اقتصادیکسب و کار ایرانی

فولاد هرمزگان واحد نمونه صنعتی استان هرمزگان

شرکت فولاد هرمزگان جنوب

شرکت فولاد هرمزگان دومین کارخانه بزرگ تولید فولاد بعداز انقلاب در کنار خلیج نیلگون همیشه فارس در زمینی به مساحت ۹۵ هکتار در ۱۳ کیلومتری غرب شهر بندرعباس و در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس واقع شده و طرح احداث آن در سال ۱۳۸۷ آغاز گردید. واحد احیاء مستقیم با ظرفیت ۱/۶۵۰/۰۰۰ هزارتن آهن اسفنجی در مدت ۳۲ ماه اجرا و درمهرماه ۱۳۸۷ واردفاز راه اندازی سرد و در اسفندماه همان سال باحضور ریاست محترم جمهوری اسلامی راه اندازی و در اسل ۱۳۸۹ واحد فولادسازی وارد فاز تست گرم گردید.

شرکت فولادهرمزگان دارای ظرفیت اسمی ۵/۱ میلیون تن تختال (اسلب)به ضخامت ۲۰۰و ۲۵۰ میلی متر،عرض ۹۰۰ تا ۲۰۰۰ میلی متر و طول ۶۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ میلی متر می باشد . همچنین این شرکت قادر به تولید محصولات میانی از قبیل یک میلیون و ۶۵۰ هزارتن آهن اسفنجی درسال ۹۰ هزارتن آهک در سال،۷۵۰۰ نرمال متر مکعب اکسیژن برساعت،۱۸۰۰۰نرمال مترمکعب برساعت نیتروژن و ۱۲۰ نرمال مترمکعب برساعت آرگون می باشد.

با سرمایه گذاری ۱۳۰۰۰ میلیارد ریال در این شرکت زمینه اشتغال پایدار ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۶ هزار نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شده که با اجرای طرح توسعه این میزان به تعداد ۳ هزار نفر به صورت مستقیم و ۱۲ هزار نفر غیرمستقیم افزایش می یابد. فولادهای تولیدی در شرکت فولاد هرمزگان عمدتاً فولادهای کربنی برای کاربرد رول و ورق به صورت نورد گرم و سرد می باشد.

به نقل از روابط‌عمومی فولاد کاوه جنوب کیش در آیین بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن در شهر بندرعباس که با حضور استاندار هرمزگان، دانیال زاده؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر صمت، مدیرکل صمت استان هرمزگان و مقامات استانی در محل سالن همایش حوزه علمیه خواهران بندرعباس برگزار شد از شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به‌عنوان واحد نمونه صنعتی هرمزگان در سال 1401 با اهدا تندیس و لوح واحد صنعتی نمونه تقدیر شد.

متن این لوح بدین شرح است:

جناب آقای مهندس سید عباس حسینی

مدیرعامل محترم شرکت فولاد کاوه جنوب کیش

عرصه و توسعه بالندگی و سعادت نسل‌های آینده مرهون تلاش و زحمات بی‌دریغ و مجدانه مدیرانی است که خود را امانت‌دار سرمایه‌های مادی و معنوی این سرزمین می‌دانند و با گام‌های ارزنده‌ای که در راستای تولید و اشتغال برداشته‌اند قابل‌تقدیر می‌باشند؛ لذا ضمن گرامی داشت دهم تیرماه، روز ملی صنعت و معدن و در سالی که با شعار مهار تورم، رشد تولید مزین گردیده آن مجموعه محترم و مدیریت جنابعالی و همکاران تلاشگرتان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی هرمزگان در سال 1401 انتخاب گردیده و امیدواریم با موفقیت‌های روزافزونتان موجبات توسعه و ارتقا خدمت‌رسانی به مردم عزیز کشورمان باشید.

متن این لوح به امضای خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان و مهدی دوستی استاندار هرمزگان رسیده است.

در حاشیه این مراسم استاندار هرمزگان ضمن تقدیر از زحمات و پیگیری‌های مهندس سید عباس حسینی مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، خبر از آغاز عملیات اجرایی واحد سوم احیا و همچنین برنامه‌ریزی جهت آغاز احداث نیروگاه برق فولاد کاوه در سال جاری داد.

در پایان این رویداد مهندس سعید جهانی معاون بهره‌برداری فولاد کاوه به نمایندگی از مدیرعامل شرکت تندیس و لوح تقدیر واحد نمونه صنعتی در سال 1401 را دربه گزارش پایگاه خبری ، در راستای امضای سه تفاهم‌نامه همکاری با روسای مراکز علمی و دانشگاهی گفت‌وگویی انجام شده که در ادامه خواهید خواند.

در سومین نمایشگاه تخصصی ، فناور و اکوسیستم نوآوری استان هرمزگان سه با عنوان تدوین تازه‌های علمی و تکنولوژی، طراحی و ساخت پرینتر سه بعدی و حمایت از 10 طرح برتر خلاق و نوآور به ترتیب با جهاد دانشگاهی هرمزگان، دانشگاه هرمزگان و پارک علم و فناوری استان هرمزگان امضا شد.

در این رابطه، محمد صادقی رئیس دانشگاه هرمزگان ضمن قدردانی از مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به دلیل رویکرد حمایتی ایشان از در راستای فراهم کردن فرصت شکوفایی توانایی‌های داخلی و استفاده از ظرفیت‌های بومی استان هرمزگان، با اشاره به تفاهم‌نامه امضا شده، بیان کرد: این تفاهم‌نامه در دو محور آموزشی و پژوهشی به امضا رسیده است. بخش اساسی این تفاهم‌نامه نوع نگاه شرکت بوده که تقویت بنیه‌های آزمایشگاهی دانشگاه هرمزگان است و مقرر شد فولاد هرمزگان تجهیزاتی را در اختیار دانشگاه در بخش تولید قطعه و سایر حوزه‌های مرتبط قرار دهد.

وی تصریح کرد: فولاد هرمزگان به عنوان قطب صادرات فولاد کشور و به عنوان یک بنگاه نمونه اقتصادی که وظیفه خود را حمایت از دانشگاه می‌داند، از پشتیبانی علمی دانشگاه برخوردار خواهد بود. دانشگاه هرمزگان نیز به عنوان مشاوران علمی به این شرکت کمک خواهد کرد و این دانشگاه ضمن تولید قطعات مورد نیاز فولاد هرمزگان در مقیاس آزمایشگاهی، به دنبال تولید پرینتر سه بعدی ساخت داخل برای هنرستان‌های استان خواهد بود.

حمایت از 10 طرح برتر

علیرضا نصیری، رئیس پارک علم و فناوری استان هرمزگان با اشاره به حمایت‌های فولاد هرمزگان از مراکز علمی و تحقیقاتی، ضمن تقدیر از رویکرد فولاد هرمزگان نسبت به این موضوع، گفت: در تفاهم‌نامه مقرر شد شرکت فولاد هرمزگان از چندین نفر از نوآوران برتر استان حمایت مالی کند تا محصولات و نوآوری آن‌ها به محصول نهایی تبدیل شود. در این رابطه پارک علم و فناوری با این منابع که در اختیار قرار خواهد گرفت، به این نوآوران به صورت بلاعوض کمک خواهد کرد.

استفاده از ظرفیت پژوهش در راستای حل مسئله

محمد دلپسند، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان با قدردانی از مواضع فولاد هرمزگان و مدیرعامل این شرکت نسبت به مراکز دانشگاهی، بیان کرد: در مجموعه جهاد دانشگاهی هرمزگان به عنوان هاب علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی کشور، مقرر شد ظرفیت حل مسئله را در خدمت صنعت فولاد به ویژه چالش‌های فولاد هرمزگان به کار بگیریم.

وی افزود: قرار است این تفاهم‌نامه جهاد دانشگاهی و فولاد هرمزگان را در مسیر حل مسائل و چالش‌های صنعت فولاد هدایت کند و تسهیل لازم را برای آوردن ظرفیت‌های فناورانه و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان فراهم سازد. امیدوار هستیم بتوانیم از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم و یک پایداری قابل تامل و مفید را برای حضور جدی پژوهش در صنعت در استان مهیا سازیم.

گفتنی است که این تفاهم‌نامه‌ها با حضور عطاالله معروفخانی مدیرعامل، جمعی از معاونان و مدیران شرکت فولاد هرمزگان در نمایشگاه یاد شده امضا شد.

دکمه بازگشت به بالا