۴ پشیمانی همیشگی والدینی که فرزندان موفق دارند!
فعالیت ها و روش های آموزشی وجود دارد که والدین ممکن است از انجام آنها پشیمان شوند. این مقاله 4 پشیمانی متداول والدین را که از مصاحبه با 70 والدین گرفته شده است فهرست می کند.
به گزارش یومیر به نقل از راهنمای شما فعالیت ها و روش های آموزشی وجود دارد که ممکن است والدین از انجام آن ها پشیمان شوند. این مقاله 4 پشیمانی متداول والدین را که از مصاحبه با 70 والدین گرفته شده است فهرست می کند.
والدین اغلب نگران هستند که آیا کار خود را به درستی انجام دهند. تقریباً اکثر والدین دائماً در مورد چنین افکاری نشخوار می کنند. در یک مطالعه از 70 والدینی که فرزندان بسیار موفقی تربیت کردند خواسته شد تا پشیمانی خود را در میان بگذارند.
از این والدین خواسته شد که بگویند اگر فرزندانشان به عقب برگردند چه رفتارهایی با آنها انجام نمی دهند. در پایان محققان به 4 پاسخ رسیدند که توسط اکثر والدین تکرار شد. بیایید این پاسخ ها را مرور کنیم:
1. تمرکز زیادی روی نمرات و عملکرد داشتند
بسیاری از کارآفرینان آینده قبلاً دانشجویان خوبی بودند. برخی از آنها تحصیلات و دانشگاه را به پایان رسانده اند اما برخی عملکرد وحشتناکی در این زمینه داشته اند. بقیه یا دانشگاه نرفتند یا ترک کردند.
ما اهمیت آموزش برای موفقیت را انکار نمی کنیم. اما آموزشی که به نفع کودکان باشد. با نگاهی به گذشته برخی از والدین اعتراف کردند که اگر می توانستند به گذشته برگردند ترجیح می دادند فرزندانشان در محیطی غیرمتعارف تر بزرگ شوند تا اینکه ساعات طولانی را در کلاس های درس گران قیمت بگذرانند و ناراضی باشند.
به همین ترتیب بسیاری از والدین به یاد می آورند که فشار زیادی بر فرزندان خود وارد می کردند تا وقت خود را برای انجام کارهایی که دوست دارند صرف نکنند و به جای آن به مطالعه یا انجام فعالیت های مورد نیاز برای برتری در مدرسه بپردازند.
اکنون والدین متوجه شده اند که اگر به فرزندانشان اجازه می دادند 10000 ساعت برای یادگیری مهارتی که دوست دارند صرف کنند در آینده شغلی خود موفق تر بودند. در حالی که بسیاری از آنها در آن زمان معتقد بودند که وقت گذاشتن برای آن فعالیت اتلاف وقت است.
2. احساس می کردند که در کار و زندگی فرزندانشان بسیار دخالت کرده اند
والدین می خواهند فرزندانشان در امان باشند اما اگر بیش از حد بچسبند مانع پرواز آنها می شوند. برای والدین ابراز پشیمانی از دادن آزادی کمتر به فرزندانشان کمتر دردناک است. اما برعکس این عبارت زیاد شنیده می شود. والدین اغلب می گویند: “کاش به او اجازه می دادم کارهای بیشتری را خودش انجام دهد” یا “احساس بدی دارم که تا دانشگاه استقلال اینقدر به او فرصت ندادم” یا “باید زودتر به آنها زمان می دادم تا کارهای زیادی انجام دهند.” چیزها به تنهایی.» به تنهایی انجامش بده.»
در روانشناسی اصطلاحاتی برای توصیف والدین مزاحم وجود دارد: والدین هلیکوپتری که روی فرزندان خود شناور می شوند و در هر تصمیم آنها دخالت می کنند. والد هموار کننده ای که جلوتر از کودک می رود و می خواهد همه موانع و چالش هایی را که ممکن است کودک با آن روبرو شود از بین ببرد.
حتی والدینی که گاهی این کار را با فرزندانشان انجام می دادند پشیمان می شدند. آنها گفتند: “نباید کارها را برای آنها درست می کردم. نباید کار را برای آنها آسان می کردم. آنها باید یاد بگیرند که خودشان مشکلات را حل کنند.”
وقتی به گذشته نگاه می کنند می گویند “تاب آوری رمز موفقیت است” و اکنون می فهمند.
3. از اینکه مسئولیت کافی به فرزندان خود نداده اند ناراحت بودند
یکی از شکایات رایج در بین والدین این بود که به فرزندان خود مسئولیت کافی برای کارهای خانه نمی دهند. گفتند باید بچه ها را مجبور می کردیم رختخواب هایشان را مرتب کنیم و مسئول نگه داری اتاق هایشان باشیم. آنها مجبور بودند لباس هایشان را خودشان بشویند یا داخل ماشین لباسشویی بگذارند. گاهی مجبور می شدیم برای تمیز کردن باغ از آنها کمک بخواهیم. باید از آنها در آشپزی کمک خواست.
والدین اغلب خودشان این کارها را انجام می دهند زیرا احساس می کنند بچه ها خیلی سرشان شلوغ است و نمی خواهند بار زیادی بر دوش بچه هایشان بگذارند. اما کودکان باید مسئولیت پذیری را از کودکی بیاموزند تا در بزرگسالی به افراد بالغ و مسئولیت پذیر تبدیل شوند.
4. آنها از اینکه ترس از ریسک کردن مانع والدین شدن شده است ابراز تاسف می کردند
بسیاری از والدین می گویند که به فرزندان خود هشدار داده اند که بسیار مراقب باشند و همیشه رویکرد “ایمن” را در پیش بگیرند. همیشه همان مسیری را که اغلب انجام داده اند و برایشان شناخته شده است ادامه دهید. از اینکه بچه ها را خیلی «ترسو» کرده اند پشیمان شدند. آنها از تشویق نکردن بیشتر کودکان به دنبال کردن مسیرهای جدید متأسف بودند. آنها پشیمان شدند که چرا بچه ها را به خاطر نمرات پایینشان سرزنش کردند یا وقتی می خواستند ریسک کنند آنها را خیلی نگران می کردند.
اکنون این والدین فهمیده اند که شما نمی توانید بدون ریسک کردن نوآوری کنید. اگر کودکان از شکست بترسند نمی توانند ریسک کنند. اما حالا که دیدند فرزندانشان در حال ریسک کردن هستند به آنها افتخار کردند.
* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در یومیر به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.
انتهای پیام