۰ ۳هزار میلیارد تومان برای بهره برداری از پروژه های کهگیلویه و بویراحمد نیاز است

۰ ۳هزار میلیارد تومان برای بهره برداری از پروژه‌های کهگیلویه و بویراحمد نیاز است

یومیر/ کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اعتبارات استانی برای تکمیل پروژه ها کافی نیست و نیازمند 30 تلاش هستیم.

جهانگیر شاهینی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اعلام اینکه 100 درصد اعتبارات نفتی استان ابلاغ شده است افزود: سه هزار میلیارد تومان اعتبارات نفتی دومین سفر رئیس جمهور شهید به استان بود که همه آن ابلاغ شد. و ما تنها استانی هستیم که اعتبارات نفتی به طور کامل تبلیغ شد.» است

وی با اشاره به اعتبار استان در سال گذشته گفت: 2 میلیارد و 520 میلیارد تومان اعتبار استان در سال گذشته است که یک میلیارد و 203 میلیارد تومان آن نقد و 178 هزار و 800 میلیارد تومان آن اسناد خزانه است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اعتبارات استانی برای تکمیل پروژه ها کافی نیست و نیازمند 30 همت هستیم لذا مدیران باید تلاش کنند امسال در جذب اعتبارات ملی موفق باشند.
شاهینی تصریح کرد: سهم استان از درآمد دو هزار و 700 میلیارد تومان است که بیشترین درآمد مربوط به حوزه مالیاتی است که باید جذب شود.
وی ادامه داد: سرشماری عمومی کشاورزی پس از انتخابات امسال یکی از مهم ترین کمک های مردمی و دومین برنامه آماری کشور و مهمترین فعالیت آماری بخش کشاورزی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این سرشماری اطلاعات ارزشمندی در خصوص ویژگی های اساسی و ساختاری بخش کشاورزی به دست می آید که برای سیاست گذاری نظارت و ارزیابی باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد. کشاورزی و مناطق روستایی برنامه های توسعه
شاهینی گفت: جمع آوری اطلاعات فعالیت های مختلف کشاورزی از جمله کشت محصولات یکساله کشت محصولات دائمی پرورش دام و طیور کشت محصولات گلخانه ای پرورش آبزیان خوراکی از جمله؛ ماهیان گرمسیری و سردآبی یکی از اهداف این سرشماری است.
وی با اشاره به سرشماری های انجام شده در سال های اخیر گفت: بر اساس آخرین سرشماری انجام شده در سال 1392 بیش از چهار میلیون بهره بردار کشاورزی در کشور وجود دارد و 90 درصد فعالیت کشاورزی آنها در روستاها و روستاها است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سابقه اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در ایران پنج سرشماری در سال های 1352 1367 1373 1382 با استفاده از ابزار کاغذی و در سال 1393 با استفاده از ابزار الکترونیکی “تبلت” پیاده سازی و نتایج آن در سطح مقدماتی در سرشماری عمومی کشاورزی 1403 کوچکترین واحد جغرافیایی شهرستان و آبادی منتشر شده است.
شاهینی افزود: مقایسه سرشماری کشاورزی در کشورها نشان می دهد که ایران با پنج سرشماری از نظر تعداد سرشماری در منطقه آسیا جزو کشورهای پیشرو است.
وی بیان کرد: بر اساس ماده 3 قانون مرکز آمار ایران و ماده 10 مصوبه دائمی برنامه توسعه کشور در بهمن ماه 1395 به منظور حفظ آمار بخش کشاورزی و به روز رسانی فعالان کشاورزی سرشماری مذکور باید انجام شود. در پاییز 1403 انجام شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اطلاعات به دست آمده از این سرشماری چارچوب و آمار اولیه این بخش را در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی مورد نیاز مرکز آمار ایران وزارت جهاد کشاورزی ارائه می کند. سازمان های مسئول تنظیم بازار برنامه ریزان محققان و غیره.
شاهینی تهیه چارچوب آماری برای بررسی های نمونه تولید اطلاعات ساختاری در سطوح کوچک جغرافیایی با قابلیت ارائه در طبقه بندی های چند بعدی ارائه کل و اطلاعات کلی برای سنجش برآورد بین سرشماری ها را از مهمترین اهداف عنوان کرد. سرشماری عمومی کشاورزی در سال 1403.

وی تصریح کرد: بر اساس سرشماری عمومی کشاورزی سال 1392 تعداد کشاورزان مشمول استان کهگیلویه و بویراحمد حدود 66 هزار و 600 نفر بوده که از 21 آبان ماه به مدت 45 روز در سطح استان آمار را انجام می دهند. سرشماری کشاورزی

به گزارش یومیر رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه نهادهای ذیربط برای این سرشماری باید همکاری لازم را داشته باشند و برای اجرای هر چه بهتر این سرشماری تمام تجهیزات و نیروی انسانی لازم را باید در اختیار داشته باشند. توسط تقسیم ارائه شود.

لازم به ذکر است جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد امروز با چهار دستور کار با حضور استاندار رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان استانداران و مدیران کل استان برگزار شد. دستگاه های اجرایی استان در سالن جلسات دولت.

اولین دستور کار بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری سرشماری کشاورزی و لزوم همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی استان در برنامه هفتم بود. بند (ج) ماده 17 طراحی و استقرار نظام جدید درآمدها و هزینه های استانی برای افزایش پایدار درآمدهای استان و ارتقای تراز استانی تاکید شده است که رؤسای دستگاه های اجرایی موضوع نظام جدید درآمدی را پیگیری کنند. و هزینه برای استان ها و آن را در اولویت قرار دهید. و چهارمین دستور کار بررسی مصوبات کارگروه زیربنایی روستایی عشایری شهرسازی کشاورزی و محیط زیست بود که با اکثریت برنامه ها به تصویب رسید و یک طرح نیز برای تمدید به دستگاه مربوطه ارجاع شد. بررسی کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا