توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره کیفیت غذای دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی


وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به کیفیت غذای دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی بی کیفیتی غذای این دانشگاه ها را تایید کرد و گفت: این امر به صورت موردی اتفاق می افتد هرچند غذای دانشجویی غذای دانشجویی است. البته کیفیت نسبتا خوبی دارد.

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره کیفیت غذای دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی

به گزارش یومیر علیرضا کاظمی در حاشیه دیدار با هیات دولت در گروه خبرنگاران اظهار کرد: بحث عدالت در بحث کیفیت در آموزش و پرورش مطرح است. رئیس جمهور با کمک اقشار مختلف مردم و با الگویی جدید حرکت محرومیت زدایی از فضای آموزش و پرورش را دنبال کرده است. افتتاحیه این مدل جدید فردا – پنجشنبه – در یکی از روستاهای کلات در استان خراسان رضوی انجام می شود.
وی ادامه داد: دیروز در جلسه مشترک با رئیس جمهور چارچوب اجرایی کاری را که می خواهیم انجام دهیم برنامه ریزی کردیم. روش های یادگیری و تدریس تغییر می کند و با رویکرد عدالت با استفاده از شبکه شاد دوباره همان کیفیت را طراحی و دنبال خواهیم کرد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در ابتدای سال تحصیلی ستاد جهاد علمی را از مدرسه البرز آغاز کردیم. ما همین مدل را توسعه می دهیم. بسیاری از مدارس مناطق محروم از آموزش و تولید آنلاین مدرسه البرز استفاده می کنند. حدود 4-5 آتلیه مجهز با اساتید مجرب در این مدرسه کار می کنند.
کاظمی در پاسخ به کیفیت غذا در دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی بی کیفیتی غذای این دانشگاه ها را تایید کرد و گفت: این مشکل به صورت موردی اتفاق می افتد هرچند غذای دانشجویی بالاخره غذای دانشجویی است. اگرچه کیفیت نسبتا خوبی دارد. ما پیگیر ماجرا هستیم و تلاش می کنیم کیفیت غذای دانش آموزان را ارتقا دهیم.
انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا