گران فروشی و عدم درج قیمت، بیشترین تخلفات اصناف اردستان است

گران‌فروشی و عدم درج قیمت، بیشترین تخلفات اصناف اردستان است

یومیر/اصفهان رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان اردستان با اشاره به بازرسی های انجام شده از ابتدای سال جاری گفت: بزرگترین تخلفی که از اصناف شهرستان اردستان گرفتیم گران فروشی بوده و نه گرانی.

جواد حقیقت پور امروز (پنجشنبه 28 مهرماه) در نشست خبری در محل این اداره کل اظهار داشت: حوزه بازرسی اداره صمت از ابتدای سال 1403 علاوه بر ماموریت خود در ادارات مختلف انجام داده است. 85 گشت مشترک با سایر دستگاه ها از مجموع این بازرسی ها منجر به 22 مورد تخلف شد.

وی با اشاره به اقدامات و بازرسی های انجام شده از ابتدای سال جاری افزود: در بازرسی های انجام شده بیشترین تخلفی که از اصناف شهرستان اردستان دریافت کردیم گران فروشی بوده و نه با قیمت. به کلیه تخلفات صنعتی شرکت های تولیدی و خدماتی پس از تشکیل پرونده توسط تعزیرات مردمی رسیدگی می شود و مردم می توانند شکایات خود را از اصناف در سامانه تلفنی 124 ثبت کنند.

نظارت بر عملکرد نانوایی ها با جهاد کشاورزی است

به گزارش یومیر رئیس اداره صنعت معدن و تجارت اردستان در خصوص گلایه مردم از عملکرد برخی نانوایی های این شهرستان گفت: قیمت نان از ماه گذشته در سامانه نانونو بین 25 تا 30 درصد افزایش یافته است و اگر نانوایی هزینه نان را پرداخت می کند به غیر از لوازم ویژه دریافت تأخیر تخلف محسوب می شود.

حقیقت پور بررسی و بازرسی عملکرد نانوایی ها را جزو وظایف جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: دستورالعمل خاصی برای نظارت و بازرسی نانوایی ها وجود ندارد و بازرسان جهاد کشاورزی و اداره صمت در این زمینه دچار سردرگمی هستند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان اردستان دارای ظرفیت و معادن فلزی زیادی در معدن است اظهار داشت: فعال ترین معادن اردستان سنگ تراورتن باریت سرب و روی آهن گرانیت مس و طلا خاک قرمز ماسه ماسه بادی منگنز گچ و غیره است و سرمایه گذاری های قابل توجهی در این بخش صورت گرفته است.

ایجاد واحدهای فرآوری مواد معدنی در اردستان ضروری است

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت اردستان با بیان اینکه 97 پرونده بهره برداری در اداره معدن صادر شده که از این تعداد 57 مورد فعال است افزود: علیرغم اینکه 21 واحد فرآوری با موضوع شن باریت طلا و مس فعالیت می کنند. در معادن شهرستان به تصویب رسیده است اما همچنان ایجاد و راه اندازی صنایع پایین دستی و واحدهای فرآوری مواد معدنی در این شهرستان ضروری است.

هاچیت پور با اشاره به اینکه راه اندازی واحدهای فرآوری در معادن موجب توسعه اقتصادی شهرستان و بهره وری بیشتر در صنعت و معدن می شود گفت: از سرمایه گذاری در صنعت معدن و ایجاد واحدهای فرآوری در صنعت معدن حمایت می کنیم. معادن شهر تا حد امکان .

وی گلایه روستاییان از معادن وضعیت بازار فروش کمبود سرمایه در گردش بحث درگیری و نیاز به سوخت بیشتر را عمده ترین مشکلات معادن اردستان عنوان کرد و گفت: اکنون حوزه معدن در اردستان است. توانسته برای حدود 1200 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند البته نیروهای ایرانی حاضر به همکاری با برخی مشاغل در معادن نیستند و معادن مجبور به استفاده از نیروهای غیر ایرانی هستند.

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت اردستان در خصوص اجرای مسئولیت اجتماعی در معادن این شهرستان گفت: معادن این شهرستان موظفند در زمان معینی دستمزد و مالیات خود را به حساب عمومی واریز کنند. البته تعامل خوبی بین معادن و شهرستان ها وجود دارد و هر بار نیاز و کمک به مناطقی که معادن در آن قرار دارند همکاری داشته اند اما هیچ بند قانونی در زمینه مسئولیت اجتماعی ندارند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا