واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری به کشور

واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری به کشور

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی به نقل از دو محصول تخصصی توریستی با صفر درصد وظایف گمرکی از جمله گردشگری و اتومبیل های کروز به عنوان گامی در جهت تجهیز و توسعه زیرساخت های توریستی گفت که جمع آوری این پشتیبانی می تواند بسیاری از موانع را برای فعالان حذف کند.

به گزارش یومیر یک نشست ویژه در فعالان گردشگری و خدمات مسافرتی این کشور در سعید رزا صالحی امیری شرکت کرد.

در این جلسه سید رضا صالشی امیری از آماده سازی و دستیابی به مجموعه ای جامع از پیشینه در برنامه توسعه هفتم در گردشگری خبر داد و گفت: “کلیه قوانین مورد نیاز برای دستیابی به اهداف این برنامه به دست آمده است و این عملکرد به بنیادهای قانونی و اجرایی لازم در صنعت گردشگری داده است.”

وی با اشاره به تحویل بسته باورنکردنی مشوق های مالی و حقوقی برای تسهیل سرمایه گذاری در گردشگری افزود: “تعرفه های برق و گاز به یک چهارم کاهش یافته است و مجوز ساخت مجتمع های گردشگری ترکیبی صادر شده است.” همچنین امکانات ویژه ای برای سرمایه گذاران در این بخش وجود دارد.

صالبی امیری به نقل از واردات دو مورد تخصصی توریستی با وظیفه صفر درصد از جمله اتومبیل های گردشگری و کروز به عنوان گامی در جهت تجهیز و توسعه زیرساخت های توریستی گفت که مجموعه این پشتیبانی ها می تواند بسیاری از موانع را برای فعالان این زمینه حذف کند.

وی همچنین به اعطای 6 تریلیون توماس از تسهیلات از بانک مرکزی و 6 تریلیون تومانس از صندوق توسعه ملی آغاز روند پرداخت این منابع به عنوان گام مهمی در مسیر جدید گردشگری اشاره کرد.

وزیر میراث فرهنگی در ادامه به آمار تورهای نوروز بر اساس اولین داده های تلفن همراه اشاره کرد و گفت ثبت 2 میلیون و 6000 سفر داخلی منعکس کننده ظرفیت عظیم و واقعی گردشگری داخلی کشور است.

وی همچنین جذابیت گردشگران خارجی را یکی از بزرگترین اولویت های وزارتخانه خواند و به تعداد گردشگران خارجی که از حد 5 میلیون عبور می کند اشاره کرد: تمرکز ما روی کشورهای منطقه آسیای میانه قفقاز همسایگان خلیج فارس عراق عربستان سعودی هند چین روسیه و سایر کشورهای پرجمعیت است.

صالبی امیری به توافق نامه های منعقد شده در سفر اخیر خود به تاجیکستان اشاره کرد و گفت که هدف قرار دادن تعداد گردشگران تاجیک کاملاً قابل دستیابی است. همچنین با مقامات مصر امارات متحده عربی سعودی -Arabia ازبکستان قزاقستان ترکیه آذربایجان جورجیا و عراق گفتگوهای مؤثر انجام شده است.

وی همچنین پیام امسال را به عنوان سال زیارت وزیر امور خارجه واتیکان اعلام کرد و گفت: “ایران با لذت بردن از کلیساهای تاریخی و ارتباطات سازنده با جامعه ارمنستان توانایی میزبانی زائران مذهبی را دارد.”

وزیر میراث فرهنگی گفت: “ما از تمام قابلیت های دیپلماسی برای رفع موانع تسهیل گردشگری و جذب سرمایه گذاران استفاده کرده ایم و با سفیران در کشورهای مختلف دستور کار داده ایم.”

وی ایرانیان را در خارج از کشور به عنوان یک سرمایه گرانبها قلمداد کرد و تأکید کرد: ایجاد فضایی از اعتماد به نفس امنیت روانی و برگزاری جلسات مداوم و منجر به خواسته های توانایی آنها در توسعه گردشگری در کشور.

صالبی امیری همچنین به لزوم تقویت انسجام در خدمات توریستی اشاره کرد: “ما با اصل شناخت اکثریت و احترام به همه پیروی می کنیم و معتقدیم که توسعه و چالش های گردشگری نیاز به مشارکت همه گروه ها دارد.”

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: “ما یک ساختار منسجم و حرفه ای را در عرصه بین المللی ایجاد می کنیم که می تواند راه را برای توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور هموار کند.”

“رئیس جمهور و کابینه از برنامه های وزارتخانه با تمام قدرت خود حمایت کرده اند و ما تنها وزارتخانه ای هستیم که توانسته است مقررات برنامه هفتم را تصویب کنیم ؛ این دستاورد کشور در تاریخ سیاست توریستی است.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا