عمومیکسب و کار ایرانی

معرفی قالب های اختصاصی طراحی سایت وردپرس ساین وب

طراحی سایت با وردپرس یکی از ساده‌ترین و همچنین یکی از بهترین روشهای طراحی سایت است که در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانید یک سایت را برای خودتان طراحی کنید.

یکی از دلایلی که وبمستران سعی می‌کنند که از طراحی سایت با وردپرس استفاده کنند، وجود منابع مختلف و زیاد است که باعث می‌شود تا مشکلات آنها در سریع‌ترین زمان ممکن حل شود.

همین علاقه و منابع زیاد، باعث شده تا اکثر قالب های موجود در اینترنت، برای طراحی سایت وردپرس ساخته شود.

ولی تیم‌هایی هم وجود دارند که با کمک آنها می‌توانید قالبهای اختصاصی برای سایت های خودتان بسازید؛ ولی چرا باید از قالب اختصاصی استفاده کنیم؟ چرا وقتی قالب آماده در مخزن وردپرس وجود دارد، باید برای قالب اختصاصی هزینه کنیم؟

در ادامه ما قصد داریم تا به بررسی همین سوالها بپردازیم. با ما همراه باشید.

چند نوع سیستم مدیریت محتوا داریم؟

قبل از اینکه به بحث تفاوت قالب آماده و اختصاصی بپردازیم، بهتر است اول اطلاعاتی کلی از سیستم‌های مدیریت محتوا و یا CMS داشته باشیم.

در کل دو نوع CMS داریم:

1. سیستم مدیریت محتوا آماده

 مثل وردپرس، جوملا، پرستاشاپ و … که به صورت آماده و متن باز در سطح اینترنت وجود دارد.

این سیستم‌های مدیریت محتوا، رایگان و بدون دردسر خاصی هستند و همچنین انجمن‌های زیادی هم در ایران برای آنها وجود دارد.

2. سیستم مدیریت محتوا اختصاصی

سیستم مدیریت محتوا اختصاصی مربوط می‌شود به کسانی که قصد طراحی سایت اختصاصی را دارند. در این مورد، همه چیز به صورت اختصاصی نوشته می‌شود؛ از خود CMS گرفته تا افزونه ها!

طراحی سایت اختصاصی معمولا هزینه زیادی در بر دارد؛ چون همه چیز باید به صورت اختصاصی برای شما طراحی شود؛ ولی اگر سایت خودتان را به دست یه تیم خوب ( ساین وب ) بسپارید، می‌تواند چندین برابر بهتر از وردپرس با قالب آماده عمل کند.

در ادامه بیشتر درباره سایت اختصاصی صحبت می‌کنیم…

تفاوت قالب اختصاصی و قالب آماده

فرض کنید که شما قصد طراحی سایت وردپرس را دارید؛ حالا سایت خودتان را با کمک وردپرس راه اندازی کردید و حالا نیاز به یک قالب دارید. اینجا دو راه پیش روی شماست:

  1. یا باید از قالب اختصاصی استفاده کنید که برای اینکار باید از یک تیم برنامه نویسی کمک بگیرید.
  2. یا باید از قالب‌های آماده که در مخزن وردپرس و یا سایتهایی که خدمات وردپرس را ارائه می‌دهند استفاده کنید.

هر کدام از این موارد، مزایا و معایب خودشان را دارند و درواقع هدف ما از نگارش این پست هم، بررسی همین موارد است؛ در ادامه به نکات بهتری می‌پردازیم.

1. نیاز به وقت بیشتر برای انجام طراحی قالب اختصاصی

شاید مهم‌ترین فایده و دلیل استفاده از قالب آماده، هدر نرفتن وقت باشد؛ چون شما در عرض چند ساعت، می‌توانید قالب خودتان را از مخزن وردپرس و یا سایتهای مختلف انتخاب کنید و در کمتر از یک ساعت هم آن را بر روی سایت خودتان نصب کنید.

این در صورتی است که در استفاده از قالب اختصاصی در بعضی مواقع باید تا ماه‌ها صبر کنید.

2. قیمت قالب اختصاصی نسبت به قالب های آماده

دومین دلیل که باعث شده تا طرفداران قالب آماده بیشتر از قالب اختصاصی باشد، به دلیل قیمت کمتر این قالب‌هاست؛

حتی تعداد زیادی از این قالبها که در مخزن وردپرس هم وجود دارد، به صورت رایگان ارائه می‌شوند و بعضی‌ها هم با پرداخت درون برنامه‌ای هستند.

تعداد زیادی از آنها هم در سایتهای ارائه خدمات طراحی وردپرس به فروش می‌رسند که باز هم در مقایسه با قالبهای اختصاصی، قیمت خیلی کمتری را ارائه می‌دهند.

پایین بودن قیمت قالب آماده بخاطر این هست که ارزش قیمتی این چنین وبسایت ها در همین رنج قیمتی است و باید مراقب باشید که بیشتر از ارزش آن هزینه نکنید.

برعکس هزینه طراحی سایت با قالب اختصاصی که مسلما به دلیل وقت گذاشتن نیروهای کاربلد و با تجربه گرافیست و کدنویس صورت میگیرد بالاتر است و ارزش کار طراحی سایت با قالب اختصاصی کاملا مشهود است .

3. تنوع بیشتر اما تکراری !

طراحی سایت با وردپرس یکی از محبوب‌ترین روش‌ها در ایران و جهان است و به همین منظور هم، توسعه دهندگان زیادی به این سمت کشیده شدند؛ حالا یا برای طراحی قالب یا برای طراحی سایت و یا برای طراحی افزونه و ….

به همین دلیل، قالب‌های آماده زیادی در سطح اینترنت وجود دارد؛ این تنوع به حدی زیاد است که شما متناسب با موضوع سایت خودتان، می‌توانید ساعتها در لیست قالبهای آماده بچرخید تا بهترین را برای سایت خودتان انتخاب کنید.

ولی همانطور که از اسم قالب‌های اختصاصی هم مشخص است، این قالبها فقط برای یک نفر ساخته می‌شوند! و ساین وب کاملا وبسایتی منحصر به فرد طراحی میکند که برند کسب و کار شما را از دیگر رقبا متمایز میکند و باعث جذب بیشتر مشتریان به سمت کسب و کار شما میشود.

4. کدهای بهینه قالب اختصاصی

همه این قالب‌ها، امکانات زیادی دارند تا بتوانند کاربران خودشان را راضی نگه دارند. مثلا فرض کنید در انتخاب رنگ پس زمینه قالب، ده تنوع رنگ وجود دارد و شما یکی را انتخاب می‌کنید. ولی کد 9 رنگ دیگر در سورس قالب شما وجود دارد و همین می‌تواند باعث سنگین شدن سایت بشود که نتیجه آن، افت زمان بارگذاری سایت است.

ولی در قالب اختصاصی اینطور نیست؛ یعنی شما در یک جلسه‌ای با تیم برنامه نویسی برگزار می‌کنید، می‌گویید که پس زمینه قالب به رنگ سفید باشد؛ پس در کدهای قالب، فقط از کد رنگ سفید استفاده می‌شود که همین موضوع می‌تواند در سرعت سایت تاثیر بسیار زیادی بگذارد.

5. امنیت سایت

در بالاتر در مورد کدهای بهینه نشده در طراحی سایت با وردپرس صحبت کردیم؛ بعضی از این کدها حتی می‌توانید به امنیت سایت شما هم ضربه بزنند!

البته این مورد، مربوط به همه قالب‌های آماده نیست؛ معمولا شما باید وقتی نگران امنیت وبسایت خودتان باشید که در طراحی سایت وردپرس خودتان از قالبهای Null و یا بدون لایسنس استفاده می‌کنید.

این مشکلات در قالبهای اختصاصی خیلی کم دیده می‌شود که بستگی به تیم برنامه نویسی دارد که چقدر در کار خودشان ماهر هستند.

6. عدم اضافه کردن ویژگی جدید

همانطور که در اسم قالبهای آماده مشخص است، همه چیز آماده تحویل شما داده می‌شود و شما نمی‌توانید تغییراتی در آن ایجاد کنید؛ اگه هم بتوانید، یا هزینه زیادی می‌برد و یا اینکه بازخورد خوبی ندارد.

ولی اگر در طراحی سایت از قالب اختصاصی استفاده کنید، شما می‌توانید هر زمانی که خواستید و هر تغییراتی که خواستید را در سایت اعمال کنید؛ البته این مورد هم بستگی به تیم برنامه نویسی دارد!

7. سرعت بارگذاری سایت

اگر به چک لیست سئو آشنا باشید، می‌دانید که سرعت بارگذاری سایت یکی از فاکتورهای اصلی در بهینه سازی سایت است.

اکثر قالبهای آماده که در طراحی وردپرس از آنها استفاده می‌شود، مشکل سرعت بارگذاری سایت را دارند؛ چون اکثر این قالبها پر از کدهای اضافه و بهینه نشده هستند؛ حتی تعداد زیادی از این قالبها هم تا مدتهای زیادی آپدیت نمی‌شوند.

ولی همانطور که در مورد چهارم هم توضیح دادیم، اکثر قالب‌های اختصاصی به صورتی نوشته می‌شوند که برای سئو هم بهینه شده باشند.

8. سایتهای مشابه

اساسی‌ترین مشکلاتی که در طراحی سایت با وردپرس با قالبهای آماده وجود دارد همین مورد است؛ چون این قالبها به افراد مختلفی فروخته می‌شود و برای همین هم ممکن است که سایتهای زیادی با قالب شما، راه اندازی شده باشند.

ولی اگر شما قصد راه اندازی سایت با قالب اختصاصی وردپرس را داشته باشید، این تضمین به شما داده می‌شود که فقط شما هستید که از این قالب استفاده می‌کنید؛ کلمه “اختصاصی” هم دقیقا برای همین استفاده می‌شود!

چند نمونه قالب اختصاصی طراحی سایت ساین وب

در بالا به موارد مختلفی از فواید استفاده از قالب اختصاصی اشاره کردیم؛ ولی این را به یاد داشته باشید که اگر پروژه سایت شما به دست یه گروه ناکارآمد بیفتد، همه این فواید تبدیل به معایب می‌شود!

شرکت ساین وب – signwebdesign.ir – با بیش از 300 نمونه کار در زمینه طراحی سایت با وردپرس و php  ، همچنین طراحی قالب، یکی از پیشگامان این حرفه به شمار می‌رود.

این شرکت با در اختیار داشتن بهترین تیم در زمینه‌های معرفی شده، می‌تواند به شما تضمین یک سایت ایده آل را بدهد.

دکمه بازگشت به بالا