واردات تویوتا لندکروز به جای خودرو های سرقتی!
اوایل هفته گذشته مردی با شکایتی به پلیس آگاهی تهران گفت: تویوتا لندکروز من یک سال و نیم پیش در یکی از محله های تهران به سرقت رفت و هنوز پیدا نشده است. بعد از این همه مدت پیامکی مبنی بر صدور حکم رفع توقیف ماشینم دریافت کردم. فکر کردم ماشینم پیدا شده است برای پیگیری پرونده به کلانتری رفتم اما گفتند ماشین شما پیدا نشده و حکم توقیف همچنان فعال است. من نمی دانم چرا این پیامک برای من ارسال شده است و مایلم این موضوع را پیگیری کنم.
ماموران زمانی به این شکایت رسیدگی کردند که همزمان مرد دیگری با مراجعه به کلانتری و طرح شکایت مشابه مشخص شد خودروی تویوتا لندکروز وی دو سال پیش سرقت شده و پیامکی مبنی بر انصراف از توقیف دریافت کرده است. خواست تا خودروی خود را به پلیس تحویل دهد. او متوجه شد که خودرویی پیدا نشده و معلوم نیست چرا چنین پیامکی برای او ارسال شده است.
همچنین مشخص شد هر دو پیامک از سوی سامانه پلیس راهنمایی و رانندگی برای دو شاکیه ارسال و سپس مجدداً دستور توقیف خودروها در سامانه ثبت شد. پس از ثبت دستور رفع توقیف در سامانه برای هر دو خودروی مسروقه به نام دو مرد روستایی اظهارنامه ثبت شد تا هرکس خودرو را خریداری کند از طریق آنها پلاک خودرو را تغییر دهد. ماموران پس از یافتن این دو مرد اهل روستا که هر دو بی سواد هستند به تحقیق پرداختند و مشخص شد که سه مرد به سراغ آنها رفته و با پرداخت مبلغی برای نوشتن اظهارنامه خودرو با آنها اوراق هویت آنها را اجاره کرده اند.
با کسب اطلاعات سه مرد با سابقه جعل و کلاهبرداری چند روز پیش هر سه دستگیر شدند.
متهمان منکر جرایم خود شدند تا اینکه یکی از آنها اعتراف کرد و گفت: افرادی را شناسایی می کردیم که خودروهای خارجی مانند تویوتا لندکروز یا خودروهای دیگر خریداری می کردند و نمی خواستند حقوق گمرکی بپردازند. با استفاده از یک کنتاکت در پلیس راهنمایی و رانندگی و یک مخاطب در مرکز تعویض پلاک در یکی از شهرهای غرب و شرق کشور به آنها پول می دادیم. تماس ما در پلیس راهنمایی و رانندگی خودروهایی را که برای مدت طولانی دزدیده شده بودند و پیدا نشده بودند شناسایی کرد و مشخصات خودرو و مالک را در اختیار ما قرار داد و سپس نام این خودروها را برای چند نفر از لیست توقیف حذف کرد. . روز روستاییان را پیدا می کردیم و با اجاره مدارک آنها را به جای صاحبان اصلی خودروها می گذاشتیم و قراردادهای انتقال فروش می نوشتیم و به مردم می دادیم. سپس برای تعویض پلاک به سراغ مخاطب ما می رفتند و با گرفتن پلاک جدید به جای خودروهای دزدی وارد کشور می شدند و ما برای آن پول زیادی می گرفتیم. سپس مسئول تماس ما دوباره دستور واریز همان خودروهای توقیف شده را به سامانه می داد.
متهم ادامه داد: حتی توقیف دو خودروی تویوتا لندکروز تهرانی را لغو کردیم و با استفاده از مدارک آنها مجبور شدیم به جای خودروهای مسروقه دو خودروی قاچاق را از دبی وارد کنیم. طوری رفتار کردیم که انگار ماشین های سرقتی پیدا شده اند. دو میلیارد تومان از واردکننده خودرو گرفتیم و قرار بود بعد از کار دو میلیارد تومان دیگر بدهد که نشد.
دو همدست وی نیز در جریان تحقیقات اظهارات وی را تایید و به همدستی خود اعتراف کردند. کوشکی بازپرس اداره هشتم دادسرای ناحیه 34 تهران با تایید این خبر به جام جم گفت: متهمان در بازداشت به سر می برند و تحقیقات برای دستگیری همدستانشان ادامه دارد. در ادامه مشخص شد سارقان دو دستگاه خودرو تویوتا لندکروز که در تهران به سرقت رفته بود را با مدارک جعلی به چند نفر فروخته و در اختیار مردم کرج قرار دادند. هر دو خودرو توقیف و به صاحبان اصلی خود تحویل داده شدند.