کودکان مبتلا به اوتیسم را مجبور به انجام کاری نکنید

کودکان مبتلا به اوتیسم را مجبور به انجام کاری نکنید

یکی از اعضای دانشگاه علوم پزشکی Jahrom که می گوید کودکان مبتلا به اوتیسم نباید مجبور شوند کاری انجام دهند یا از دنیای درونی خود بیرون بیایند.

به گفته یومیر دکتر عباس آوادپور وی افزود: اوتیسم بیشتر در پسران تشخیص داده می شود اما سرعت دختران بیشتر است. بسیاری از موارد خفیف اوتیسم در دختران نادیده گرفته می شود. این بیماری معمولاً در اوایل کودکی (2 تا 6 ماه) مشهود است.

وی گفت: “علائم اوتیسم شامل مشکلات ارتباطی مشکلات در حفظ شرایط اجتماعی حرکات مکرر و رفتار و واکنشهای غیر طبیعی به محرکهای حسی است.” ممکن است افراد در درک زبان چشم خواندن زبان بدن یا درک احساسات دیگران مشکل داشته باشند.

عوامل خطر و علت اوتیسم

عضو هیئت علمی دانشگاه جهروم گفت: “علت دقیق اوتیسم ناشناخته است اما عواملی مانند سابقه خانوادگی جهش ژنتیکی سن والدین ​​وزن کم هنگام تولد قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین و برخی داروها مانند والپروات سدیم و تالیدومید نقش در افزایش خطر ابتلا به خطر دارند.”

درمان

وی گفت: “مداخلات درمانی می تواند به بهبود شرایط این بیماران کمک کند.” درمانهای غیر دارویی شامل تجزیه و تحلیل رفتاری کاربردی گفتاردرمانی زبان درمانی آموزش مهارتهای اجتماعی و کاردرمانی است. در صورت عدم موفقیت این روشها داروهای روانگردان ضد عفونی کننده داروهای ضد افسردگی محرک ها و ضد تشنج ها تجویز می شوند.

معنی مداخلات اولیه

وی گفت: “کودکانی که طی شش سال مهارت های زبانی را یاد می گیرند و بیش از 5 ماه ضریب هوشی دارند نتایج بهتری در درمان خواهند داشت و می توانند زندگی عادی تری داشته باشند.”

توصیه های رفتاری

در نهایت Awadpour توصیه می کند: تمریناتی مانند پیاده روی شنا و بازی های تفریحی در بهبود علائم این کودکان مؤثر است. والدین و مراقبان باید صبور باشند و از انتقاد غیر ضروری خودداری کنند زیرا انتقاد می تواند باعث اضطراب در این کودکان شود. آنها معمولاً به کار مکرر علاقه مند هستند و از آنها لذت می برند بنابراین نباید مجبور به تغییر رفتار شوند.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا