با مصرف این ویتامین ها نگران پوسیدگی دندان تان نباشید

افت دندان نوعی بیماری است که در آن بافت سخت دندان (مینای دندان و سپس عاج) از بین می رود. این تخریب با اسیدی که از برخی باکتری ها بیرون می آید همراه است. این اسید که از باکتری های مخرب خارج می شود باعث پوسیدگی دندان و پوسیدگی می شود.
به گفته یومیر غذایی که قند و شکر زیادی دارد می تواند به دندان ها آسیب برساند. غذاهایی که نشاسته زیادی دارند مانند تراشه ها در افت دندانپزشکی نیز درگیر هستند. از طرف دیگر تحقیقات نشان داده است که فقدان برخی ویتامین ها در تغذیه فرد می تواند خطر افت دندان را افزایش دهد. سه ویتامین اساسی که کمبود آن می تواند باعث ایجاد دندان و فروپاشی شود عبارتند از: ویتامین A ویتامین D ویتامین D- ویتامین C.
ویتامین: ویتامین A- نقص در سلولهای اپیتلیال دخالت می کند. این سلول ها مسئول ترشح کلسیم فسفات فلوئور منیزیم و غیره هستند. همه این مواد به سالم نگه داشتن دندان های شما کمک می کند. کمبود ویتامین A باعث مینای دندان می شود. نتیجه این کمبود کاهش چگالی مینای دندان است. تخم مرغ شیر کبد سیاه هویج سبزیجات زرد و نارنجی مانند کدو تنبل اسفناج و سایر سبزیجات برگ سبز ویتامین A منبع هستند.
ویتامین D ویتامین دی ویتامین تعادل بین کلسیم و فسفر را کاهش می دهد. کلسیم و فسفر برای سلامت عاج مهم هستند. مطالعات نشان داده است که کودکان با ویتامین D بالایی دارای پوسیدگی دندان کمتری هستند. برخی از منابع ویتامین D شامل خورشید منابع گیاهی (غلات و برخی از سبزیجات و میوه ها) منابع حیوانی (کره روغن کبد زرده تخم مرغ خامه کبد ساردین ماهی)
ویتامین C: مبارزات ویتامین C همچنین می تواند باعث لثه و خونریزی شود به خصوص هنگام مسواک زدن و تضعیف بافت همبند و افت دندان. منابع عبارتند از: پرتقال زردآلو گیلاس.
پایان پیام