چرا می خواهند ایران را در طوفان الاقصی شریک کنند؟!

چرا می‌خواهند ایران را در طوفان‌الاقصی شریک کنند؟!

چند روزی است که رسانه های غربی مملو از اخبار و گمانه زنی ها درباره نقش ایران در عملیات طوفان الاقصی در 16 آنلاین 1392 است. اتفاقی بی سابقه که زلزله در سرزمین های اشغالی محسوب می شود.

به گزارش یومیر ال نوشت: چند روزی است که رسانه های غربی مملو از اخبار و گمانه زنی ها درباره نقش ایران در عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر 2023 است. اتفاقی بی سابقه که زلزله در سرزمین های اشغالی محسوب می شود. طوفان الاقصی به وضوح حفره های امنیتی اسرائیل را آشکار کرد و به این تصور غلط که امنیت رژیم صهیونیستی خدشه ناپذیر است پایان داد. شدت حمله اسرائیل به غزه و خونریزی و جنایت بی سابقه در این منطقه دلیل روشنی بر ابعاد و اثربخشی عظیم عملیات مقاومت فلسطین در 7 اکتبر 2023 است و شکست اسرائیل در این عملیات باعث شد حمله همه جانبه به غزه و رانش زمین در آن منطقه حتی به حمله به لبنان انجامید.

با وجود این و نقش اصلی حماس در طوفان الاقصی رسانه های غربی چند روزی است که به سناریوسازی روی آورده اند و تلاش زیادی کرده اند تا ایران را به عنوان یکی از طراحان این عملیات معرفی کنند. چند رسانه آمریکایی از جمله نیویورک تایمز و واشنگتن پست گزارش داده اند که رهبران حماس از جمله یحیی سنور مدت ها قبل از هفتم اکتبر تصمیم به حمله به اسرائیل داشتند که به دلیل حمایت ایران از این عملیات به تعویق افتاد. در بخشی دیگر از این گزارش آمده است که رهبران حماس چند ماه قبل از شروع عملیات در 16 آنلاین با برخی از مقامات ایران و حزب الله دیدارهایی داشتند که نتیجه آن جلب نظر ایران و حمایت از اصل بود. از عملیات

این ادعاها در شرایطی است که مقامات ایرانی اعم از نظامی و سیاسی بارها بر بی اطلاعی از طوفان الاقصی و حتی فراتر از آن تاکید کرده اند و بر اساس اظهارات مقامات سیاسی حماس طوفان الاقصی. عملیاتی بود که توسط شاخه نظامی جنبش حماس طراحی مدیریت و اجرا شد و اصل اختفا در بالاترین سطح رعایت شده است. تا جایی که شاخه سیاسی حماس نیز از آن مطلع نبود.

بنابراین و با توجه به اصل پنهان نگه داشتن این عملیات در بالاترین سطوح باید اهداف غربی ها را برای انتشار چنین اخباری تحلیل کرد. با توجه به تقابل مستقیم ایران و اسرائیل و تبلور عینی این موضوع در عملیات صادق 2 به نظر می رسد این موضوع مهم ترین محل اجماع رسانه های غربی علیه ایران باشد. آنها با نشان دادن ایران به عنوان شریک در عملیات حماس در 16 آنلاین قصد دارند جمهوری اسلامی را به عنوان یکی از طرف های مهم درگیر در این عملیات در کنار حماس و حزب الله نشان دهند تا افکار عمومی جهان آماده پذیرش باشد. رویارویی غرب با ایران

تجربیات افغانستان عراق و لیبی نشان داده است که غربی ها ابتدا با بهانه تراشی و نشر اکاذیب در سطوح سیاسی و رسانه ای در مورد مسائل مختلف افکار عمومی خود را برای اقدامات مورد نظر خود آماده می کنند و سپس وارد عمل می شوند. شرایط کنونی نیز ثابت می کند که غرب با مشارکت ایران و حزب الله در عملیات 16 آنلاین به دنبال اجرای سناریوی دفاع از اسرائیل و مقابله با ایران و حزب الله است. اما مسلماً این سناریو قابل اجرا نخواهد بود زیرا ایران نه افغانستان است و نه عراق و لیبی. قدرت نظامی و منطقه ای ایران اجازه تفسیر کابوس غربی ها را نخواهد داد و مسئولان نیز بارها بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هر شرایطی تاکید کرده اند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا