تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه آجیل، خشکبار و شیرینی

رئیس وزارت بهداشت و درمان محیط زیست و بهداشت کار که بر لزوم مشاهده نکات بهداشتی برای تحویل آجیل آجیل و شیرینی تأکید می کند تبلیغات تشدید نظارت بر سلامت در این زمینه را تبلیغ می کند.
به گفته آنا محسن فراهادی را اعلام کرد که بر اهمیت انتخاب محصولات سالم مراکز نظارت شدید تأکید کرده و توصیه می کند که آجیل ها باید دارای طعم و مزه طبیعی باشند و از خرید محصولاتی که بوی بو تند یا بوی دارد خودداری کند. همچنین نگاه مغز نباید خیلی براق باشد زیرا می تواند با رنگ های مصنوعی یا روغنهای غیر استاندارد پوشانده شود.
وی با اشاره به نکات مهم برای تشخیص آجیل سالم تأکید کرد: محصولاتی را با بوی طبیعی و عطر انتخاب کنید و از خرید آجیل هایی که بوی ناخوشایند دارند مانند بو یا سرسختی خودداری کنید.
به گفته وی آجیل های بسیار براق یا غیر طبیعی نیز مشکوک هستند زیرا ممکن است با رنگ های مصنوعی غیر استاندارد پوشانده شود. وجود لکه های تاریک شستشوی یا سوراخ های غیر طبیعی در مغز نیز می تواند نشانه آفات یا قالب باشد که برای سلامتی خطرناک است.
فرهادی همچنین بر اهمیت طراوت و ساختار مناسب آجیل تأکید کرد و گفت: “این محصولات نباید خیلی نرم یا خشک باشند زیرا نرمی غیر طبیعی می تواند نشانه جذب رطوبت و احتمال فساد باشد.”
وی گفت: “طعم تلخ یا ترش آجیل می تواند به دلیل اکسیداسیون چربی آن باشد که برای سلامتی مضر است.” علاوه بر این آجیل های ذخیره شده در شرایط نامساعد ممکن است دارای گرد و غبار و آلودگی باشد بنابراین باید هنگام خرید در نظر گرفته شود.
رئیس مرکز محیط زیست و کار -سلامت نیز تأکید کرد: مصرف کنندگان باید مراقب باشند که کیک ها را بسته بندی و نگه دارند. شیرینی های بیشتری باید در یخچال و در بهداشت مناسب نگهداری شوند و از خرید محصولات فله بدون اجازه سلامتی خودداری کنند.
وی هشدار داد: تغییر رنگ بوی ناخوشایند ازدحام بیش از حد در شیرینی های بیشتر و بیش از حد در بعضی از شیرینی ها ممکن است نشانه ای از فساد محصول یا کیفیت پایین باشد.
در پایان فرهادی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی در آجیل و مراکز تأمین کیک این پرونده را از طریق سیستم گزارش دهند تا با متخلفین مقابله کنند.
وی تأکید کرد: با پیروی از این نکات می توانیم یک سالم و بدون نگرانی را با خانواده بگذرانیم.