وعده ایجاد زمین چمن ذخیره در خانه تراکتور بالاخره محقق می شود؟

یومیر/ آذربایجان شرقی با وجود اینکه حدود یک سال و نیم از وعده مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی مبنی بر ایجاد زمین چمن ذخیره در ورزشگاه یادگار امام (ره) می گذرد اما این امر هنوز محقق نشده است.

آیا وعده ایجاد چمن یدکی در خانه تراکتورسازی سرانجام محقق خواهد شد؟

کیفیت نامطلوب چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز بازی های خانگی تراکتور را در فصول اخیر تحت الشعاع قرار داده است. چمنی که در تابستان با طراوت است و در زمستان به بدترین کیفیت خود می رسد.

زمستان 1402

چالش جدی تراکتورسازی با کیفیت پایین چمن ورزشگاه یادگار امام تبریز (ره) از پایان لیگ بیست و دوم و پس از انتقال مجدد تراکتور به این ورزشگاه آغاز شد. پاکو خمسسرمربی وقت تراکتورسازی بارها در جریان انتقادات تند خود به کیفیت نامطلوب چمن این ورزشگاه پاسخ داد.

خمس کلافه در یکی از نشست های خبری خود که به شرح وضعیت چمن این ورزشگاه بود گفت: شرایط زمین بد بود چمن بسیار سنگین است که باعث می شود بازیکنان انرژی بیشتری مصرف کنند. شرایط چمن برای کسی مهم نیست و همه بی تفاوت از کنارم می گذرند و باعث می شود با همه چیز دست و پنجه نرم کنم.

حبیب ستودی نژادمدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در دی ماه 1402 در خصوص این موضوع گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و برودت هوا در این ورزشگاه قطعاً چمن دچار تغییرات فصلی شده و سیستم گرمایشی روشن شده است. گرم نگه داشتن چمن و جلوگیری از یخ زدگی باعث نرمی چمن شده که سرمربی تراکتورسازی را به انتقاد مجدد از این مشکل برانگیخته است.

وی ادامه داد: با توجه به ممنوعیت واردات چمن به صورت رول تنها راه حل تغییر چمن ورزشگاه کاشت چمن در زمین شماره دو است که با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و گذر از فصل کاشت زیرساخت های لازم برای کاشت” چمن کاری شده و در هوای خوب اقدامات لازم برای رشد چمن انجام می شود.

بر اساس اظهارات ستودی نژاد زمستان سال گذشته امکان تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام وجود نداشت بنابراین این ماجرا حداقل تا تابستان سال جاری ادامه دارد.

تابستان 1402

جالب است بدانید ستودی نژاد در 26 تیر 1402 از کاشت چمن شماره دو به عنوان چمن یدکی این ورزشگاه در شهریورماه امسال خبر داده بود.

حبیب ستودی نژادوی در 26 تیر 1402 به یومیر گفت: تا آخرین لحظه تلاش کردیم چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) را تغییر دهیم که به دلیل عدم صدور مجوزهای لازم برای واردات چمن نورد این اتفاق رد شد. از خارج از کشور توسط جهاد کشاورزی باقی مانده است.»

وی افزود: با لغو فرآیند تعویض چمن طرح تقویت آن را در دستور کار قرار دادیم و این موضوع از روز یکشنبه 27 تیرماه با حضور پیمانکار و دستگاه های لازم انجام می شود.

ستودی نژاد ادامه داد: علاوه بر این در شهریورماه ذخیره چمن 2 و 3 نیز کاشته می شود که در آینده مانعی برای جایگزینی چمن نخواهیم داشت.

مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: هزینه فرآیند مقاوم سازی چمن یک میلیارد تومان و برای کاشت ذخیره چمن 12 میلیارد تومان پیش بینی شده است.

اگر موضوع واردات چمن را بر اساس اعلام مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در سال های اخیر غیرممکن و دور از ذهن بدانیم؛ تنها راه تغییر چمن در ورزشگاه خانگی تراکتور استفاده از چمن زمین دیگر آن ورزشگاه است. اما نکته مهم این است که علیرغم گذشت بیش از یک سال و نیم از وعده ستوده نژاد هنوز خبری از چمن یدکی میدان شماره دو نیست. اصلا کد کشوری در کار نیست!

پاییز 1403

قبل از مسابقه چادر پر از اردک بود دراگان اسکوچیچ او برای اولین بار به کیفیت پایین چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) واکنش نشان داد.

سرمربی تراکتورسازی با بیان اینکه کیفیت چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) بدتر از آن چیزی است که فکر می کرد گفت: باید برای ارتقای کیفیت چمن این ورزشگاه کار شود من در این زمینه طوری صحبت کرده ام که انگار ما زمان می بریم تا آن را درست کنیم. حریفان به دنبال جمع شدن در دفاع و بازی کردن فوتبال بسته هستند.

بلافاصله پس از اظهارنظر اسکوچیچ درباره چمن حبیب ستودی نژاد مصاحبه ای انجام داد و گفت: با توجه به اینکه در کمتر از سه ماه چمن این ورزشگاه توسط این پیمانکار تعویض شد و او اعلام کرد که می تواند به صورت رول چمن را به ورزشگاه تبریز بیاورد. بنابراین در روزهای اخیر با پیمانکار این پروژه صحبت کردیم و از وی برای حضور در تبریز دعوت شد.

ستودی نژاد ادامه داد: در صورت حضور این پیمانکار و بررسی وضعیت ورزشگاه مسابقات تراکتورسازی به ورزشگاه بانیان دیزل منتقل و با نظر مسئولان این باشگاه و همچنین پیمانکار مربوطه عملیات تعویض ورزشگاه انجام می شود. چمن آغاز خواهد شد.”

مدیرکل ورزش و جوانان استان گفت: دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان تمامی نواقص مطرح شده از سوی سازمان لیگ و همچنین AFC و مراحل تکمیل زیرساخت ها را اصلاح کرده است. چمن شماره 2 یا چمن ذخیره تکمیل شده است.”

وی گفت: تیم فوتبال تراکتور افتخار فوتبال استان است و بدون شک برای حمایت از این تیم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنم و در گذشته بارها اعلام کرده ام که آرزوی من قهرمانی تیم تراکتورسازی در لیگ برتر است و به عنوان یک هوادار به این هدف خواهم رسید.” مهم است من تمام تلاشم را خواهم کرد.”

چند ساعت پس از مصاحبه ستودی نژاد اسکوچیچ در نشست خبری پس از بازی در این باره صحبت کرد و گفت: ترجیح می دهم در زمین بهتر بازی کنم و تغییر یا بهبود کیفیت چمن تخصص من نیست.

اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی که مالک ورزشگاه یادگار امام تبریز است. امروز (پنجشنبه) نیز درباره زمین چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) بیانیه ای صادر کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

با گذشت حدود یک سال از انتقاد سرمربی اسپانیایی تراکتورسازی و درخواست هواداران تراکتور برای تعمیر یا تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام بلافاصله اقدامات لازم برای تعویض چمن این ورزشگاه انجام شد که در نهایت از واردات جلوگیری شد. چمن به صورت رول و عدم دریافت مجوز واردات احیای چمن ورزشگاه یادگار امام بلافاصله در اولویت قرار گرفت و خوشبختانه در کمترین زمان ممکن ضمن رفع نواقص اساسی رضایت حاصل شد. از سرمربی وقت تراکتورسازی و کارشناسان این رشته به دست آمد.

پس از این انتشار عملیات زیرزمینی چمن ذخیره شماره 2 این ورزشگاه به دلیل عدم امکان ورود چمن ضمن ادامه روند ترمیم چمن آغاز شده و هم اکنون زیرساخت های لازم تکمیل و آماده بهره برداری است. انجام شد. کاشت این کار از فصل سرد انجام می شود.

پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران تمامی مسئولان و کادر فنی باشگاه تراکتورسازی ضمن بازدید از چمن ورزشگاه رضایت خود را اعلام کردند و با تایید ورزشگاه یادگار امام (ره) به عنوان یکی از بهترین باشگاه های آسیایی معرفی شدند. تنها ورزشگاه استاندارد میزبان این مسابقات بود که عملا فرصت آغاز عملیات تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام لغو و به زمان مناسبی موکول شد.

در همین راستا پس از تعویض چمن ورزشگاه نقش جهان اصفهان با پیمانکار این پروژه که هم اکنون به عنوان تنها پیمانکار چمن نورد شده در ایران مشغول به کار است طی روزهای آینده برای بررسی ورزشگاه به تبریز سفر خواهد کرد. نظر خود را بدهد به او و همچنین مسئولان باشگاه تراکتورسازی هنگام تعویض چمن ورزشگاه باید اطلاع داده شود.

اداره کل ورزش و جوانان استان با تیم محبوب تراکتورسازی متولی ورزش استان خواهد بود و با توجه به انجام کلیه اقدامات لازم برای رفع مشکلات موجود در ورزشگاه با نظر کارشناسان در زمینه چمن و همچنین مدیریت و کادر فنی باشگاه تراکتورسازی در زمان توافق شده اقدام به تعویض چمن این ورزشگاه خواهند کرد و به اطلاع کلیه هواداران تراکتورسازی می رساند که مطالبات آنها با اقدامات عمرانی اداره کل ورزش در اولویت قرار دارد و. جوانان در استان و در اسرع وقت محقق خواهد شد.

اما حال سوال اینجاست که چرا اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی علیرغم وعده حبیب ستودی نژاد برای کاشت چمن ذخیره در این ورزشگاه تا قبل از پایان شهریور ماه 1402 علیرغم گذشت یک سال و نیم و دو فصل تابستان هنوز اقدامی نکرده است. اقدامی انجام داده و حتی این زمینه هنوز ایجاد نشده است؟

به گزارش یومیر اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در تازه ترین اطلاعیه خود که در ادامه می خوانید اعلام کرد: زیرساخت های لازم برای کاشت چمن شماره دو (رزرو) ایجاد شده است. زیرساخت ها بر اساس گفته های ستودنژاد در تابستان 1402 باید در بهار 1402 ایجاد می شد!

با این حال یک سال و نیم از وعده احداث زمین ذخیره در ورزشگاه خانگی تراکتورسازی می گذرد چه در سرمای شدید تبریز بالاخره شاهد ایجاد این زمین ذخیره و در نهایت استفاده از این زمین برای جایگزینی زمین اصلی ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز خواهیم بود یا خیر؟

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا