نعیمی: نودانشجویان حتما برای چالش هایشان به مراکز مشاوره دانشگاه ها مراجعه کنند

در مراسم استقبال از 90 دانشجوی دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی؛

نعیمی: دانشجویان برای چالش های خود باید به مراکز مشاوره دانشگاه ها مراجعه کنند

معاون دانشجویی گفت: برخی از دانشجویان گلایه دارند که مشکلاتشان به گوش خانواده رسیده است در حالی که فضای دانشگاه متفاوت است و حتی مشکلات دانشجویان به سازمان دانشجویی منتقل نمی شود اما مشاوران تلاش می کنند. برای حل چالش های دانش آموزان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 1403-1404 در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی صبح امروز (پنجشنبه 5 آنلاین 1403) با حضور حمیدرضا تقی راد رئیس خواجه برگزار می شود. دانشگاه نصیرالدین طوسی ابراهیم نعیمی معاون دانشجویی سازمان امور دانشجویان حجت الاسلام والمسلمین محمد طهماسبی رئیس هیئت نمایندگی مدیریت دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و 900 دانشجوی جدیدالورود به همراه خانواده هایشان در سالن شهید ضرغام برگزار شد. از ورزشگاه آزادی

ابراهیم نعیمی معاون دانشجویی سازمان امور دانشجویان در این برنامه ضمن تبریک به دانشجویان پذیرفته شده در این برنامه گفت: دو سال است که مراکز مشاوره و سلامت از درمان به پیشگیری رسیده اند. وی گفت: مراکز مشاوره مستقر در داخل دانشگاه آماده ارائه خدمات به تمامی دانشجویان هستند. لذا از کلیه دانشجویان تقاضا دارم حتما جهت رفع مشکلات خود به ایشان مراجعه نمایند.

وی افزود: طرح ویژه ای را برای دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشگاه راه اندازی کرده ایم که مشاوران به مدت 10 دقیقه با دانشجویان در خوابگاه گفتگو می کنند تا مشکلات آنها را حل کنند که مهم ترین آن دلتنگی است.

نعیمی با بیان این سوال که قطعا محیط دانشگاه دارای معیارهای بهداشتی اغراق آمیز است گفت: دلیل پایین بودن کیفیت غذای دانشجویی نسبت به غذاهای خانگی این است که غذاهای خانگی با عشق و برای تعداد محدودی تهیه می شود اما در دانشگاه برای چندین هزار نفر تهیه می شود اما در هر صورت غذای دانشگاه به اندازه کافی سالم است.

معاون امور دانشجویی سازمان دانشجویی در جمع 90 دانشجو صحبت کرد و گفت: از همان ابتدا ادب و ادب را در حضور استاد رعایت کنید تا بتوانید ارتباط خود را با اساتید گروه های مختلف حفظ کنید. استقلال و تمایز معیار سلامت روان است و دانش آموزان باید بدون وابستگی به والدین به وظایف خود در جامعه عمل کنند و هزینه زندگی را بپردازند.

نعیمی ادامه داد: برخی از دانش آموزان گلایه دارند که مشکلات آنها در دوران تحصیل به گوش خانواده هایشان رسیده است در صورتی که فضای دانشگاه متفاوت است و حتی مشکلات دانشجویان به دلیل محرمانه بودن مشاوران به سازمان امور دانشجویی منتقل نمی شود. بلکه مشاوران سعی می کنند مشکلات دانش آموزان را حل کنند می آیند پس به مشاوران اعتماد کنید و آنها را معرفی کنید. زیرا از نظر حقوقی لازم است مشاوران راهنمایی برای جبران آن برخی از مسائل حاد دانش آموزان زیر 18 سال را به اولیاء اطلاع دهند. اما در داخل دانشگاه این اتفاق نمی افتد.

معاون دانشجویی سازمان امور دانشجویان گفت: این فرمول باید در ذهن دانشجویان باشد که تلاش بیشتر و توقع کمتر موجب رشد و شادی می شود.

نعیمی کی میگه دانشجویان با ورود به دانشگاه با چه مشکلاتی مواجه میشن؟ وی بیان کرد: وقتی وارد دانشگاه می شوید فضا بزرگتر می شود و افراد با خرده فرهنگ های مختلف و نظرات متفاوت با هم ملاقات می کنند بنابراین باید زندگی مشترک را تجربه کنید تا بتوانید با هم کنار بیایید اگر مشکل دارید نباید به دعوای بزرگ منجر شود. اختلاف نظر باید یاد بگیریم در مواقع بروز بحران حتی در صورت اختلاف نظر به مراکز مشاوره مراجعه کنیم.

معاون امور دانشجویی سازمان دانشجویی گفت: دانشجویان عزیز باید به مسائل زندگی خود رسیدگی و هزینه های زندگی خود را مدیریت کنند. معمولا دختران در خوابگاه در ماه های اول خوابگاه با هم گریه می کنند. غم دوری از خانه که باید استقلال خود را حفظ کنی.

وی ادامه داد: پروژه TOD به نام تجربیات ارزشمند دانش آموزی را داریم یعنی دانش آموزانی که به تنهایی توانسته اند مشکلات و مسائل خود را حل کنند یک فیلم دو سه دقیقه ای از خود ضبط کرده اند و اکنون تعداد آنها به 170 رسیده است. از جمله مسائل کلی شامل همه دانشجویان می شود لذا به سایت سازمان امور دانشجویان مراجعه کنید.

نعیمی بیان کرد: مراکز مشاوره سلامت و سبک زندگی دانشگاه دارای مرکز همیاران سلامت هستند و دوره های مختلفی به دانشجویان آموزش داده می شود که حتما می توانید برای عضویت در آنها مراجعه کنید.

معاون دانشجویی حوزه دانشجویی گفت: در صورت داشتن علائمی مانند احساس ناامیدی عدم تمرکز کم خوری و پرخوری غیبت های زیاد و … حتما باید به مراکز مشاوره مراجعه کنید.

نعیمی درباره مهم ترین مهارت هایی که دانشجویان باید در دانشگاه ها بیاموزند گفت: همه دانشجویان باید تعامل خوب با دیگران را بیاموزند. برای ارتباط صحیح و سالم با دیگران مؤلفه هایی وجود دارد که بخشی از آن شخصی و بخشی دیگر آموخته شده و اکتسابی است.

معاون دانشجویی سازمان امور دانشجویان افزود: شرایط هورمونی ویژگی های دانش آموزان 90 ساله را متمایز می کند. به عنوان مثال تستوسترون شجاعت جسارت قاطعیت و پرخاشگری و شرایط مربوط به صفات ثانویه مربوط به جنس مذکر صفات جنسی ثانویه مربوط به زن را ایجاد می کند و برعکس صفات ثانویه جنسی را به وجود می آورد که همه اینها نیازمند یادگیری و آموزش است.

نعیمی افزود: چالش های مختلفی در طول زندگی با آن مواجه خواهید شد که حتما باید به درستی آن ها را شناسایی و از گزینه های موجود برای حل آن ها استفاده کنید. سازگاری با افراد مختلف شرایط و واقعیت ها و مقاومت در برابر فشارهای متعدد و فشار روانی به صورت استرس از مشکلاتی است که با کمک مراکز مشاوره قابل حل است.

معاون دانشجویی سازمان امور دانشجویان گفت: فقط افرادی که در قبرستان هستند مشکلی ندارند اگر مشکل دارید یعنی زنده هستید و باید آنها را به درستی ببینید و شناسایی کنید و برای رفع آن اقدام کنید. . انسان بدون مشکل انسان سالمی نیست بلکه فردی است که مشکلی دارد و باید آن را حل کند. از این رو مراکز مشاوره دانشگاهی سعی در رفع چالش های دانشجویان دارند.

دکمه بازگشت به بالا