اسباب بازی زیاد خطری برای خلاقیت و رشد کودکان است

اسباب بازی های زیاد برای خلاقیت و رشد کودکان خطرناک است

بر اساس نتایج یک مطالعه جدید داشتن اسباب بازی های کمتر می تواند کودکان را به بازی خلاقانه تر تشویق کند. محققان دانشگاه تولدو در اوهایو گزارش دادند که فراوانی اسباب بازی ها کیفیت بازی کودکان نوپا را کاهش می دهد.

به گزارش خبرگزاری آنا خانه شما شبیه اسباب بازی فروشی است که در آن انفجار رخ داده است؟ آیا می خواهید هر بار که اسباب بازی دیگری می خرید به آشفتگی اضافه کنید؟ دلایل خوبی برای توقف این روند وجود دارد زیرا نتایج یک مطالعه نشان داده است که دادن اسباب بازی های کمتر به کودکان منجر به بازی سالم تر و رشد شناختی عمیق تر می شود.

بر اساس نتایج این مطالعه فراوانی اسباب بازی ها باعث کاهش کیفیت بازی کودکان نوپا می شود. در آزمایشی که شامل 36 کودک نوپا (بین 18 تا 30 ماه) بود محققان 4 تا 16 اسباب بازی به کودکان دادند و عملکرد کودکان را در حین بازی آزاد مشاهده کردند. جلساتی که تعیین کردند

مشاهدات نشان داد کودکانی که با چهار اسباب بازی بازی می کردند کیفیت بازی بهتری را نشان دادند. آنها 1.5 برابر بیشتر از کودکانی که 16 اسباب بازی داشتند با اسباب بازی های خود تعامل داشتند. کودکانی که اسباب بازی های کوچک تری داشتند به روش های متنوع تری با آنها بازی می کردند.

معایب داشتن اسباب بازی های زیاد چیست؟

همانطور که یک میز یا میز به هم ریخته می تواند تمرکز بزرگسالان را مختل کند اسباب بازی های زیاد نیز می تواند حواس کودکان را پرت کند. علاوه بر این مشکلات زیر را نیز به همراه دارد:

خلاقیت مهارت های زندگی تخیل سلامت روان و روحیه تیمی را مختل می کند. از توانایی کودک در بازی با وسایل روزمره جلوگیری می کند. دعواهای بین خواهر و برادر را افزایش می دهد. توجه را کاهش می دهد. مراقبت از اسباب بازی ها را کاهش می دهد. اثرات منفی بر محیط زیست دارد.

مزایای داشتن اسباب بازی های کمتر چیست؟

کاهش تعداد اسباب بازی ها باعث افزایش خلاقیت می شود. با اسباب بازی های کمتر کودکان داستان های خود را می سازند بازی ها و فعالیت های جدیدی اختراع می کنند و تفکر انتقادی را توسعه می دهند.

کودکان نیز نبوغ و ابتکار را یاد می گیرند. آنها اسباب بازی ها را با روش های خلاقانه ترکیب و دوباره استفاده می کنند. با اسباب بازی های کوچکتر کودکان بهتر تمرکز می کنند. محیط ساکت تر باعث افزایش تمرکز و توجه می شود.

داشتن اسباب بازی های کمتر حس قدردانی را تقویت می کند. کودکان ارزش اسباب بازی های خود را بهتر درک می کنند و مسئولیت پذیری را یاد می گیرند.

برای والدین و بستگان باعث صرفه جویی در هزینه می شود. خرید اسباب بازی های کمتر و اجتناب از خریدهای غیر ضروری منجر به تخصیص بهتر منابع می شود. همچنین هزینه های مربوط به نگهداری و ذخیره سازی بسیاری از اسباب بازی ها را کاهش می دهد.

داشتن اسباب بازی های کمتر به ایجاد مهارت های سازمانی کمک می کند. کودکان ارزش نظم و سازماندهی را در یک محیط کمتر به هم ریخته بهتر درک می کنند.

بازی با اسباب بازی های کمتر باعث ترویج بازی گروهی و بهبود مهارت های اجتماعی کودکان می شود. آنها مذاکره ارتباط و حل تعارض را یاد می گیرند و حس همدلی و توجه آنها به دیدگاه های مختلف تقویت می شود.

کاهش تعداد اسباب بازی ها باعث می شود تا زمان بیشتری برای خانواده داشته باشید. با اسباب بازی های کمتر فرصت بیشتری برای تجربیات مشترک خانوادگی و ایجاد خاطرات ماندگار وجود دارد.

در نهایت اسباب بازی های کمتری اثرات زیست محیطی را کاهش می دهند. بسیاری از اسباب بازی ها از مواد پلاستیکی و غیر قابل تجزیه ساخته شده اند. انتخاب اسباب بازی های کمتر و باکیفیت تر که از مواد پایدار ساخته شده اند ردپای محیطی خانواده را کاهش می دهد.

چگونه تعداد اسباب بازی های کودکان را کاهش دهیم؟

می توانید از روش سه جعبه برای مرتب سازی استفاده کنید:

صندوق اهدا: این جعبه حاوی اسباب بازی های قابل استفاده است. یک قانون کلی خوب این است که از خود بپرسید آیا اسباب بازی به اندازه کافی خوب است که دوباره به کودک بدهید؟ اگر بله پس می توانید آن را اهدا کنید. اگر پاسخ شما منفی است باید در قسمت بعدی نوشته شود. مکان های اهدایی شامل خیریه ها پناهگاه ها و مراکزی است که به کودکان و خانواده های نیازمند کمک می کنند.

جعبه زباله: برای اسباب بازی های شکسته و پازل های ناقص.

جعبه ذخیره سازی: برخی از این اسباب بازی ها ممکن است انتخاب کودک باشد. بهترین کار این است که اسباب بازی هایی را نگه دارید که خلاقیت و تخیل را تشویق می کنند.

هر اسباب بازی باید یک مکان مشخص داشته باشد تا سازماندهی آن راحت تر باشد. از جعبه قفسه یا سبد استفاده کنید.

چگونه از خرید بیش از حد اسباب بازی خودداری کنیم؟

به جای خرید اسباب بازی چیزهای دیگری به عنوان هدیه بدهید. بلیط های پارک موضوعی سینما یا سفر به باغ وحش جایگزین های محبوبی برای اسباب بازی ها هستند. گذراندن وقت با والدین چیزی است که کودکان همیشه به یاد دارند. با فرزندان خود خاطره بسازید.
را
می توانید از پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و عزیزان بخواهید که به جای هدایای فیزیکی اقلام فوق را تقدیم کنند. اگر کودک شما اسباب بازی های زیادی دارد آنها را بچرخانید. برخی از آنها را دور از دید آنها قرار دهید و به طور دوره ای آنها را با اسباب بازی هایی که کودک با آنها بازی می کند جایگزین کنید.

Back to top button