استرس دارم، بازم امتحان! – یومیر

استرس دارم، بازم امتحان! - ایسنا

استرس یکی از احساسات انسان است که اتفاقاً تا حدودی مفید است. می تواند انسان را از روی صندلی بلند کند و کاری کند که کارش را درست و دقیق انجام دهد و به نوعی تبدیل به موتور محرکه اش شود.

به گزارش یومیر به نقل از تبیان استرس یکی از آن احساسات انسانی است که اتفاقا تا حدودی مفید است. می تواند انسان را از روی صندلی بلند کند و کاری کند که کارش را درست و دقیق انجام دهد و به نوعی تبدیل به موتور محرکه اش شود. اما بعد از یک مقدار فلج کننده می شود. در روانشناسی به این دو استرس پریشانی و روانی می گوییم. Eustress به استرس مثبت و سازنده ای گفته می شود که ذهن در برابر آن مکانیسم های خوبی را به درستی به کار می گیرد و پریشانی به استرس مخربی گفته می شود که مخرب است و می تواند عملکردهای ما را مختل کند. حالا بیایید در مورد چگونگی کمک به بچه ها در طول امتحانات صحبت کنیم تا دوست آنها یوستر شود؟

شب امتحان نباش!

این کلیشه از شب امتحان بسیار رایج است و در هر نسل و دوره ای اغلب دانشجویانی را می بینیم که در تمام ترم کتاب های خود را دست نخورده و تمیز نگه می دارند و شب امتحان از اول کتاب شروع می کنند تا ببینند موضوع قرار است چه چیزی باشد. بسیاری از مطالب قطعاً در طول ترم استرس زا خواهند بود با لحن مثبت اما محکم به بچه ها یادآوری کنید که آهسته و پیوسته رفتن بار آنها را سبک می کند و باعث می شود در شب امتحان احساس خوبی داشته باشند.

استرس اضافه نکنید

شما به عنوان پدر و مادر فقط می توانید تسهیل کننده مسیر تحصیلی فرزندانتان باشید نه مداخله گر! اگر بار تحصيلات و استرس آنها را به جاي آنها به دوش بكشيد برايشان مهم نيست زيرا با خود مي گويند يك نفر به جاي من اين استرس را خواهد داشت و به هدف خود كه پيشرفت تحصيلي آنهاست نمي رسيد. اگر خودشان استرس داشته باشند با گفتن (چرا نمراتت خوب نیست؟) (چرا درس نمی خوانی؟) (حداقل بروند و از تو بپرسند..) باعث می شود توانایی ها و استعداد واقعی خود را از مقدار زیادی از دست بدهند. استرس به شما کمک کنید

تشویق واقعی

این که بچه ها بدانند چقدر در امتحانات موفق هستند قطعا به آنها کمک می کند که کمتر استرس داشته باشند. البته این تشویق ها قطعاً حدی دارد و اگر درست نباشد می تواند در بچه ها بی احتیاطی یا خودشیفتگی ایجاد کند که همه چیز را می دانند و باهوش هستند و بعد از آن به دلیل اینکه آنطور که باید تلاش نکرده اند از نظر تحصیلی شکست می خورند. برای اطمینان از موفقیت در امتحانات تلاش ها و دستاوردهای گذشته آنها را تشویق کنید.

تحرک و فعالیت های ضد استرس

ورزش هورمون های سروتونین و دوپامین را آزاد می کند و به طرز عجیبی سطح آدرنالین و استرس را کاهش می دهد. همچنین کارها و فعالیت هایی مانند کار یدی وجود دارد که می تواند اضطراب کودکان را کاهش دهد. حتی شستن چند ظرف و جارو کشیدن می تواند کمک کننده باشد. بنابراین مطمئن شوید که به کودکان مسئولیت می دهید تا بتوانند فعالیت های دیگری را تجربه کنند یا آنها را به بیرون ببرید تا استرس مخربی نداشته باشند و بتوانند با آرامش بیشتری مطالعه کنند.

* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در یومیر به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا