کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این مغز خوشمزه

کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این مغز خوشمزه

نتایج حاصل از معاینه بالینی جدید نشان می دهد که استفاده منظم از گردو می تواند با کاهش التهاب بدن از سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.

به گفته باشگاه روزنامه نگار جوان گردو یکی از متداول ترین و مصرف کننده ترین مغز در رژیم غذایی انسان است که به دلیل ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا 3 پروتئین آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها از مزایای سلامتی زیادی برخوردار است. مصرف منظم گردو می تواند به کاهش التهاب بهبود عملکرد مغز تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک کند. مطالعات اخیر همچنین نشان داده است که ترکیبات بیولوژیکی گردو به ویژه پلی فنول ها مانند لوزه ها می توانند نقش مهمی در جلوگیری از برخی سرطان ها از جمله سرطان روده بزرگ داشته باشند.

محققان دانشگاه Contabellment در ایالات متحده در یک مطالعه بالینی تأثیر مصرف گردو در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه که در ژورنال تحقیقات پیشگیری از سرطان سرطان منتشر شده است نشان می دهد که ترکیبات موجود در گردو می تواند به مهار فرآیندهای التهابی و سرطان در بدن کمک کند.

نقش اصلی در این فرایند توسط الگاتینین ها بازی می شود. این ترکیبات پلی فنول گیاهی در دستگاه گوارش توسط میکروبیوتای روده به ارولیتین A تبدیل می شوند. Urolithin A ماده ای با خواص ضد التهابی قوی است که می تواند رشد تومورها را مهار کند.

در این مطالعه سه هفته ای دو شرکت کننده در سنین 5 و 5 ساله که در معرض خطر بالای سرطان کولورکتال بودند روزانه نظارت پزشکان گردو را انجام می دادند. در طول مطالعه نمونه های خون ادرار و مدفوع مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام کولونوسکوپی انجام شد.

نتایج نشان داد که سطح شاخص های التهابی این افراد به ویژه در افراد چاق که قادر به تولید ارولیتین A بودند کاهش یافته است. سطح بالاتر این ترکیب نیز به طور مستقیم با سقوط پروتئین های رشد تومور در بافت پولیپ مرتبط بود.

محققان به دلیل ریسک کم و مزایای بسیاری از گردو توصیه می کنند که مصرف روزانه مقدار کمی گردو می تواند به عنوان یک روش مؤثر برای جلوگیری از بیماری های سرطانی به ویژه سرطان معده استفاده شود.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا