چـرخش خـاورمیانه نسبت بـه ایـران


جمهوری اسلامی ایران در ماه های اخیر تلاش کرده است بین عملکرد ایران در جبهه مقاومت و عملکرد ایران در مقابل همسایگانش تمایز قائل شود و حتی آنها را متقابلاً متقابل نشان دهد.

یک صدا و یکپارچگی خاورمیانه

به گزارش یومیر سید محمد حسینی امروز در یادداشتی در آرمان نوشت: جمهوری اسلامی ایران در قالب یک سیاست اعلامی در ماه های اخیر تلاش کرده عملکرد ایران در جبهه مقاومت و عملکرد ایران در قبال ایران را متمایز کند. -درمقابل همسایگانش آنها را برای نشان دادن با یکدیگر برابر می کند
بنابراین دیپلماسی ایران استدلال کرد؛ توان دفاعی ایران بازدارنده و برای حفظ ثبات و امنیت منطقه و مقابله با توسعه طلبی رژیم صهیونیستی است. ایران سعی کرد نشان دهد که در قبال آمریکا و اسرائیل منطق واقع بینانه دارد اما نسبت به همسایگان خود از منطق آرمان گرایانه پیروی می کند.
فعال شدن درگیری جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی پس از 16 آنلاین و درگیری های پیاپی بین ایران و رژیم صهیونیستی؛ جنبه های مثبت و منفی زیادی داشت. یکی از جنبه های مثبت آن اعتبار کشورهای همسایه نسبت به استراتژی دفاعی ایران از نظر نظامی بود. منطق بازدارندگی حاکم بر عملیات صادق یک و دو و همچنین دیپلماسی هوشمندانه دستگاه دیپلماسی کشور (به ویژه سفرهای فشرده و موثر دکتر عراقچی) در یک هم افزایی دقیق این پیام را به کشورهای همسایه ارائه کرد و منطقه ای که قدرت نظامی ایران بازدارندگی و دفاعی است. ایران به دنبال توسعه جنگ نیست اما قویا از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود دفاع می کند. این صحنه به کشورهای همسایه و منطقه ارائه شد و نشان داد که جمهوری اسلامی ایران چگونه از سوی صهیونیست ها مورد تهدید نظامی قرار گرفت و با منطق بازدارندگی چگونه قاطعانه به این تهدیدات پاسخ داد. محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران توسط کشورهای عربی به ویژه عربستان و مصر و به رسمیت شناختن دولت ترکیه مبنی بر اینکه ایران حق پاسخگویی به تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشورهای خود را دارد. این نشانه مهمی از اعتبار کشورهای همسایه و کشورهای عربی از دفاعی بودن قدرت نظامی ایران است که پیشبرد سیاست همسایگی را بسیار تسهیل می کند. بنابراین رویارویی ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورهای همسایه نشان داد که:
1- ایران شروع کننده جنگ علیه کشورهای منطقه نخواهد بود و راهبرد نظامی آن بازدارندگی و دفاع است.
2- ایران داوطلبانه برای حفظ امنیت جمعی منطقه و منافع عمومی امت اسلامی مداخله می کند.
3- بین اقدام نظامی ایران در جبهه مقاومت و سیاست همسایگی ایران منافاتی وجود ندارد اما منفعت متقابل دارند.
4- ایران نسبت به قدرت های مداخله گر منطق واقع بینانه و نسبت به کشورهای مسلمان و همسایه منطق آرمان گرایانه دارد.
5- هلال شیعه; صفویه و ایران هراسی آنها افسانه های رسانه های غربی هستند و هیچ مبنایی در واقعیت ندارند.

* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در یومیر به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا