گروگانگیر ۱۰ هزار دلاری، دختر ۱۴ساله بود!

گروگانگیر ۱۰ هزار دلاری، دختر ۱۴ساله بود!

همه تصور می کردند که آدم ربایان نوجوان را ربوده اند و قصد دارند 4000 دلار از خانواده وی فشار بیاورند اما تحقیقات پلیس نشان داد که این داستان یک آدم ربایی ساخته شده است.

به گزارش یومیر چند روز پیش پلیس در شهر شمالی در هنگام آدم ربایی یک دختر شش ساله به نام رونیکا ربوده شد.
پدرش گفت: “دختر من برای خرید كتاب از خانه بیرون رفت اما وقتی او برنگشت ما نگران شدیم.” ما حتی خیابان ها را دنبال کردیم اما هیچ اثری از او وجود نداشت تا اینکه کسی از طریق واتس اپ برای من پیام ارسال کند و نوشت: “ما دختر شما را ربوده ایم و شما برای آزادی او باید 6000 دلار درآمد کسب کنید.”
پدر رونیکا گفت: “من بلافاصله این شماره را صدا کردم اما غریبه تهدید کرد که اگر ظرف چهار ساعت به آن نرسیدم دخترم را به قتل می رساند.” او حتی صدای گریه و گدایی را برای من فرستاد و من نگران بودم که برای دخترم فاجعه ای رخ دهد.

آهنگ در تهران
مطالعات شروع به نجات دختر آدم ربایی کرد در حالی که تماس های تهدیدی ادامه یافت. آنها صدای دختر نوجوان را برای شکنجه کردن زمزمه کردند و خواسته های خود را تکرار کردند. در حالی که تمام شواهد نشان می داد که دختر نوجوان ربوده شده است دو روز بعد یک دوست رونیکا با خانواده خود تماس گرفت و اسرار مهم را فاش کرد. وی گفت که رونیکا به تازگی با یک مرد جوان به نام Omid آشنا شده است و آنها سناریوی آدم ربایی ساخته شده را طراحی کرده اند.
با اطلاعاتی که دختر به خانواده رونیکا داد پلیس مرحله جدیدی را بررسی کرد و مأموران دریافتند که دختر نوجوان با پاهای خود از خانه فرار کرده و با امید به پایتخت رفت. مطالعات نشان داد که امید ساکن تهران است و کارگر یک کارگاه مبل است. در نتیجه تیمی از مأمورین به پایتخت سفر کردند و با دستگیری یک جوان 6 ساله -ساله -ساله -ولد -راز آدم ربایی های ساختگی نشان داد. متهم گفت: من در فضای مجازی با رونیکا آشنا شدم. ما زود با یکدیگر گپ زدیم اما یک روز تصمیم گرفتم با او ملاقات کنم. من در تهران زندگی می کنم و او در شمال زندگی می کرد. من برای دیدن او به شمال سفر کردم و از آنجا که به او علاقه مند شدم تصمیم گرفتم ازدواج کنم اما رونیکا گفت پدرش هرگز با این ارتباط موافق نخواهد بود. از آنجا که او هم سن او است و هم من یک کارگر ساده هستم اما پدر رونیکا یک تاجر ثروتمند بود. وی گفت: “رونیکا تصمیم گرفت از خانه فرار کند و یک برنامه آدم ربایی ساخته شده را بکشد زیرا ما نمی توانیم زندگی خود را بدون پول شروع کنیم.” رونیکا پیشنهاد کرد که پدرش را با یک برنامه تقلید سالم فراخوانی کرده و نقش یک آدم ربایی خشن را برای حرکت به سمت اخاذی خود بازی کند اما سرانجام دست خود را گرفتیم. رونیکا در حال حاضر در خانه من زندگی می کند. پس از اعتراف به پسر جوان مأمورین رونیکا دختر نوجوان را به خانواده خود تحویل دادند و تحقیقات در حال انجام است.

خطر اعتیاد به کودکان و نوجوانان به تلفن همراه

هفته گذشته بود که داستان آدم ربایی 6 ساله در گورگان سیتی باعث جنجال در فضای مجازی شد و سرانجام معلوم شد که الینا ربوده نشده است اما با یک پسر 5 ساله به ISFAHAN گریخت. همانطور که شواهد نشان داد الینا پسر 5 ساله را در فضای مجازی فریب داد و سرانجام از خانه فرار کرد یک هفته پلیس را گرفت و نگران خانواده و بسیاری از افراد بود. جمله این آدم ربایی های ساخته شده نشان می دهد که اعتیاد کودکان و جوان به فضای مجازی اکنون به دلیل کلاس های آنلاین به یک خطر بزرگ تبدیل شده است. کودکان و نوجوانان آسیب پذیرتر و متخصصان آسیب پذیرتر هستند
گفته می شود که بیش از حد از تلفن های همراه منجر به عوارض خطرناک مانند اختلال یادگیری اعتیاد و اعتیاد مشکلات خواب در کودک افزایش وزن و چاقی آسیب چشم کاهش خلاقیت و رسیدگی به محتوای نامناسب می شود. اما استراتژی های کنترل فرزندانمان در فضای مجازی چیست و چگونه می توانیم فرزندانمان را اداره کنیم تا خطرات جبران ناپذیری نداریم؟
در پاسخ به این سؤالات یک روانشناس خانواده کودک و نوجوان و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هامشاهری می گوید: “این روزها استفاده از فضای مجازی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی تبدیل شده است اما راه حل هایی برای دسترسی به دسترسی می تواند ارائه شود برای دسترسی به دسترسی به خانواده ها ابتدا باید کودکان را در فضای مجازی کنترل و شناسایی کنند و سپس نظارت غیرمستقیم از محتوایی که کودکان در فضای مجازی از آن استفاده می کنند.
روانشناس ادامه می دهد: والدین باید این چارچوب منظم و برنامه ریزی شده را به عنوان یک قانون خانواده ادامه دهند روانشناس ادامه می دهد. به عنوان مثال کودکان می توانند تحت این قرارداد از این محیط استفاده کنند و حق استفاده از فضای مجازی را در خارج از آن زمان ندارند. نکته بعدی این است که والدین می توانند کلاس های تفریحی یا آموزشی را جایگزین کنند یا به آنها در خارج از منزل بدهند.
والدین همچنین باید سواد خود را در فضای مجازی بهبود بخشند زیرا اگر سواد کافی نداشته باشند نیروی کنترل آنها از بین می رود.
نکته بعدی جلوگیری از استفاده از برنامه هایی است که در آن فیلتر برای کودکان وجود ندارد. به عنوان برنامه اینستاگرام یا یوتیوب. بهتر است والدین به فرزندان خود اجازه ندهند چنین برنامه هایی را نصب کنند و به خوبی آنها را توضیح دهند که این برنامه ها برای سن آنها مناسب نیستند. با این حال نظارت غیرمستقیم نباید فراموش شود مانند این مورد که اگر مادر یا پدر نظارت و کنترل کافی بر دختر نوجوان خود داشته باشند گپ های او با پسر جوان می توانست از این فاجعه جلوگیری کند.

*بازتولید سایر محتوای رسانه ای در ISNA تأیید محتوای آن نیست و فقط برای توجه مخاطب است.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا