ضعف ساختاری استفاده از هوش مصنوعی و بلاکچین در نظارت بر زنجیره تأمین دارو

معاون مدیر غذا و پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی با اشاره به نقاط ضعف ساختاری استفاده از هوش مصنوعی و blockchain برای نظارت بر زنجیره تأمین بر لزوم فناوری و متخصصان مراقبت های بهداشتی تأکید کرد.
به گفته آنا جمشید سلمزاده که به چالش های تولید داروهای داخلی و دستگاه های پزشکی اشاره دارد گفت که کاهش واردات واردات ایجاد شرایط مناسب برای سرمایه گذاری قابل اعتماد و راندمان مناسب است نیاز به امنیت ثبات مالی شفافیت و بوروکراسی دارد.
وی گفت: توسعه شرکت های مبتنی بر دانش و استارتاپ ها یکی از الزامات پشتیبانی از تولید است و تأکید می کند که بدون کیفیت و کارآیی نمی توان انتظار کاهش واردات را داشت. تولید داخلی باید از نظر کارآیی و اطمینان از رضایت مصرف کنندگان از بیماران تا پزشکان با آزمایشات خارجی رقابت کند.
از نظر سیاست های قیمت گذاری سالم زاده گفت: “محاسبه قیمت مبتنی بر هزینه حاشیه های تمام شده می تواند به تحقق قیمت ها کمک کند اما به دلیل نوسانات ارز و تورم قیمت ها باید به طور مداوم اجرا شوند تا تولید کنندگان از ضرر رنج نکنند.”
وی مکانیزاسیون کامل فرآیندهای صدور مجوز و صدور مجوز را به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بوروکراسی توصیف کرد و گفت که شفافیت و از بین بردن سلیقه ها در فرآیندهای اداری باعث تسهیل موارد و تسریع در نیازهای بهداشتی می شود.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشت معاون رئیس جمهور در سازمان غذا و داروی بر استفاده از فن آوری های مدرن مانند هوش مصنوعی و blockchain برای بهبود نظارت و برنامه ریزی در زنجیره تأمین تأکید کرد و افزود: ضعف های ساختاری در این زمینه وجود دارد اما ارتباط بین فناوری و سلامت باید در اسرع وقت مورد استفاده قرار گیرد.
سرانجام وی بر لزوم تشویق بانکها برای تأمین تسهیلات کم هزینه برای تولید کنندگان داخلی و توسعه شتاب دهنده های تجاری تأکید کرد و گفت: “بدون حمایت مالی و فرآیندهای سرمایه گذاری تسهیل کننده تولید داخلی مخالف رقابت جهانی نخواهد بود.”