چرا فرد ظالم را در آخرت مجازات می کنند و چه سودی از این مجازات به مظلوم می رسد!؟

پاسخ این سؤال که مجازات یک تیران در این بخش ممکن است مورد توجه شما باشد.
به گفته یومیر اسلام کویت در پاسخ به سؤال از مجازات ستمگر در ادامه نوشت: وی نوشت:
از آنجا که انسان مناسب ایجاد می شود بدیهی است که این مقام می تواند برخی از افراد را قادر به سرکوب دیگران در زندگی خود و نقض حقوق دیگران کند.
چنین افرادی گاهی اوقات نتیجه ظلم خود را در همان جهان می بینند و در رستاخیز تعیین می شوند و این بدان معنی نیست که عذاب سرکوبگر در زیر لزوماً سود و سود برای مظلوم است. در عوض نتیجه عمل خواه آن یا عذاب در مرحله اول نتیجه عمل خود شخص نه لزوماً برای تحویل مزایا و آسیب به دیگران!
اینکه کسی که نتیجه اقدامات خود را می بیند سنت و قانون الهی است.
سنت خدا در این جهان سنت عمل و واکنش است. یعنی هرکسی که کاری را انجام دهد که در جهان و در ادامه برای او بازتابی خواهد داشت.
بنابراین مجازات متخلف نه تنها در عوض و سود به مظلوم و مالک مناسب است. در عوض او نتیجه مجازات خودش است.
به عبارت دیگر مجازات ستمگر نباید توسط مؤمن مظلوم پاداش داده شود. در عوض مؤمن مظلوم پاداش ایمان صبر و سایر اعمال خوب را دریافت می کند.
قرآن کریم در این رابطه می گوید:
“Fattahmokimi al -sakhiri حتی در زکاری و کنتیامی منا منا” ؛ (1) تا زمانی که مرا فراموش کردید و همیشه به این مؤمنان می خندیدید توسط آنها مورد تمسخر قرار گرفتید!
“پیام Jazi’ahi al -awwi bama sabrwa َ آنها پیروز و مرفه هستند!
این آیه می گوید: صبر و استقامت مؤمنان دلیل نجات آنها است شما را مسخره نمی کند!
بر این اساس این نه ورود مؤمنان به بهشت برای آسیب رساندن به کافران یا مجازات کافران و مشرکان به نفع مؤمنان است. به جای اینکه در رستاخیز باشد تمام نتایج و مجازات اقدامات آنها می بینند.
اما وقتی بهشت می بیند که خداوند قول واقعی خود را برآورده کرده است و افراد مظلوم و مظلوم را در معرض ستمگران قرار نداده است به آنها نوعی لذت معنوی می بخشد و آنها همچنین می توانند شادی خود را به جهنمی برسانند که توسط خودشان صدمه دیده است:
“nadi al -ja’ba al -jawani al -nasr al -najari al -qaddna و خاخام محبوب ما حق fahl al -fahliyyatim و پیامبر ما (ص)!”
بهشت به جهنم خواهد گفت: ما اطمینان حاصل کردیم که وعده خدا درست است. آیا شما نیز به چنین اعتماد به نفس رسیده اید؟
پایان پیام