آردواز فلزی در چه جاهایی استفاده می شود؟

یکی از انواع سقف ها که برای ساختمان ها استفاده می شود سقف آردواز می باشد که در ادامه به معرفی آن می پردازیم. آردواز نوعی مصالح ساختمانی است که برای زیبایی پوشش سقف و یا محافظت از نمای ساختمان مورد استفاده قرار می ‌گیرد. اولین محصولی که برای پوشش سقف شیروانی به‌ وجود آمده سقف آردواز است. این ورق‌ ها به‌ صورت پله ‌ای و با شیب‌ های متفاوت در سقف ساختمان و بر روی نمای اصلی همچنین بالای پنجره‌ها و سقف ساختمان‌ های ویلایی و … نصب می ‌شوند. با سایت بام ساز  تا آخر این مقاله همراه باشید تا با انواع آردواز و نحوه اجرای آنها آشنا شوید.

Where are metal filings used?

آردواز سیمانی چیست؟

قدیمی ‌ترین نوع ورق آردواز، آردواز سیمانی است. این سقف به ‌صورت ورق‌ های پله‌ ای شکل موجود است که شما ممکن است بر روی سقف های زیادی دیده باشید به ‌طوری‌ که در شمال کشور سقف بسیاری از منازل و آپارتمان‌ها و حتی اداره‌ ها از ورق ‌های آردواز سیمانی پوشیده شده ‌است.که البته برای نصب سقف آردواز، باید از نصاب سقف آردواز مجرب و متخصص کمک بخواهید چون این سقف با نهایت ظرافتی که دارد نیاز به تخصص خاص خود دارد.البته استفاده از سقف آردواز سیمانی فقط مختص شمال کشور نیست هرجای ایران که باشید می ‌توانید این نوع سقف استفاده کنید.

مزایا و معایب آردواز سیمانی

آردواز های سیمانی به‌ صورت بی ‌رنگ خریداری می ‌شوند و شما می ‌توانید به رنگ دلخواهتان آن‌ ها را رنگ کنید. چرا که ورق‌ هایی که با رنگ ‌های سیمانی هستند نمای زیبایی ندارند.

مزایای آردواز سیمانی

  • نمای ساختمان به دلیل طرح بسیار شیک و عامه ‌پسند توسط آردواز سیمانی زیباسازی می شود.
  •  آردواز سیمانی می ‌تواند رنگ‌ های متنوعی و بر اساس سلیقه شما بگیرد.
  •  به ‌آسانی و بدون دردسر نصب می ‌شود.
  •  کاهش هزینه ‌ها به دلیل استفاده کمتر از مصالح ساختمانی
  •  مقاومت بالا در برابر حوادثی مانند زلزله طوفان و تندباد و. . .
  • همچنین آردواز سیمانی در برابر آلودگی مقاوم بوده و گرد و غبار روی آردواز سیمانی نمی ‌نشیند.

به ‌طورکلی می ‌توان گفت همانطور که در زمان قدیم از آردواز سیمانی به ‌وفور استفاده ‌شده‌ است امروزه نیز از این نوع پوشش استفاده می ‌شود. می توان با استفاده از مواد رنگزا که زیبایی خاصی به آردواز سیمانی می ‌دهند رنگ دلخواه را به سقف آردواز ساختمان خود بدهید.

معایب آردواز سیمانی

از معایب سقف آردواز سیمانی استفاده از مواد شیمیایی است. این مواد شیمیایی آردواز برای سلامتی انسان مضر بوده‌ و به ‌همین خاطر آردواز فلزی جایگزین آن شده‌ است.

اجرای آردواز سیمانی

سقف شیب ‌دار دارای انواع مختلفی است. شما با توجه به هزینه، سلیقه و شرایط آّب و هوا یکی از آن ‌ها را انتخاب می‌ کنید. سقف‌ ها به شیوه‌ های یک ‌طرفه، دوطرفه ، سه طرفه، چهار طرفه و ترکیبی از چند مدل ساخته می شوند. مراحل سیمانی با دیوار چینی آغاز شده و بعد از اتمام دیوار چینی سربندی شروع می ‌شود. بعد از آن ورق سیمانی نصب می ‌شود. عایق ‌بندی زیرکاری توسط یونولیت یا پشم انجام می ‌شود.

آردواز فلزی چیست؟

اگر شما هم درحال ساخت‌ و ساز منزل یا ساختمان خود می‌ باشید نیاز است اطلاعاتی در این زمینه کسب کنید. همان‌ طور که گفتیم آردواز ها دو نوع هستند ورق‌های آردواز فلزی و یا سیمانی. که به‌صورت پله‌ای و با شیب ‌های مختلف در قسمت‌های بالایی ساختمان قرار می‌ گیرند. آردواز فلزی به ‌منظور جلوگیری از نفوذ آب به درون ساختمان استفاده می‌شود و نسبت ‌به نوع سیمانی آن جدیدتر و دارای طرح ‌های متنوع ‌تری است. در حال حاضر از ورق آردواز فلزی بیشتر از ورق آردواز سیمانی استفاده می ‌شود. آن‌هم به دلیل زیبایی خیره‌کننده ورق های فلزی می ‌باشد. ورق های آردواز فلزی نسبت ‌به آردواز های سیمانی وزن کمتری دارند این ‌موضوع باعث می‌ شود تا بیشتر مردم از آردوازهای فلزی استفاده کنند. در ادامه با مزایا و معایب سقف آردواز فلزی آشنا خواهیم شد.

مزایای ورق آردواز فلزی

  • ورق آردواز فلزی دارای عمر بسیار بالایی است.
  • قیمت آن‌ها مناسب می‌باشد.
  • ظاهری زیبا و طراحی جدید دارند.
  • ورق آردواز فلزی شکسته نمی‌شوند.
  • عایق در آن‌ها استفاده می‌شود.
  • دارای مقاومت و استقامت بالایی هستند.
  • ورق آردواز فلزی به‌ عنوان یک پوشش می ‌توانند در سازهای مختلف قرار بگیرند.
  • این ورق ‌ها به دلیل این ‌که به‌صورت آماده طراحی و ساخته می‌شوند مراحل نصب و اجرای طولانی نخواهند داشت.

معایب ورق آردواز فلزی

یکی از معایب آردواز فلزی ضعف آن در برابر بادهای شدید است. البته برای جاهایی که باد های شدید نمی‌وزد نیاز نیست نگران این مورد باشید این مسئله بیشتر به ساختار ساختمان بستگی دارد. اگر به‌طور مناسب از قاب ‌های فلزی پشتیبانی نشود احتمال فروریختن آن وجود دارد. چیزی که اهمیت دارد این است که طراحان و کارشناسانی که این سقف را برای شما نصب می‌کنند باید طبق آئین‌نامه تمام موارد ایمنی را رعایت کنند.

در صورت رعایت این موارد هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد در واقع مشکلات بالا زمانی پیش می‌آیند که طراح و نصاب شما به آیین‌نامه و موارد ایمنی توجه نداشته باشد. توصیه می‌شود پس‌از بادهای شدید سقف منزل خود را چک کنید و در صورت وجود مشکل حتما با کارشناسان تماس بگیرید تا در اسرع وقت برای رفع عیب‌های شما اقدام کنند.

نصب سقف آردواز فلزی

مراحل نصب و اجرای آردواز فلزی مطابق استاندارد به این صورت است که ابتدا مصالح آن را تهیه کرده سپس زیرسازی ‌های فلزی آن را انجام می‌دهیم. بعد از این مراحل حداقل بیست سانت زیرسازی چوب انجام داده و شاسی کشی می‌شود. این نکات با رعایت استانداردهای لازم و موارد ایمنی انجام‌شده و پس‌از آن نصب و اجرای فلاشینگ‌ها برای آب‌بندی انجام می‌شود.

قیمت انواع آردواز

اگر درحال ساخت یا تعمیر منزل خود هستید نیاز است ابتدا درباره انواع مصالح و قیمت آن‌ها اطلاعاتی کسب کنید. پس‌از شناسایی آردواز فلزی و سیمانی حال نیاز است تا قیمت ورق‌های آردواز فلزی و سیمانی را خدمت شما شرح دهیم. هدف ما در این مقاله بود که سعی کنیم تا با معرفی آردواز های سیمانی و فلزی بتوانیم انتخاب را برای شما راحت ‌تر کنیم. پیش ‌از این‌کار نیاز است تا اطلاعاتی کسب کنید. پوشش سقف نمای زیبایی به ساختمان شما می‌دهد و قیمت مناسب سقف آردواز نیز یکی از ویژگی‌های منحصر به‌ فرد آن است. سپر مناسبی در برابر برف و باران بشمار می ‌رود.

شاید پیمانکار یا تولیدکننده سقف، نصاب، معمار یا مالک ساختمان باشید. در هر صورت دانستن مزایا و معایب رایج‌ترین مصالح سقف فلزی شیروانی می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین انتخاب را برای پروژه‌های ساختمانی خود اجرا کنید. به همین دلیل در این‌جا قصد داریم به 5 مورد از پرکاربردترین سقف‌های فلزی یعنی: گالوالوم، آلومینیوم، روی، مس و فولاد ضد زنگ بپردازیم.

همه ما می‌دانیم این تنها خریداران هوشمند هستند که از معایب و مزایای سقف های فلزی جدید یا سبک مطلعند. به همین دلیل با قیمت مناسب بهترین سقف را برای ساختمان خود می‌خرند. اما چنانچه در نهایت به این نتیجه رسیدید که سقف های شیروانی فلزی مناسب سازه شما نیست.

دکمه بازگشت به بالا