روایت بیل گیتس از بزرگترین پشیمانی زندگی خود 

روایت بیل گیتس از بزرگترین پشیمانی زندگی خود 

دلیل شکست مایکروسافت در دنیای تلفن همراه فاش شد. بیل گیتس به اشتباه مدیریتی و محاسباتی خود اعتراف کرد.

به گزارش یومیر به نقل از گجت نیوز بیل گیتس به عنوان یکی از بنیانگذاران مایکروسافت اخیرا از اشتباه محاسباتی و مدیریت خود صحبت کرده و زیان 400 میلیارد دلاری را فاش کرده است. بیل در یک رویداد سازماندهی شده توسط شرکت سرمایه گذاری Village Global به صراحت درباره شکست عظیم مایکروسافت در حفظ موقعیت خود در بازار سیستم عامل موبایل صحبت کرد. این نقص به اندروید اجازه داد تا جایگاه دوم سیستم عامل گوشی های هوشمند غیر از اپل را کسب کند.

اعتراف بیل گیتس به شکست در دنیای موبایل

گیتس در سخنان خود اظهار داشت که دنیای نرم افزار به خصوص برای پلتفرم ها بازارهایی هستند که می توانند پیروزی هر شرکتی را تضمین کنند. بزرگترین اشتباه مدیریتی من این بود که مایکروسافت نتوانست جایگاه فعلی اندروید گوگل را بدست آورد. این پیروزی می تواند یک عنوان طبیعی برای مایکروسافت باشد. گیتس در یک محاسبات ساده بیان کرد که اگر مایکروسافت در سیستم عامل موبایل جایگاه دوم را به خود اختصاص دهد می تواند سهمی معادل 400 میلیارد دلار از این جدول جدید کسب کند. آیفون اپل در ژوئن 2007 و به دنبال آن دستگاه های اندرویدی در سپتامبر 2008 معرفی شدند. ورود مایکروسافت به عرضه گوشی های هوشمند مانند ویندوز فون 7 بسیار دیرتر در اکتبر 2010 بود. در آن زمان بازار سیستم عامل موبایل به اپل داده شد. اندروید گوگل؛ اندروید و iOS روی هم 99.9 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دادند.

بیل گیتس مدعی است که دیر رسیدن به بازی باعث شکست مایکروسافت در دنیای موبایل شده است. بیل اظهار داشت که اگر در این بخش با نیمی از برنامه ها یا 90 درصد از برنامه ها باشید قطعاً به سمت نابودی می روید. اشتباه مایکروسافت در مورد موبایل در تضاد کامل با تسلط آن در بازار رایانه های شخصی است. سیستم عامل ویندوز مایکروسافت در دهه 1990 شگفتی ساز بود و سنگ بنای ارزش 3 تریلیون دلاری آن باقی مانده است. با این حال بیل گیتس همچنان از از دست دادن موقعیت مایکروسافت در دنیای موبایل ابراز تاسف می کند. یکی از بنیانگذاران اندروید به نام ریچ ماینر به اظهارات بیل گیتس پاسخ داده است. او در پلتفرم X اظهار داشت: “من به معنای واقعی کلمه به ایجاد و توسعه اندروید کمک کردم تا مایکروسافت نتواند مانند رایانه های شخصی به عنوان یک نوآوری بسته دنیای تلفن را کنترل کند.” تسلط مایکروسافت بر بازار رایانه های شخصی به عنوان دلسرد کننده هرگونه فرصت برای رقابت یا نوآوری مورد انتقاد قرار گرفته است. از سوی دیگر اندروید متن باز است و به عنوان جایگزینی برای اکوسیستم های اختصاصی مانند مایکروسافت و اپل طراحی و توسعه یافته است.

* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در یومیر به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا