هشت میوه که قند پایینی دارند، کدام است؟

تمام میوه ها حاوی قند هستند اما در بعضی از آنها سطح بالاتری از این ماده وجود دارد. مصرف میوه یک روش سالم برای افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی است اما برخی از میوه ها مانند موز و انبه حاوی قند بالاتری نسبت به سایرین هستند.
به گزارش یومیر افراد غالباً بر کاهش مصرف نوشیدنی های شیرین و شکلات تمرکز می کنند تا میزان مصرف قند را کاهش دهند و اغلب از شکر در میوه های شیرین غفلت می کنند.
تمام میوه ها حاوی قند هستند اما در بعضی از آنها سطح بالاتری از این ماده وجود دارد. اگرچه مصرف میوه یک روش سالم برای افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی است اما حاوی برخی از میوه هایی مانند موز و انبه قند بالاتر از سایرین است.
در این مقاله اخبار پزشکی برخی از میوه هایی را معرفی می کند که کمترین میزان قند را دارند و در عین حال فیبر ویتامین ها و بدن را نیز به ارمغان می آورند:
توت فرنگی: سرشار از فیبر خوراکی و شکر کم است. توت فرنگی همچنین منبع غنی ویتامین C است.
هلو: اگرچه هلو طعم شیرین دارد اما هلو متوسط) فقط 2 گرم شکر دارد.
توت سیاه (تمشک آبی): مانند توت فرنگی توت سیاه حاوی چهار تا پنج گرم شکر است و منبع غنی آنتی اکسیدان ها است.
لیمو: این ماده حاوی مقدار کمی قند و سطح ویتامین C بالایی است و یک افزودنی بزرگ برای رژیم غذایی است.
زنبور گفتار: این میوه تابستانی حاوی مقدار کمی شکر و مقدار خوبی از پتاسیم ویتامین C و آهن است.
نارنجی: یک پرتقال متوسط حاوی 5 گرم قند قابل هضم و نارنجی نیز منبع خوبی از ویتامین C است.
گریپ فروت: این میوه کم مصرف برای صبحانه توصیه می شود.
آووکادو: آووکادو تقریباً یکی از میوه های بدون قند است و منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر است.
پایان پیام