آتش زیر خاکستر؟! – یومیر

آتش زیر خاکستر؟! - ایسنا

یکی از نکاتی که از نخستین ساعات پس از آغاز انتخابات آمریکا مورد توجه بسیاری از کارشناسان و البته رسانه های بین المللی قرار گرفته است احساس اضطراب فراگیر در بین مردم آمریکا در جریان انتخابات ریاست جمهوری کشورشان و کشورش است. . عواقب

به گزارش یومیر ال نوشت: همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در روز سه شنبه 5 نوامبر سال جاری (15 آبان ماه) توجه گسترده رسانه ها و افکار عمومی نه تنها در آمریکا بلکه در اقصی نقاط این کشور قرار گرفت. از جهان خطاب به ما رویداد مذکور بود. انتخاباتی که اکثر تحلیلگران و سیاستمداران آمریکایی آن را نقطه عطف بزرگی در تاریخ سیاسی آمریکا می دانند و البته بسیاری در فضای بین المللی نیز بر این باورند که این انتخابات می تواند تاثیرات مهمی داشته باشد و تحولات جدیدی را رقم بزند.

یکی از نکاتی که از اولین ساعات پس از آغاز انتخابات آمریکا مورد توجه بسیاری از کارشناسان و البته رسانه های بین المللی قرار گرفته است احساس نگرانی گسترده در بین مردم آمریکا در جریان انتخابات ریاست جمهوری در کشورشان و پیامدهای احتمالی آن است. . موضوعی که البته قبل از انتخابات مذکور در قالب نظرسنجی های مختلف از جمله شبکه خبری آسوشیتدپرس به وضوح توسط افکار عمومی آمریکا مطرح شد و شهروندان آمریکایی نسبت به تشدید تنش ها و درگیری های سیاسی اجتماعی و امنیتی در خود ابراز نگرانی کردند. کشور پس از رویداد مذکور انجام شده است

در همین راستا جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا اندکی پیش از انتخابات آمریکا در موضعی معنادار هشدار داد که اگر ترامپ در انتخابات پیروز نشود بعید نیست که آمریکا را نابود کند. در عین حال گزارش های مختلفی از افزایش چشمگیر خرید تسلیحات در آمریکا به ویژه از سوی حامیان ترامپ منتشر شده است.

علاوه بر همه اینها شاهد انتشار عکس های مختلفی از فروشگاه های آمریکایی در شبکه های اجتماعی بوده ایم که از ترس درگیری های احتمالی در این کشور محافظ هایی را برای دفاع از کسب و کار خود نصب کرده اند. همزمان موانع مختلفی در نزدیکی مراکز مهم قانونی آمریکا مانند کاخ سفید یا کنگره این کشور ایجاد شده و گارد ملی آمریکا در ایالت های مختلف این کشور به حالت آماده باش درآمده است.

برای دهه ها آمریکا خود را به عنوان رهبر دموکراسی و به عنوان الگویی برای دولت های دموکراتیک در جهان معرفی کرده است. اکنون که شاهد این هستیم که این کشور و مردم آن پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این سطح از اضطراب ناشی از ناامنی اجتماعی در کشور خود قرار دارند این پیام را به ذهن می رساند که نباید چنین ادعاهایی را باور کرد و دموکراسی آمریکایی در وضعیت فعلی قرار دارد. یک بن بست به طور جدی به آن پرداخته شده است. از منظر کلان این یک ناامیدی بزرگ برای آمریکا در محیط بین المللی است.

هم ترامپ و هم هریس در بحبوحه انتخابات به اقدامات تحریک آمیز ادامه دادند. در واقع هر دو مدعی پیروزی پیش از موعد هستند که نشان می دهد حامیان اصلی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا هستند و در این میان مردم آمریکا بزرگترین قربانی این نوع رویکرد آنها هستند. معادله ای که در واقع شکست بزرگی برای دموکراسی آمریکاست و نشان می دهد که منافع مردم آمریکا بزرگترین بازنده انتخابات ریاست جمهوری در این کشور است.

انتهای پیام

Back to top button