تصاویر هولناک هوش مصنوعی از مردان ۳۰ سال آینده
شانه هایش به دلیل سنگینی شکم بزرگش به جلو خم شده است. پوستش پر از جوش و لک است پاهایش ورم کرده و زخم های عفونی دارد و با چشمان زرد فرو رفته اش به دوربین خیره شده است.
به گزارش یومیر به نقل از روزیاتو شانه هایش به دلیل سنگینی شکم بزرگش به سمت جلو خم شده است; پوستش پر از جوش و لک است پاهایش ورم کرده و زخم های عفونی دارد و با چشمان زرد فرو رفته اش به دوربین خیره شده است.
این مایکل است. اما برخلاف ظاهرش او شخصیت یک فیلم ترسناک یا سریال جنایی نیست.
در واقع این تصویر توسط هوش مصنوعی تولید شده است و نشان می دهد که اگر یک مرد معمولی همچنان پر از غذاهای ناسالم باشد در 30 سال آینده چگونه ظاهر می شود.
نتایج سال ها تغذیه نامناسب به هیچ وجه خوشایند نیست. به غیر از چاقی مفرط و مشکلات آشکاری که به همراه دارد سلامت او از جهات دیگری نیز آسیب جدی دیده است.
مایکل با آسم افسردگی و اضطراب دست و پنجه نرم می کند و حتی خوب نمی خوابد. همه این مشکلات در اثر اضافه وزن ایجاد یا تشدید می شوند.
او در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری قلبی است که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
این «مدل» به عنوان بخشی از گزارشی توسط شرکت کترینگ گوستو طراحی شده است.
هدف از این مطالعه افزایش آگاهی از اثرات طولانی مدت عادات غذایی ناسالم بود.
در دهه های اخیر غذاهای بسیار فرآوری شده که مملو از مواد افزودنی هستند به بخشی منظم از رژیم غذایی بسیاری از افراد تبدیل شده اند.
تحقیقات نشان داده است که مصرف مداوم نوشابه های گازدار بیسکویت ها و غذاهای آماده عامل اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرطان است.
افرادی که بیشتر غذاهای فرآوری شده می خورند عمر کوتاه تری دارند.
با این وجود آمار نشان داده است که این نوع غذاها 57 درصد از رژیم غذایی بزرگسالان و حتی 66 درصد از رژیم غذایی کودکان را تشکیل می دهند.
چاقی در چند دهه گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است. آخرین آمار نشان می دهد که یک چهارم بزرگسالان اضافه وزن دارند یعنی وزنی دارند که خطر ابتلا به بیماری را به شدت افزایش می دهد.
وضعیت چاقی در کودکان نیز به همان اندازه نگران کننده است. 15 درصد کودکان بین 2 تا 15 سال چاق هستند یعنی از هر هشت کودک یک کودک چاق است.
مطالعه ای توسط گوستو نشان می دهد که حدود دو سوم مردم از اثرات طولانی مدت مصرف غذاهای فرآوری شده اطلاعی ندارند.
دکتر هلالی جونز پزشک عمومی و کارشناس رسانه گفت:
غذاهای فرآوری شده به خودی خود مضر نیستند اما زمانی که جایگزین غذاهای تازه و مغذی شوند خطر ابتلا به بیماری های طولانی مدت مانند مشکلات قلبی اختلالات متابولیک و کمبودهای تغذیه ای را افزایش می دهند. خوردن یک رژیم غذایی متعادل شامل غذاهای تازه و کامل برای پیشگیری از بیماری های مزمن و حفظ سلامت کلی ضروری است.
تاثیر غذاهای فرآوری شده به یک نگرانی فزاینده در میان کارشناسان تبدیل شده است. برخی معتقدند که این غذاها ممکن است حاوی موادی باشند که افزایش نرخ سرطان را در افراد زیر 50 سال توضیح می دهد.
پروفسور چارلز سوانتون انکولوژیست و دکتر تحقیقات سرطان اخیراً اشاره کرده است که بین این الگو و مصرف غذاهای فرآوری شده پیوندهای نگران کننده ای وجود دارد.
او به کنفرانس انجمن انکولوژی بالینی آمریکا گفت که مطالعات نشان داده اند که برخی از سرطان های اولیه روده بزرگ ممکن است توسط باکتری های موجود در روده افرادی که از رژیم غذایی کم فیبر و قند بالا استفاده می کنند ایجاد شود.
برخی از تومورها در بیماران اولیه سرطان کولون دارای جهش هایی هستند که ممکن است توسط این باکتری ها ایجاد شود.
این جهش ها احتمالاً توانایی بدن برای مبارزه با سلول های پیش سرطانی را کاهش می دهند.
دکتر کتی انج پزشک سرطان روده بزرگ در مرکز پزشکی دانشگاه واندربیلت همچنین خاطرنشان کرد که بسیاری از بیماران سرطانی جوان از مشکلات مربوط به سبک زندگی ناسالم مانند فشار خون بالا کلسترول بالا و دیابت رنج می برند.
متیو لمبرت متخصص تغذیه و مدیر اطلاعات سلامت در بنیاد جهانی تحقیقات سرطان گفت:
ما توصیه می کنیم که مردم مصرف غذاهای فرآوری شده مملو از چربی های اشباع قند و نمک را کاهش دهند. این غذاها مانند کیک بیسکویت آب نبات چیپس نوشیدنی های شیرین و فست فودها مانند پیتزا و برگر فاقد فیبر هستند و تقریباً هیچ ماده مغذی مفیدی در آنها وجود ندارد. اینها را فقط باید گاهی اوقات و در مقادیر کم مصرف کرد.
وی تصریح کرد: هنوز مشخص نیست مشکل اصلی در خود این مواد غذایی است یا اینکه مصرف بسیاری از آنها آسان است و در نتیجه باعث افزایش وزن می شود.
اما مشخص است که اضافه وزن عامل مستقیم چندین نوع سرطان است.
* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در یومیر به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.
انتهای پیام