تأکید وزیر بهداشت بر توسعه همکاری های علمی و دارویی با آکادمی علوم چین

وزیر بهداشت بر لزوم گسترش همکاری های دو جانبه بین ایران و چین در زمینه بهداشت در طی مراجعه به انستیتوی طراحی پزشکی و تجهیزات پزشکی و تجهیزات پزشکی تأکید کرد.
به گفته یومیر این مؤسسه در سال 1932 در پکن تأسیس شد و سپس به شانگهای منتقل شد. این مجموعه یکی از قدیمی ترین موسسات فعال در تحقیقات دارویی و دستگاه های پزشکی در چین است و تحت نظارت آکادمی علوم چین فعالیت می کند. این موسسه پروژه های مشترکی با ایران داشته است از جمله در داروهای گیاهی مانند زعفران. همکاری بین المللی یکی از اولویت های استراتژیک این موسسه است.
در آغاز جلسه پروفسور جوان یی رئیس مؤسسه داستان و اهداف خود را معرفی کرد و آمادگی کامل این موسسه را برای انجام پروژه های مشترک با ایران تبلیغ کرد.
وزیر بهداشت ما زفرقندی همچنین ابراز رضایت خود را از این دیدار و با تأکید بر علاقه وزارت بهداشت در ایجاد همکاری با این مجموعه تأکید کرد و گفت که با اتمام توافق 5 ساله بین ایران و چین فرصت های علمی و تحقیقاتی بین دو کشور بیشتر و بیشتر فراهم می شود. یک لیست مشترک از اولویت های تحقیق باید تهیه و اجرا شود.
سپس دکتر پیرسلی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و داروی گزارشی از وضعیت صنعت داروسازی ایران و تبلیغ آمادگی کامل این کشور برای سرمایه گذاری و گسترش همکاری ها را تبلیغ کرد.
خانم گوام رئیس گروه بین المللی آکادمی علوم چین همچنین از آمادگی کامل آکادمی برای همکاری در مناطق آزمایشگاهی توسعه مواد مخدر تبادل دانشجویی و پروژه های مرتبط با جاده ابریشم خبر داد و گفت: “ما 2 میلیون کمک مالی یوان را برای همکاری با ایران راه اندازی کرده ایم.”
تاکنون چندین پروژه مشترک بین مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی در ایران و آکادمی علوم چین با حمایت اقتصادی و علمی این موسسه اجرا شده است.
به گفته وزارت بهداشت نشست دکتر نظری نماینده مجلس دکتر نورمهامدی نماینده همکاری های ریاست جمهوری کنسول محمد امران در شانگهای و گروهی از نمایندگان وزارت بهداشت و همراهی وزیر بهداشت.
ایران -چینا -همکاری در ساخت بیمارستان های جدید گسترش یافته است
در طی سفر رسمی خود به چین دکتر ظفرگندی با رهبران ارشد شرکتهای با محوریت بهداشت که در مراکز بهداشتی فعال بودند.
وزیر بهداشت ضمن استقبال از همکاری های دو جانبه بر آمادگی اضطراری وزارت بهداشت در پیگیری و تسریع روند اجرای پروژه ها در اجرای شرکت های چینی در ایران تأکید کرد.
مهمترین این پروژه ها شامل ساخت بیمارستان Namazi در بیمارستان شیراز و بیمارستان شهید رجائی در تهران است که تحت برنامه ریزی و اجرای شرکت های پیشرو چینی است.
ساخت بیمارستان جدید برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی نیز توسط یکی از این شرکت ها انجام می شود و در صورت لزوم عملیات آن آغاز می شود.
شرکت های چینی در جلسات ارائه شده ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های خود که تاکنون تقریباً ساخته شده اند. 5 ٪ تا 5 ٪ از بیمارستان های چین و پروژه هایی را در کشورهای مختلف از جمله قزاقستان لائوس زامبیا کنیا جامائیکا صربستان و مغولستان با موفقیت انجام داده است.
در بخش دیگری از این تور وزیر بهداشت همچنین با رهبران یکی از شرکتهای معتبر چینی در تولید مواد مخدر و محصولات بیولوژیکی ملاقات کرد و آمادگی ایران را برای توسعه همکاری در این زمینه اعلام کرد.
پایان پیام