زاگرس را باید از طریق شبکه سازی و استفاده از مسئولیت اجتماعی نجات دهیم

مدیر دفتر مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی گفت: “شبکه سازی و استفاده از مسئولیت اجتماعی بهترین راه برای حل بحران ارزشمند زیستگاه زاگرو است و این تنها در بین افراد شرکت کننده به ویژه جوامع امکان پذیر خواهد بود.”
به گفته یومیر محمد حسین باسیر امروز در کنفرانس بین المللی مدیریت پایدار جنگل Zagros که در سالن آژانس حفاظت از محیط زیست شهدا برگزار شد کل منطقه ارتفاعات مشترک ما با کشورهای اطراف استرس زا است و این وضعیت اکوسیستم های ارزشمند این کشور را تحت تأثیر قرار داده است.
مدیر کل دفتر مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی آژانس حفاظت از محیط زیست از بین بردن منابع و کشورها استفاده از اراضی و سوءاستفاده از کشورهای شیب دار از جمله دلایل اصلی وضعیت ناگوار زاگروس بود و افزود: “ما قصد داریم به فعالیتهای نامناسب اقتصادی از جمله تغییر سرزندگی مردم”.
وی ادامه داد: جاده و معدن طبیعت غیرمسئولانه توسعه ناکافی شهری با ظرفیت ارگانیک و شکار غیرمجاز از جمله چالش های جدی ما در زاگرس و ما باید در اسرع وقت برنامه ریزی و برنامه ریزی کنیم.
محمد جواد ساهپور – مدیر پروژه میراث میراث – همچنین گفت که بیش از 5 نفر در کمتر از یک دهه جان خود را برای محافظت از زاگرس از دست داده اند و مشارکت مردم در حل بحران های زاگرس به ویژه درگیری با آتش نباید مسئولیت دولت را محروم کرد.
وی گفت: “ما باید برخی از مفاهیم به ویژه مفهوم مشارکت اجتماعی و مشارکت جامعه محلی در حفاظت از محیط زیست را تعریف کنیم به طوری که سازمان های دولتی نیز مسئول حفاظت از محیط زیست و محیط زیست هستند.”
پایان پیام