چه کسانی می توانند بیمه تکمیلی تامین اجتماعی شوند؟
بیمه گرهای پایه و درمان تکمیلی
در هنگام رخ دادن بیماری های سخت و طاقت فرسا اولین فکری که به ذهن انسان می رسد هزینه های ناشی از درمان و بهبود بیماری است. با توجه به میزان تورم و گرانی دستگاه های مربوط به انجام آزمایشات و … هزینه های درمان نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است.
تقریبا همه مردم با بیمه های تامین اجتماعی و بیمه های پایه آشنا هستند. به بیمه های تامین اجتماعی و بیمه های دیگری مانن بیمه سلامت، خدمات درمانی، نیروهای مسلح و …. بیمه گر پایه گفته می شود. بیمه های پایه از گذشته مطرح بوده اند و همواره خدماتی را به بیمه شدگان ارائه می دهند. هزینه بیمه تکمیلی سامان مشاغل آزاد و مشاغلی که وابسته به ارگان ها و سازمان های خاصی هستند از جمله مسائلی است که اغلب در مورد آن اطلاعات کافی ندارید و در این مطلب به طور کامل به توضیح آن می پردازیم.
از جمله موارد خدمات درمانی بیمه گرهای پایه عبارت اند از ویزیت و دارو، آزمایش های مختلف و بخش اندکی از هزینه های درمان و ….. اما به دلیل محدود بودن خدمات درمانی بیمه گرهای پایه، این روزها اکثر مردم به خرید بیمه های درمان تکمیلی رو آورده اند که توسط آن ها می توانند بخش زیادی از هزینه های درمانی را توسط شرکت بیمه پرداخت کنند.
بیمه درمان تکمیلی
بیمه درمان تکمیلی در انواع مختلف انفرادی، خانوادگی و گروهی به فروش می رسند که برای خرید هرکدام از انواع بیمه باید شرایطی را دارا باشید به عنوان مثال برای خرید گروهی، باید تعداد اعضای گروه و کارمندهای یک مجموعه بیشتر از 50 نفر باشند.
اما سوالی که پیش می آید این است که افرادی که دارای مشاغل آزاد هستند برای خرید بیمه باید چیکار کنند؟ یا هزینه بیمه تکمیلی مشاغل آزاد چقدر است؟
همانطور که می دانید یکی دیگر از انواع بیمه درمان تکمیلی، بیمه انفرادی است. به این ترتیب که شما می توانید در هر شغل و رشته ای که مشغول به کار و تحصیل هستید، بیمه های درمان تکمیلی را تهیه کنید و از خدمات آن استفاده کنید. بیمه درمان تکمیلی انفرادی با عنوان بیمه تکمیلی مشاغل آزاد نیز شناخته می شود که از این رو برای افرادی که دارای مشاغل آزاد هستند، بسیار مناسب و مفید است.
فواید استفاده از بیمه درمان تکمیلی
با استفاده از بیمه درمان تکمیلی، بیمه شده می توانید با استفاده از آن و با پرداخت حق بیمه ای نه چندان زیاد، حدود 70 تا 90 درصد هزینه های درمان و بیمارستان را توسط شرکت بیمه پرداخت کند و تنها بخش بسیار اندکی را خود افراد بپردازند. شرکت های بیمه درمان تکمیلی، پوشش هایی را تا سقف تعهدات مشخص شده به بیمه شدگان پرداخت می کند. این پرداخت ها مقداری از هزینه های درمان را بر عهده خود بیمه شده می گذارد و بخش عمده آن را خود پرداخت می کند.
استفاده از بیمه درمان تکمیلی برای همه گروه ها، اقشار جامعه و کسانی که دارای مشاغل آزاد هستند، امکان پذیر است و شما به راحتی می توانید آینده و سلامتی خانواده خود را تضمین کنید. بیمه های درمان تکمیلی را می توانید با پوشش ها متنوع و حق بیمه های متفاوت خریداری کنید و از همه امکانات شرکت بیمه استفاده کنید.
چه کسانی می توانند از بیمه درمان تکمیلی استفاده کنند؟
یکی از سوالات مهمی که ممکن است برای هر فردی پیش بیاید این است که آیا همه افراد با سنین و فعالیت های مختلف می توانند از خدمات بیمه درمانی استفاده کنند و خرید بیمه های تکمیلی محدودیتی برای افراد ندارد؟
اگرچه بیمه های درمان تکمیلی خدمات و پوشش های متنوع درمانی دارند اما اغلب شرکت های بیمه تکمیلی برای خرید بیمه های درمانی شرط داشتن بیمه گرهای پایه را دارند. همچنین بیمه تکمیلی تامین اجتماعی هم دارای شرایط خاصی است و فقط برای افرادی به فروش می رسد که شامل موارد زیر باشند:
- از کار افتادگان و کسانی که توانایی انجام فعالیت و کار را دیگر ندارند.
- مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی
- بازنشستگان
- خانواده و سایر افرادی که تحت تکفل اشخاص از کار افتاده هستند.
- اعضای خانواده بازنشستگان و مستمری بگیران، در صورتی که دفترچه درمان تامین اجتماعی را داشته باشند می توانند از خدمان بیمه تکمیلی سازمان تامین اجتماعی استفاده کنند.
- فرزندان مذکر در صورت عدم ازدواج و اشتغال به کار می توانند از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند. فرزندان مونث بیمه شدگان بازنشسته و مستمری بگیر نیز در صورت عدم ازدواج یا طلاق و فوت همسر می توانند از این بیمه نامه استفاده کنند.
جمع بندی بیمه عمر سامان
بیمه درمان تکمیلی در سه نوع مختلف گروهی، انفرادی و خانوادگی به فروش می رسد که کسانی که در مشاغل آزاد، مشغول به کار هستند می توانند با پرداخت حق بیمه از پوشش های بیمه تکمیلی استفاده کنند.
سوالات متداول هزینه بیمه تکمیلی مشاغل آزاد
آیا کسانی که دارای مشاغل آزاد هستند می توانند تحت پوشش شرکت بیمه درمان تکمیلی دربیایند؟ با توجه به این که شرکت بیمه درمان تکمیلی، بیمه ها را در سه نوع انفرادی، خانوادگی و گروهی ارائه می دهند. کسانی که در مشاغل دولتی و سازمان ها مشغول به کار هستند می توانند در بیمه درمان تکمیلی گروهی عضو شوند و اشخاصی که در مشاغل آزاد کار می کنند می توانند با خرید بیمه تکمیلی انفرادی هزینه های درمان خود را کاهش دهند.
چه هزینه هایی در بیمه مشاغل آزاد پرداخت می شود؟ در بیمه های درمان تکمیلی دو پوشش اصلی و فرعی برای هزینه های مختلف وجود دارد که پوشش های اصلی شامل هزینه های مهم مانند بیمارستان، عمل های جراحی، شیمی درمانی، آنژیو قلب، رادیوتراپی و … است اما پوشش های فرعی شامل هزینه های پاراکلینیکی، عمل های جراحی مربوط به سرطان، مغز و اعصاب، پیوند قلب، ریه و کلیه و پیوند مغزو استخوان است.
هزینه های پارا کلینیکی و پوشش های بیمه درمان تکمیلی مشاغل آزاد شامل چیست؟ بیمه درمان تکمیلی مشاغل آزاد شامل جبران هزینه های دندانپزشکی، هزینه های مربوط به رفع عیوب انکساری چشم، هزینه مربوط به عینک و سمعک و پوشش های بیمه تمیلی مشاغل آزاد عبارت اند از: عمل های مادرزادی و عمل های زیبایی که پزشک معتمد آن ها را تایید کرده باشد. ترک اعتیاد، حوداث طبیعی، هزینه همراه بیماران، جراحی لثه، زایمان فرزند چهارم به بالا، جراحی فک، هزینه های مربوط به معلولیت و …
بهترین بیمه درمانی بیمه سامان
همان طور که می دانید انسان ها به دلایل مختلف دچار بیماری های روحی و جسمانی می شوند که اگر برای درمان و رفع بیماری اقدام نکنند، ممکن است عوارض جانبی این بیماری شدت پیدا کرده و فرد مجبور شود برای درمان بیماری جدی تر و با هزینه های درمان سنگین تر، اقدام کند. گاهی هزینه های درمان بیماری از خود بیماری نیز دردناک تر می شوند و خیلی از افراد از عهده هزینه های بیمارستان، دارو، راحی و …. بر نمی آیند.
امروزه تقریبا اکثر مردم با بیمه های درمانی، بیمه عمر، مسکن و …. آشنا هستند و در مورد خدماتی که شرکت های بیمه به افراد و سازمان های مختلف ارائه می دهند نیز کم و بیش آگاهی دارند. بیمه های درمان تکمیلی یکی از انواع بیمه هایی می باشد که شرکت های مختلف برای ارائه دادن و فروش آن به مردم، نسبت به گذشته پیشرفت چشم گیری داشته اند.
در ادامه این مقاله، در مورد خدماتی که بیمه درمان پایه و درمان تکمیلی به مردم عرضه می کنند و همچنین شرایط بیمه تکمیلی در شرکت ها و سایت های مختلف، به طور کامل به توضیح می پردازیم.
سوالات متداول شرایط بیمه تکمیلی
در چه صورت بیمه گذار باید هزینه های درمانی را خودش پرداخت کند؟ در صورتی که فرد بیمه شده به مراکز درمانی مراجعه کند که طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و شرکت بیمه تکمیلی نباشد، باید هزینه های درمانی را خودش پرداخت کند، اما بیمه شده می تواند به همراه مدارک پزشکی خود به شعبه شرکت بیمه ای که ثبت نام کرده یا شعبه تامین اجتماعی، مراجعه کند و هزینه های پرداخت شده را طبق تعرفه دولت، دریافت کند.
میزان حق بیمه دریافتی شرکت های بیمه درمان تکمیلی، یکسان است؟ با توجه به این که میزان پوشش دهی شرکت های بیمه درمان تکمیلی مقدار یکسانی نیست میزان حق بیمه ای که بیمه گر و مجموعه شرکت دریافت می کند مقداری متفاوت می باشد.
آیا شرکت های بیمه تکمیلی شرایط متفاوتی را برای ارائه خدمات درمانی دارند؟ شرایط دریافت و خرید بیمه درمان تکمیلی برای هر شرکتی معمولا یکسان است، اما برخی شرکت های بیمه، داشتن دفترچه تامین اجتماعی را از شرایط اصلی و اساسی دریافت بیمه درمان تکمیلی می دانند و خدمات درمانی را در اختیار عموم مردم نمی گذارند.
خدمات درمانی بیمه های پایه، معروف ترین و قدیمی ترین انواع بیمه درمان می باشند که در صنعت شما با بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی، بیمه نیروهای مسلح و … آشنا هستید و به طور معمول تمامی افراد باید عضو و مشمول بیمه های درمانی پایه باشند تا بتوانند از بیمه های درمان تکمیلی نیز استفاده کنند.
به طور کلی خدمات درمانی که بیمه های پایه به مردم ارائه می دهد، شامل ویزیت و خرید دارو، آزمایش ها و برخی موارد جزئی دیگر است. میزان خدمات درمانی بیمه پایه بسیار محدود است و به همین علت افراد مجبورند بیش از نیمی از هزینه های درمان، دندان پزشکی، پاراکلینیکی، عمل های جراحی و … را خودشان بپردازند.
با توجه به این که این روز هزینه های درمان و خرید دارو، بسیار نسبت به گذشته بیشتر شده است، خدمات بیمه پایه برای پوشش دادن این هزینه ها کافی نیست که باید ارائه خدمات وسیع به شما این امکان را می دهد که در هزینه هایتان صرفه جویی کنید و دیگر نگران عمل های گران قیمت و مراجعه به پزشک های فوق تخصصی و … نباشید.
انواع بیمه درمان تکمیلی
بیمه درمان تکمیلی انتخاب خوبی برای همه خانواده ها است که می توانید با استفاده از خرید و ثبت نام اولیه آن، حق بیمه ای نه چندان زیاد و سنگین را به طور ماهانه یا سالانه پرداخت کنید و به این ترتیب درصد زیادی از هزینه های درمانی را به شرکت های بیمه منتقل می کنید که دیگر فشار سنگینی به سرپرست خانوار وارد نمی شود.
شرکت های بیمه درمان تکمیلی، به سه مدل انفرادی، خانوادگی و گروهی، بیمه های درمان را ارائه می دهند. هرکدام از این انواع بیمه درمان مزایا و ویژگی هایی دارد که برای خانواده ها، سازمان ها و افراد مجرد و …. کاربرد فراوانی دارد
قطعا برای یک بار هم که شده این جمله را شنیدهاید :” زمانی قدر یک چیز را میدانی که آن را از دست بدهی!!” این موضوع برای سلامتی نیز صدق میکند! تا زمانی که بدنمان سالم است، قدر آن را نمیدانیم. ما به وفور، تغذیه ناسالم، پرخوری و حتی رعایت نکردن نکات بهداشتی را در چرخه زندگی خود داریم، اما خدا روز بد و بیماری ندهد! بیمههای درمان نظیر بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت و بیمه تکمیلی به کمک ما میآیند تا سلامتیمان بازگردد. بعد از سلامتی مجدد، مثل روز اول با خیالی آسوده پا دراز کنیم و به جانِ زندگی غر بزنیم! ولی باید با مراقبت از جسم خود به فکر سلامتیمان باشیم. اگر علاقهمند هستید که بدانید خدمات متنوع “بیمه تکمیلی چیست“؛ این مطلب را از دست ندهید.
بیمه تکمیلی؛ راهکار کاهش هزینههای درمان
قطعا همه ما در جریان هزینههای سرسام آور درمان هستیم، اما متاسفانه برخی از خانوادهها، توان پرداخت این هزینههای گزاف را ندارند. به خصوص در رابطه با بیماریهای پرهزینه و صعب العلاج این مساله حادتر است. اما جای نگرانی وجود ندارد، در این کره خاکی، برای هر مشکلی یک راه حلی وجود دارد، و راه حل این مشکل نیز “بیمه تکمیلی” است. بیمه تکمیلی بیمهای برای جبران هزینههای درمانی است.
بیمه تکمیلی چیست؟ چگونه بیمه درمان تکمیلی به کمک ما میآید؟
اول از همه باید به این سوال پاسخ دهیم که بیمه مکمل چیست؟ بیمه تکمیلی که تحت عنوان بیمه درمان تکمیلی و بیمه تکمیلی درمان از آن یاد میشود، از و بیمهای برای جبران هزینههای بالای درمان بیماریهاست. بخش زیادی از هزینههای درمان را در زمان بیماری یا حتی بعد از آن میتوان به بیمه تکمیلی سپرد!
برای این که بتوانید بخش از زیادی از هزینه های درمان را به بیمه تکمیلی واگذار کنید، میبایست اول یک بیمه پایه داشته باشید؛ سپس بیمه تکمیلی تهیه کنید. شما میتوانید هر سال با پرداخت مبلغ حق بیمه از پوششهای بیمه درمان تکمیلی استفاده کنید. در واقع می توان گفت، خرید بیمه تکمیلی، یک آیندهنگری هوشمندانه در روزهای سلامتی برای روزهای بیماری ست! به عبارت دیگر، این کار، تجربه عملی این جمله معروف را تداعی میکند ” پیشگیری بهتر از درمان است”.
حال که دانستید بیمه تکمیلی چیست احتمالا برای انتخاب بیمهای که مناسب شما باشد دچار سردرگمی شدهاید. برای رهایی از این سردرگمی مقاله ما در مورد را مطالعه بفرمایید. البته برای استفاده از این نوع بیمه، بهتر است که و را هم مطالعه کنید.
اگر به سلامتی خود فکر میکنید، باید به فکر بیمه هم باشید
در این مقاله، قصد داریم بیشتر به بیمه درمان تکمیلی و موضوعات آن بپردازیم. شما نیز اگر سوالی در مورد این بیمهنامه کاربردی دارید و میخواهید دقیق تر بدانید که ” بیمه تکمیلی چیست” در ادامه با ما همراه باشید.
این نوع بیمهها در انواع مختلف توسط شرکت های بیمه ارائه می شوند که نام آنها به عنوان تکمیل کننده هزیته های درمانی می درخشد! هم چنین می تواند جبران کننده ی هزینه های درمانی شما باشد. حتی این بیمه درمان میتوانند مکمل سایر بیمههای درمان نظیر بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت و … تلقی شود.
پوشش های بیمه تکمیلی چیست و چه وقت مورد استفاده قرار می گیرد؟
در حقیقت، می توان گفت که پوششهای بیمه درمان تکمیلی، تعهداتی ست که بیمه گر در قبال بیمهگزار متعهد است و باید آنها را به درستی انجام دهد، شرکت بیمه در زمان بروز بعضی از بیماری ها به شرح زیر خدماتی را ارائه می کند. از پوشش هایی که در بیمه درمان تکمیلی ارائه می شود میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- (سونوگرافی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی و…)
- هزینه بیمارستانی مانند یا بستری
- پرداخت خدمات آزمایشگاهی (نوار قلب، رادیو گرافی)
- هزینههای عملهای حیاتی جراحی ( مغز، اعصاب، سزطان، پیوند ریه و کبد و…)
- پرداخت هزینههای عمل سرپایی (گچ گرفتن، ختنه کردن)
- پرداخت هزینههای عملهای سرپایی مثل گچ گرفتن، ختنه کردن، بخیه زدن و…
- هزینه جراحی چشم شامل عیوب انکساری
- پرداخت هزینه عینک و سمعک
- پرداخت هزینههای دندان پزشکی به جز ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه.
- و خدمات اورژانسی
- پرداخت هزینه حضور همراه برای بیماران زیر ۷ و بالاتر از ۷۰ سال.
- پرداخت هزینههای درمان ناباروری و نازایی
- پرداخت مبالغ تهیه اروتز
- پوشش بلایای طبیعی و جبران هزینههای ناشی از آن
بیمه درمان تکمیلی چه عملهای جراحی را پوشش نمیدهد؟
بیمه تکمیلی عملهای زیبایی را پوشش نمیدهد. فقط عملهای جراحی را پوشش داده که برای تکمیل و بهبود سلامتی افراد انجام گیرد. از جمله عملهایی که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمیگیرند به شرح زیر هستند:
- عمل زیبایی بینی( به طور کلی، بینی یا هر عمل زیبایی دیگر تحت پوشش بیمه تکمیلی نیست.)
- عمل زیبایی کوچک کردن معده یا لیپوماتیک
- جراحیهای زیبایی همچون فیلر لب فیلر بینی
- عملهای زیبایی همچون زاویه فک و…. تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نگرفته و فقط این بیمه عملهای درمانی را تحت پوشش خود قرار میدهد.
انواع بیمههای درمان تکمیلی
در زیر به انواع بیمههای تکمیلی درمان اشاره میکنیم:
بیمه نامه تکمیلی انفرادی
درواقع نام بیمه تکمیلی درمان انفرادی نشان دهنده عملکرد آن است؛ این بیمه برای افرادی مناسب است که میخواهند بیمهای را به صورت انفرادی، برای خودشان تهیه کنند. در حقیقت، این بیمه از آن بیمههایی ست که به صورت محدود توسط بعضی از شرکتهای بیمه مثل ، بیمه تعاون و ارائه میشود.
نرخ بیمهنامه تکمیلی انفرادی چقدر است؟
در بیمه درمان انفرادی، با انتخاب پوششهای متعدد، مبلغ حق بیمه تنوع مییابد. برای محاسبه هزینه و قیمت بیمه درمان، لازم است که جمع حق بیمه پوششهای انتخابی را محاسبه کنید. شرکتهای ارائه دهنده بیمه درمان، برای سهولت کار بیمهگذار هزینه بیمه درمان را از همان وهله اول محاسبه و اعلام میکند.
لطفا توجه داشته باشید که و دوره انتظار، میتواند در هزینه بیمه درمان تاثیرگذار باشد. در حقیقت قیمت بیمه درمان تکمیلی انفرادی بر اساس عوامل مختلفی تعیین میشود.
بیمه تکمیلی خانواده چیست؟
قطعا هر شخصی که خانواده تشکیل دادهاست؛ در برنامه های کاری خویش ” بیمه درمان تکمیلی خانواده” را هم برای خود و هم برای خانواده اش لحاظ میکند.بیمه درمان تکمیلی خانواده به ویژه برای افرادی مناسب است که عضو سازمان یا گروه خاصی نیستند. این افراد نمی توانند بیمه نامه تکمیلی گروهی داشته باشند در این شرایط، تهیه بیمه تکمیلی خانواده می تواند بیمه نامه مطلوبی برای آنها باشد.
بیمه تکمیلی گروهی چیست؟
گاهی برخی از کارفرماها یا سازمان و شرکتها برای کارمندانی که در آنجت مشغول به کار هستند، بیمه درمان تکمیلی گروهی تهیه میکنند. کارکنان میتوانند از پوششهای بیمه تکمیلی گروهی برای خود و افراد تحت تکفل استفاده نمایند.
شرایط بیمه درمان تکمیلی گروهی برای شرکتها
قبلا طبق قانون بیمه، فقط شرکتهای بالای 50 نفر مجاز به استفاده از بیمه درمان گروهی برای پرسنل خود بودند، اما اخیرا، این قانون برداشته شدهاست. در قانون جدید بیم آمده است که برای شرکت های زیر 50 نفر نیز، امکان ارائه بیمه درمان تکمیلی گروهی وجود دارد. از نظر پوششهای بیمهای، بیمه نامبرده شده تفاوت آنچنانی با بیمه تکمیلی گروهی بالای 50 نفر ندارد؛ این بیمه فقط از نظر مبلغ حق بیمه و سقف تعهدات درمانی، با بیمه درمان گروهی تفاوت دارد.
فراموش نشود که در حال حاضر، تعداد انگشت شماری از شرکتهای بیمهگر، این نوع بیمه را ارائه میدهند. هنگامی که بیمه نامه درمان تکمیلی گروهی برای گروه های زیر پنجاه نفر صادر گردد، شرکتهای بیمه و همچنین بیمهگذاران موظف به رعایت شرایط زیر هستند:
- در بیمه درمان تکمیلی گروهی، یک پرسشنامه سلامت به وسیله شرکت بیمه تهیه شده است. پرسنل سازمان که میخواهد بیمه نامه تکمیلی گروهی را برای اعضای خود تهیه کند، باید این فرم را برای خود و اعضای تحت تکفل خود تکمیل نمایند.
- چنانچه پزشک معتمد بیمه، یک سری آزمایشها را برای هر فرد ضروری تشخیص دهد، کسانی که طالب بیمه گروهی هستند، باید این آزمایشها و معاینات را با هزینه شخصی خود انجام دهند.
- متقاضی بیمه میبایست برای تک تک افراد خانواده خود درخواست صدور بیمه کند. اما شرکت بیمه بعد از بررسی و انجام آزمایشهای لازم، می تواند برای فرد یا افرادی از خانواده بیمه صادر نکند.
- مهم است بدانید که پوشش هزینههای رفع عیوب انکساری چشم در این بیمه ارائه نخواهد شد. برخی از شرکتهای بیمه، عمل لیزیک را عمل زیبایی میدانند. هزینه عملهای زیبایی در بیمه تکمیلی پرداخت نخواهد شد.
بیمه درمان تکمیلی بازنشستگی تامین اجتماعی
بازنشستگان؛ مستمری بگیران و از کار افتادگان بخوانند!
بازنشستگان میتوانند به همراه همسر و سایر افراد تحت تکفل خود، تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرند.در واقع، آنها برای ثبت نام بیمه تکمیلی باید به کانون بازنشستگی تامین اجتماعی مراجعه کنند. نکتهای مهم که بازنشستگان محترم باید به آن توجه کنند، این است که بیمه تکمیلی سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه ارتباطی با شعبههای این سازمان نداشته و صرفا مسئول ثبت نام یا انصراف بیمهشدگان است.
حالا سوال این است که قیمت بیمه تکمیلی تامین اجتماعی چقدر است؟
حق بیمه تکمیلی برای هر فرد در سال 1400-1401 برابر با 91 هزار تومان است. همچنین اینکه سقف تعهدات آن نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. سقف تعهدات پوششها به صورت زیر است:
- بستریهای فوق تخصصی تا سقف 45 میلیون تومان
- بستریهای عمومی تا سقف 2 میلیون و 200 هزار تومان
- آمبولانس داخل شهر 300 و بین شهری 600 هزار تومان
- خدمات پاراکلینیکی و خدمات تشخیص درمان سرپایی تا سقف 2 میلیون و 300 هزار تومان
- عمل مجاز سرپایی تا سقف 1 میلیون تومان
- آزمایش پاتولوژی تا سقف 1 میلیون تومان
- عمل لیزیک چشم هر دو چشم تا سقف 6 میلیون تومان و یک چشم 3 میلیون تومان
- بیماریهای خاص و صعبالعلاج درزمینهٔ درمان جراحیهای سرطان، تأمین هزینههای شیمی درمانی، رادیوتراپی و غیره 45 میلیون تومان همراه با اضافه شدن تعهد 15 میلیون تومان
اگر بازنشستگان فوت کنند، تکلیف بیمه درمانشان چیست؟
اگر مستمری بگیران یا بازنشستگان فوت کنند، پوشش بیمه متوقف نمیشود. خدمات بیمه درمان تکمیلی برای افراد تحت تکفل وی ادامهدار خواهد بود. همچنین بیمهشدگان در صورت انصراف از پوشش های بیمه تکمیلی از اول قرارداد به مدت 3 ماه فرصت دارند تا به کانون بازنشستگی مراجعه نمایند. آنها میتوانند با تکمیل فرم انصراف، از پوشش بیمهای خود انصراف دهند.
بیمه رانندگان تاکسی
مدیر اداره رفاه سازمان تاکسیرانی تهران در آذر ماه 1400 خبر از ثبتنام تاکسی را دارد. بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی دارای دو طرح است که طرح اول برای تمامی رانندگان دارای کارنامه تاکسیرانی رایگان است و هزینه آن از سازمان تاکسیرانی پرداخت میشود. طرح دوم دارای میزان تعهدات بیشتری است که البته هر راننده برای خرید این طرح، باید مبلغ 412 هزار تومان مابه تفاوت را بپردازد. همچنین اینکه هر راننده برای اضافه کردن اعضای خانواده خود، هزینهای را هم باید پرداخت کند. اعتبار این نوع بیمه یکساله است و نیازی نیست که رانندگان بیمه پایه داشته باشند. البته آنهایی که دارای بیمه تکمیلی از شرکتهای دیگری هستند، نباید اقدام به ثبتنام کنند.
بیمه تکمیلی فریلنسرها
در حال حاضر، شاهد رشد گروهی به نام فریلنسرها هستیم. آنهایی که ترجیح میدهند تا در خانه یا با اجاره یک فضای اختصاصی برای خود به صورت پروژهای کار کنند. از آنجا که برای این گروهی از طرف ارگان یا شرکتی بیمه رد نمی شود، از این رو باید خودشان به فکر خرید بیمه باشند. بیمه تکمیلی فریلنسرها همان بیمه تکمیلی انفرادی است که این گروه میتوانند هزینههای درمانی را به شدت کاهش دهند.
آیا هر شخصی میتواند چند بیمه درمان تکمیلی داشته باشد؟
بله. بر اساس ماده 17 آیین نامه 99 شورای عالی بیمه، اگر بیمه شده چندین بیمه درمان تکمیلی بیش از چند شرکت را داشته باشد، میتواند به دلخواه از هر کدام استفاده کند. به عبارتی اولویت بندی استفاده را خود او میتواند تعیین کند. برای اطلاعات بیشتر مقاله را مطالعه کنید. همه افراد خانواده میتوانند از خدمات و پوششهای بیمه تکمیلی بهره ببرند.
مزایا و معایب بیمه تکمیلی درمان چیست؟
مزایا و معایب بیمه تکمیلی به شرح زیر است:
- همانطور که میدانید بیمههای درمانی پایه؛ برای دندان پزشکی خدمات محدودی را در مراکز محدود ارائه میکنند، به این ترتیب بیمههای تکمیلی میتوانند کمک خیلی زیادی در جبران هزینههای سنگین دندانپزشکی باشند.
- از خدمات همه بیمارستانها و مراکزی درمانی خصوصی طرف قرارداد با بیمههای تکمیلی، می توان استفاده کرد.
- اگر به تازگی باردار شده و یا قصد بارداری دارید؛ این مزیت بیمه تکمیلی از آنِ شماست؛ می توانید با استفاده از بیمههای تکمیلی، هزینههای نازایی و زایمان خود را رسیدگی نمایید.برای اطلاعات بیشتر، مقاله را مطالعه کنید.
- دوره انتظار این بیمهنامه در بعضی پوششها مثل بستری و جراحی زیاد است. ممکن است ، بیمه شده را تا حدی خسته کند.
- از دیگر محدودیتهای بیمه تکمیلی می توان به داشتن سقف تعهدات در پرداخت خسارات بیمه نامه اشاره کرد.
شرکت های ارائه دهنده بیمه درمان تکمیلی
همه شرکتهای بیمه خدمات بیمه تکمیلی را ارائه نمیدهند. برخی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات بیمه تکمیلی به شرح زیر هستند:
آیا محدودیت سنی در بیمه درمان تکمیلی وجود دارد؟
در استفاده از پوششهای بیمه تکمیلی، محدودیتها و شرایط سنی خاصی وجود دارد. در بخش زیر به بررسی برخی از شرایط این بیمه میپردازیم:
- حداقل 18 سال سن برای همه انواع بیمه تکمیلی
- اگر بیمه شده فرزند پسر بیمهگذار باشد، باید بداند که تا زمان اتمام مدت تحصیل و مشمول شدن برای خدمت سربازی میتواند از پوشش بیمه تکمیلی استفاده نماید.
- برای بیمه شده های دختر هم تا زمانی که ازدواج نکرده یا در جایی مشغول به کار نیست، می تواند از پوششهای بیمه درمان تکمیلی پدر و مادر خود استفاده کنند.
بهترین بیمه تکمیلی درمان چه نوع بیمهایست؟
برای پاسخ به این سوال خیلی از جوانب باید درنظر گرفته شود. از جمله نحوه دسترسی به مراکز درمانی طرف قرارداد، پوششهای بیمهتکمیلی که از شرکتهای مختلف ارائه میشود، سقف تعهدات بیمه تکمیلی که در هر شرکت متفاوت است. پس از در نظر گرفتن این موارد میتوانید بهترین بیمه تکمیلی درمان را انتخاب کرده و در مواقع لزوم از آن استفاده نمایید. البته به این نکته هم باید اشاره کنیم که بیمه تکمیلی را با بیمه عمر اشتباه نگیرید. در مقاله میتوانید اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.
بیمه درمان تکمیلی از نان شب هم واجب تر است!
سعی کردیم در این مقاله راهنمای کاملی برای سوال ” بیمه تکمیلی چیست؟” ارائه کنیم. البته شما میتوانید مقاله را هم برای انتخاب بهترین شرکت مطالعه کنید.
در صورت وجود هر سؤال و ابهام درباره “ بیمه تکمیلی چیست” ، با کارشناسان متخصص بیمه دات کام تماس بگیرید. در صورت تمایل به خرید بیمه تکمیلی درمان نیز، ما امکان خرید اینترنی انواع مختلف بیمه تکمیلی انفرادی، بیمه درمان تکمیلی خانواده و بیمه تکمیلی گروهی را در سایت بیمه دات کام فراهم آورده ایم. کافی است که به صفحه مراجعه نمایید. پس از انتخاب بیمهنامه درمان مدنظر، به صفحه خرید هدایت خواهید شد. پس از تهیه بیمه درمان مدنظر در کسری از زمان، بیمه به صورت رایگان برای شما ارسال خواهد شد. فراموش نکنید، تیم بیمه دات کام هوای شما را دارد.