کلاهبرداری تلفنی با سوءاستفاده از شماره های گویا؛ مراقب تماس های به ظاهر رسمی باشید

کلاهبرداری تلفنی با سوءاستفاده از شماره‌های گویا؛ مراقب تماس‌های به ظاهر رسمی باشید

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا از آخرین تکنیک های برندگان تلفن هشدار داد از شهروندان خواست که دقیق تر دقیق تر و هوشیار باشند.

به گفته اینا سرهنگ جواد مختار رضه در بیانیه ای گفت: “مهندسی اجتماعی -مامر و استفاده از اعداد ثابت به ظاهر معتبر مرتبط با سیستم های رای گیری سعی در به دست آوردن اعتماد به نفس قربانیان دارند.” این تعداد ظاهراً متعلق به سازمانهای رسمی و معتبر است اما در نهایت تماس ها برای کلاهبرداران به تلفن همراه هدایت می شود و اطلاعات حساس به راحتی ارائه می شود.

این مقام گفت: “آنها معمولاً سعی می کنند حس اضطراری یا اعتماد به قربانی را بیدار کنند.” آنها سپس از او می خواهند كه كد ارسال شده به تلفن همراه خود را تبلیغ كند. این کدها ابزاری برای دسترسی به حساب های بانکی شبکه های اجتماعی یا اطلاعات خصوصی خواهد بود.

معاون معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا ادامه داد: یکی از تاکتیک های متداول این کلاهبرداران این است که با تلفن تلفنی شماره ثابت را ارائه دهید. این سیستم ها به گونه ای طراحی شده اند که با یک مکالمه حرفه ای معتبر باشند. اما پس از ایجاد اعتماد اولیه تماس به کلاهبرداران منتقل می شود و قربانی هرگز متوجه نمی شود که آنها گرفتار شده اند.

سرهنگ دوم مختار رضای تأکید کرد که هیچ واحد یا سازمان دولتی از طریق تلفن درخواست اطلاعات حساس یا کدهایی را که به تلفن همراه ارسال شده است از طریق تلفن درخواست نمی کند و به شهروندان توصیه می کند: اگر با چنین تماس هایی روبرو شدید کد یا اطلاعات شخصی خود را ارائه ندهید. همیشه از سایت ها یا تعداد رسمی سازمان ها برای بررسی صحت این تماس ها استفاده کنید.

براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات پلیس FETA وی سرانجام از شهروندان سؤال کرد: “اگر تماس های مشکوک دریافت کردید باید بلافاصله این موارد را به پلیس فتا گزارش دهید. برای این منظور می توانید به وب سایت پلیس FETA به آدرس www.fata.gov.ir مراجعه کنید یا با مرکز امداد و اضطراری و اضطراری پلیس فتا تماس بگیرید.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا