک قطعات را با سرعت زیادی بالا خواهد برد. همچنین ریجکتی ها ناشی از ضعیف بود اینترنت در ماینر باعث بروز مشکلاتی از جمله سوختن کنترل برد و… خواهد شد. ویروسی شدن ماینر هم از جمله عوامل شایع است و در صورتی که اینترنت شما امن نباشد و از انتی ویروس و… استفاده نشود می تواند بر روی درآمد ماینر شما تاثیر بسزایی بگذارد.
منبع: تهویه آذران