تبدیل شن چاله ها به قطب گردشگری تهران

تبدیل شن چاله ها به قطب گردشگری تهران

مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران از تبدیل شن و ماسه های منطقه 18 به قطب گردشگری تهران خبر داد.

مهدی هدایت در گفت وگو با یومیر. وی در خصوص وضعیت اخیر شن زارها با بیان اینکه شن زارهای منطقه 18 یکی از پروژه های مهم شهرداری تهران است گفت: ساختار کلان گردشگری شهر تهران را تعریف کرده ایم که از باغ کن و باغ کن شروع شد. شامل پارک جوانمردان فرودگاه مهرآباد و در نهایت از طریق باغ حضرت زهرا (س) به طول حدود 10 کیلومتر به ماسه چاله هایی ختم می شود که ساختار شن چاله ها را در آنجا طراحی کرده ایم.

وی با بیان اینکه طراحی شن زارها بر اساس رویکرد گردشگری خواهد بود گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده باید شن و ماسه چاله ها ایمن سازی و تثبیت شود که البته همراه با فضای سبز و با فناوری فنی تثبیت می شود. . از کانال دفع آب های سطحی می توان خطر احتمالی رودخانه کن را محدود کرد و کل مجموعه گودال های شنی به فضای سبز فرامنطقه ای تبدیل شود.

هدایت با تاکید بر اینکه تلاش کردیم با تثبیت گردشگری در شنزارها یک تهدید شهری را به فرصت تبدیل کنیم ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) به شنزارها متصل می شود و در نهایت این دو مجموعه به هم متصل می شوند. به پارک ولایت و این در حالی است که تحول پارک ولایت نیز با رویکرد فناورانه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از زمین شن و ماسه ها به شهرداری تهران واگذار شده است گفت: توافقات اولیه با ستاد اجرایی فرمان امام که حدود 100 هکتار از این مجموعه را در اختیار داشت و مابقی با دولت انجام شده است. . و مجموعه های خصوصی برای تعیین تخصیص شن و ماسه در صورت نیاز بر اساس برنامه ریزی های انجام شده توسط اداره تثبیت گود در سال جاری و در صورت تامین اعتبار در سال آینده قسمت اجرایی پروژه تکمیل خواهد شد. تا مجموعه گردشگری فرامنطقه ای در ماسه چاله ها اجرا شود.

هدایت با بیان اینکه تمام سنگریزه ها حفظ شده است چرا که پرکردن این گودال ها شرایط فنی خاص خود را دارد گفت: عمق سنگریزه ها از 100 متر تا 40 متر متغیر است و استانداردهای معدنی را پاس کرده اند و عمق چاله ها بسیار زیاد است. اما امکان انجام ورزش و گردشگری ویژه در گودال های موجود وجود دارد و سرمایه گذاران زیادی نیز اعلام کرده اند که آماده طراحی و اجرای بازی های ویژه برای داخل گود هستند و مایل به سرمایه گذاری و با حمایت خصوصی هستند. بخش چاله های شنی می توان ساخت تا به مرکز گردشگری تهران تبدیل شده است.

وی در پاسخ به این سوال که چاه داران در ازای تحویل چاه چه چیزی دریافت کردند؟ وی افزود: مالکان گودها به شهرداری منتقل می شوند که سهم شهرداری خواهد بود و بخشی از سطح هموار زمین بالای گودال ها نیز سهم شهرداری خواهد بود تا بتواند هزینه های ایمن سازی و غیره را تامین کند. و بقیه صاحبان چاله ها هستند. آنها در نظر دارند تا با رویکرد محله محوری مسکن آنلاین بسازند ساکن

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا