روزه گرفتن فرصتی برای اصلاح رفتارهای ناسالم تغذیه ای است

یومیر/آذربایجان شرقی با ورود ماه مقدس ماه رمضان اهمیت تغذیه مناسب بیشتر و روشن تر می شود. انتخاب غذای مناسب برای جادو و افطار می تواند تأثیر زیادی در سلامت جسمی و روحی روزه بگیرد.
کارشناسان تغذیه تأکید می کنند که مصرف مواد مغذی و متعادل در این ماه نه تنها به حفظ انرژی و جلوگیری از کمبود آب کمک می کند بلکه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از مشکلات دستگاه گوارش نیز دارد.
مدیر مرکز تغذیه مرکز تغذیه در شرق آذربایجان گفت: “ماه مقدس ماه رمضان علاوه بر اثرات ذهنی و معنوی از نظر جسمی نیز به کنترل وزن کمک می کند و نقش مهمی در بیماری هایی دارد که به عادات غذایی بستگی دارد.”
Fatah Pur Ali ادامه داد: روزه گرفتن فرصتی برای اصلاح رفتار ناسالم تغذیه است.
وی گفت: غذاهای روزه دار و شیرین در سفره ها از نظر میزها محبوب تر هستند و می گویند: “روزه گرفتن بدون رعایت اصول غذایی سالم نه تنها تضمین سلامتی بلکه در معرض خطر سلامتی است.” اثرات فیزیکی روزه زمانی محقق می شود که تغذیه ما در سحر افطار و شام تحت برنامه ریزی قرار بگیرند.
وی به چند اصل مهم تغذیه ای اشاره کرد که مهم هستند و: Iftar تا طلوع آفتاب برای تهیه غذا و آب مورد نیاز بدن با خوردن آب اضافی و سموم تولید شده در بدن است.
ری علی خاطرنشان کرد: توصیه می شود که تغذیه در ماه رمضان مانند روزهای عادی به نظر می رسد و غذاهای ساده ای مصرف می کند یعنی تعادل تنوع و هرم مواد غذایی در رژیم غذایی و از خوردن گروه های مختلفی مانند نمک شکر و روغن خودداری کنید.
مدیر گروه تقویت تغذیه در مرکز بهداشت شرق Azarbaijan که خاطرنشان می کند که غذا با روزه گرفتن غذا برای مدت طولانی به کبد نرسیده است و بدن قند خون را تجربه می کند گفت: “از بیش از حد و بیش از حد خودداری کنید.
وی افزود: اگر شخصی در این ماه قصد کاهش وزن را داشته باشد باید مطابق با اصول 5 ٪ از مصرف مواد غذایی خود را کاهش دهد. ”
وی گفت که اگر غذای کمتری به بافت بدن برسد عضلات در اندامهای مختلف از بین می روند.
Pour Ali خاطرنشان کرد: توصیه می شود غذاهایی با فیبر بالا مانند میوه سبزیجات لوبیا و غلات کامل ویتامین های معدنی را فراهم کنند و می توانند برای مدت طولانی پر شوند زیرا هضم و جذب آنها تدریجی است.
وی خاطرنشان کرد: طبق منابع علمی چربی های حیوانات کلسترول خون را افزایش می دهند بنابراین مصرف این روغن ها باید محدود شود.
مدیر گروه تقویت تغذیه در مرکز بهداشت شرقی Azarbaijan گفت: “هرچه غذاهای بیشتری در این ماه پخته و کبابی شوند بهتر می شود زیرا غذای سرخ شده چربی خون را افزایش می دهد.”
وی گفت: “از نوشیدنی های کافئین مانند چای چرب کوکا و قهوه که در روز ما دیورتیک و تشنه هستند خودداری کنید.”
وی افزود: مصرف گوشت و لبنیات مانعی نیست به خصوص برای جوانانی که در مرحله رشد هستند. “
پایان پیام