از آشویتس تا غزه؛ همیشه پای آلمان در میان است

از آشویتس تا غزه؛ همیشه پای آلمان در میان است

آلمان در بیش از یک سالی که از جنگ غزه می گذرد علاوه بر حمایت های مالی و تسلیحاتی کلان از هیچ حمایت سیاسی و حقوقی در حمایت از رژیم صهیونیستی دریغ نکرده است.

به گزارش یومیر به نقل از ایرنا اگر فردی از آینده از همکاری آلمان و یهودیان در نسل کشی مسلمانان در سال های جنگ جهانی دوم خبر می داد مردم زمان او را دیوانه می دانستند اما چه درباره آلمان از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون اردوگاه های کار اجباری و کشتار یهودیان چه در جریان جنگ ظالمانه و هولوکاست یهودیان صهیونیست علیه مردم غزه در 11 ماه گذشته اساس همه جنایات و نسل کشی ها بوده است. در تاریخ معاصر

در هشتاد سال گذشته آلمان کیفیتی را به ثبت رسانده است که شاید کمتر کشور دیگری از آن برخوردار باشد. برای تقریباً هشتاد سال آلمان پای ثابت بسیاری از جنایات جنگی در سراسر جهان بوده است. کشتار وحشیانه مردم روسیه در جنگ جهانی دوم هولوکاست و کشتار یهودیان در آن جنگ تولید و صادرات سلاح های شیمیایی به رژیم بعث عراق و استفاده صدام از بمب های شیمیایی آلمان علیه رزمندگان ایران و مردم مظلوم. سردشت و حلبچه و همچنین حمایت های مالی رژیم جنایتکار صهیونیستی در یک سال اخیر بخش کوچکی از کارنامه سیاه حاکمان آلمان در این هشت دهه است.

برای تقریباً هشتاد سال آلمان پای ثابت بسیاری از جنایات جنگی در سراسر جهان بوده است. دشت های روسیه اردوگاه ها در لهستان حلبچه سردشت و شلمچه و اکنون غزه صحنه جنایات جنگی آلمان است.

در این میان جنگ غزه علاوه بر افشای استانداردها و استانداردهای دوگانه دولت آلمان در برخورد با موضوع فلسطین و علاوه بر افشای دروغ آزادی بیان در این کشور عرصه جدیدی برای حمایت آلمان از جنگ شد. جنایات

تنها در سال 2023 دولت آلمان مجوز صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی را به ارزش 326.5 یورو (355.3 میلیون دلار) صادر کرده است که از این میزان 20 میلیون یورو برای تسلیحات و مهمات و 306.3 میلیون یورو مابقی به رژیم صهیونیستی اختصاص دارد. برای تجهیزات دفاعی

این تجهیزات شامل 3000 سلاح ضد تانک متحرک 500000 گلوله برای سلاح های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک سایر موتورها خودروهای زرهی کامیون های نظامی و شیشه های ضد گلوله است.

تا پاییز 2023 میلادی تنها 38.5 میلیون یورو صادرات نظامی آلمان به اسرائیل تایید شده بود اما این رقم از زمان آغاز جنگ وحشیانه اسرائیل علیه مردم غزه به شدت افزایش یافته است.

اداره فدرال امور اقتصادی و کنترل صادرات آلمان (BAFA) در نوامبر 2023 در خصوص صادرات تسلیحات آلمان به خارج اعلام کرد که در نتیجه جنگ رژیم صهیونیستی در غزه «برنامه های صادرات تجهیزات نظامی به اسرائیل» در اولویت تصمیم گیری قرار گرفته است. ساختن

بر این اساس سهم صادرات تسلیحات آلمان به اسرائیل از 2 درصد در سال 2022 به تقریبا 6 درصد افزایش یافت. رژیم صهیونیستی در حال حاضر رتبه هفتم را در میان دریافت کنندگان اصلی فناوری نظامی آلمان دارد. اوکراین با دریافت بیش از 4 میلیارد یورو از آلمان در صدر فهرست قرار دارد در حالی که نروژ و مجارستان به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار دارند که هر دو بیش از یک میلیارد یورو تسلیحات آلمانی خریداری کرده اند.

اولاف شولز صدراعظم آلمان در حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در مارس 2024 به فلسطین اشغالی سفر کرد و با بنیامین نتانیاهو دیدار کرد. متعاقباً فعالان و فلسطینیان به دولت آلمان شکایت کردند و ارسال سلاح آلمانی به اسرائیل بارها مورد انتقاد قرار گرفت.

در اوایل سال 2024 مرکز اروپایی قانون اساسی و حقوق بشر (ECCHR) در تلاش برای توقف صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی شکایتی را علیه دولت آلمان به دادگاه محلی در برلین ارائه کرد. این شکایت به درخواست پنج فلسطینی در غزه که بستگانشان در حملات موشکی این رژیم به شهادت رسیده اند تنظیم شده است. اما دادگاه محلی برلین در ژوئن 2024 این شکایت را به این دلیل رد کرد که دولت آلمان در هنگام صدور مجوز ارسال سلاح از قانون و تعهدات بین المللی پیروی می کرد!

آلمان در جریان جنگ غزه شدیدترین موضع را در حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی اتخاذ کرد. در حالی که جنایات ارتش رژیم صهیونیستی جهان را تکان داد بالاترین مقام های دولت آلمان همچنان بر پایبندی ارتش این کشور به قوانین بین المللی و معتقد به حقوق بشر تاکید کردند!

شایان ذکر است که سال هاست که هرگونه مخالفی در آلمان با اتهام «یهود ستیزی» سرکوب می شود و این سرکوب در زمان جنگ غزه به اوج خود رسید. این سیاست آلمان را در موقعیت دشواری قرار داده است در حالی که رژیم اسرائیل روز به روز در جهان منزوی می شود. چندی پیش دولت نیکاراگوئه از این کشور به دلیل “تسهیل ارتکاب نسل کشی” در غزه به دادگاه بین المللی لاهه شکایت کرد. البته دولت آلمان نیز از این رژیم در شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به آن دادگاه حمایت کامل کرد!

این بخش کوچکی از عملکرد شرم آور دولت آلمان در مواجهه با بزرگترین نسل کشی و جنایت جنگی در جهان امروز است.

یک روز آلمانی ها یک کودک یهودی را علامت می زدند و روز دیگر یک کودک فلسطینی را به خاطر حمل پرچم فلسطین دستگیر و تحت آزار قرار می دادند. روال یکسان است؛ او قربانی تغییر است و همدست ظالم شده است.

به نظر می رسد آلمان نه تنها در صدد جبران جنایات تاریخی حقوق بشری خود برنمی آید بلکه مسیر معمول خود را این بار با همکاری یهودیان صهیونیست علیه مسلمانان فلسطین در پیش گرفته است.

جالب اینجاست که آلمان با چنین سابقه سیاهی اکنون به دلیل محاکمه سرکرده گروهک تروریستی “تندر” که تابعیت دوگانه ایرانی-آلمانی بود و مدعی حمایت از انسان بود به جمهوری اسلامی ایران اعتراض کرده است. حقوق. اتحادیه اروپا و سایر کشورهای غربی نیز بدون اشاره به اینکه جمشید شرمهد رهبر گروه انجمن پادشاه موسوم به تندر چندین عملیات تروریستی علیه ایران اسلامی در غرب آمریکا و کودک کشی را طراحی کرده است خواستار حمایت از حقوق بشر شده اند. سازمان های جاسوسی صهیونیستی سال هاست.

شرم هد انفجار و انفجار حسینیه سید الشهدا (علیه السلام) شیراز که منجر به شهادت و مجروح شدن بیش از 200 نفر از هموطنانمان شد را در کارنامه جنایی خود ثبت کرده است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا