جیرفت نگین درخشانی در جهان/ توسعه گردشگری دریایی، اولویت برنامه های دولت

جیرفت نگین درخشانی در جهان/ توسعه گردشگری دریایی، اولویت برنامه‌های دولت

یومیر/ کرمان وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی توسعه صنعت تجارت گردشگری و به طور کلی توسعه سواحل را بخشی از سیاست ملموس دولت دانست و گفت: از خرمشهر تا چابهار و در دریای خزر از آشوراده تا انزلی ما فضایی داریم که شاید قطب گردشگری دریایی ما باشد که نیاز به توجه ویژه دارد

رضا صالحی امیری شامگاه 16 آبان ماه در حاشیه سفر به کرمان انگیزه خود از این سفر را بازدید از برخی پروژه های گردشگری دانست و اظهار داشت: مسائل و مشکلات گردشگری و پروژه های این منطقه در منطقه شهداد بررسی می شود. و سپس راهی چابهار خواهم شد.

به گفته وی استان کرمان در حوزه میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی پیشگام و قطب میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ایران است که نیازمند توجه بیشتر است.

وزیر میراث گردشگری و صنایع دستی از فعال بودن 800 طرح گردشگری میراثی و صنایع دستی در استان کرمان خبر داد و گفت: فردا از 10 طرح فعال گردشگری میراثی و صنایع دستی در منطقه شهداد بازدید خواهیم کرد.

به گفته وی منطقه شهداد به مرکز گردشگری برای گردشگران ایرانی و خارجی تبدیل شده است.

صالحی امیری گفت: هنوز قابلیت های ناشناخته زیادی در کرمان وجود دارد که باید روی آن ها تمرکز کرد.

صالحی امیری ادامه داد: استان کرمان از نظر گردشگری و میراث نیز ممتاز است سابقه و نسب بسیار طولانی دارد و همچنین یکی از قطب های مهم صنایع دستی کشور است و توری مستقل به کرمان خواهیم داشت. استان در آینده نزدیک

وی تاکید کرد: مسیر گردشگری باید به گونه ای تعریف شود که کرمان جزو پنج مقصد اول گردشگری کشور باشد و این امر کاملا امکان پذیر است.

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: استان کرمان قبل از انقلاب از نظر توسعه رتبه 19 را داشت اما اکنون جزو پنج استان توسعه یافته کشور است و البته این مردم پرتلاش و با فضیلت شایسته این هستند. بهترین با اراده دولت و با عزمی که در اداره استان وجود دارد در آینده شاهد توسعه بیشتر در این منطقه خواهیم بود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: جیرفت یکی از کانون های تمدن ایرانی است اگر نظریه بوم شناسی آن گونه که اکنون برخی از مردم شناسان معتقدند ثابت شود اتفاق بزرگی در ایران و جهان رخ می دهد. نظر فعلی حاکی از آن است که زیستگاه اولیه انسان در بین النهرین بوده است اما در صورت اثبات نظریه جیرفت قطعاً تحول تاریخی بزرگی رخ خواهد داد.

به گفته صالحی امیری همایش بین المللی تمدن جیرفت با حضور باستان شناسان ایران و جهان به ویژه یونسکو برگزار می شود بنابراین باز هم ظرفیت این جغرافیا برای ایرانیان و جهانیان شناخته شده است و جیرفت مروارید درخشانی است. در جهان

صالحی امیری با یادآوری اولین سفر خود به عنوان وزیر میراث فرهنگی به استان سیستان و بلوچستان گفت: تحولات محسوسی در سیستان و بلوچستان رخ داده است که جای تقدیر دارد و باید به چابهار توجه ویژه شود.

وی توسعه صنعت تجارت گردشگری و توسعه سواحل را بخشی از سیاست های ملموس دولت دانست و گفت: از خرمشهر تا چابهار و در دریای خزر از آشوراده تا انزلی فضایی داریم که می تواند ما باشد. مرکز گردشگری دریایی که نیاز به توجه ویژه دارد.

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی افزود: برای توسعه گردشگری دریایی نیازمند ایجاد امکانات کافی در سواحل برای جذب گردشگر هستیم.

وی ادامه داد: استفاده از این ظرفیت در دنیا بسیار زیاد است اما در ایران متاسفانه توجه و سرمایه گذاری جدی صورت نگرفته است و اخیراً جلساتی با مسئولان مربوطه در این زمینه داشتیم و رئیس جمهور این موضوع را انتخاب کرد. نماینده مستقل حوزه دریایی و معتقدم با اراده ای که در نظام شکل گرفته است در آینده ای نه چندان دور شاهد تحول بزرگی در حوزه دریایی خواهیم بود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا