ویدئویی هولناک از پس روی آب در مازندران
محسن کاظمی تبار درباره برداشت آب از دریای خزر گفت: در این منطقه جهاد کشاورزی و منابع طبیعی را بر عهده دارد و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است.
وی افزود: با توجه به عقب نشینی محسوس دریای خزر نامه ای به فرمانداران شهرهای ساحلی ارسال شد تا عقب نشینی ها را جدی بگیرند.
مسئول اداره محیط زیست دریایی مازندران تصریح کرد: میدان در برخی از شهرهای ساحلی خشک شده است و مدیران باید فکری به حال آن کنند.
کاظمی تبار گفت: بخشی از این ابلاغیه با رعایت حریم دریا بوده است که با توجه به افت آب های خزر مناطق درگیر ساخت و ساز اعم از ویلا مغازه و سواحل نباشند. .
وی بر رعایت حریم دریا تاکید کرد و خاطرنشان کرد: دریای خزر نیز مانند رودخانه ها بستری تعریف شده دارد و اگر این ویلاسازی در قسمت خشک انجام شود مانند زمان سیلاب که رودخانه حریم خود را پس گرفت و باعث آسیب شود و بعداً اگر این اتفاق بیفتد. کسانی که چنین حوادثی را ساخته اند نباید از دولت غرامت بخواهند.
این مسئول اداره محیط زیست دریایی مازندران با تاکید بر اینکه مناطقی که در دریا هستند نباید به خشکی تبدیل شوند گفت: این مهم باید مورد توجه قرار گیرد تا بلایی که به حاشیه رودخانه ها آوردند به دریا ختم نشود. .
کاظمی تبار افزود: قانونگذار بر حفظ حریم 60 متری تاکید کرده است هرچند گفته می شود دریای خزر دریاچه است و عقب ماندگی بیشتری دارد اما متولیان باید از ساخت و ساز جلوگیری کنند.
وی تصریح کرد: در صورت اشغال عرصه توسط افراد خشن آب های زیرزمینی آن مناطق به دلیل فاضلاب آلوده می شود.
مسئول اداره محیط زیست دریایی مازندران ادامه داد: زمانی که عقب نشینی اتفاق می افتد مصب ها نیز درگیر می شوند. در مصب ها و سواحل ماهی پرورش می یابد و در صورت ساخت و ساز و نفوذ فاضلاب نیز بر آلودگی ماهی تاثیر می گذارد.
کاظمی تبار بیان کرد: اکنون بهترین زمان برای جلوگیری از آسیب به سواحل است و با توجه به اینکه متخلفان هوشیارتر هستند و برای منافع شخصی اقدام می کنند مسئولان مربوطه باید مراقب باشند. افرادی که به ساخت و ساز می پردازند اکثراً مجوز ندارند زیرا مناطق ساحلی نتیجه پسرفت انفال تلقی می شود و با ساخت و ساز مشکلات زیست محیطی ایجاد می کند.