نگاهی به اقدامات مجرمانه برادر همسر مدیرعامل گروه دبش

نگاهی به اقدامات مجرمانه برادر همسر مدیرعامل گروه دبش

امیر حسین ایدی به عنوان مدیرعامل کارخانه Debash و رئیس هیئت مدیره شرکت شاهد زارنوس و متهم چهارم پرونده چای Debash برای مشارکت در سیستم مالی و ارز کشور به زندان شلاق زدن ارز و تحویل پول محکوم شده است.

به گفته قوه قضاییه پرونده متهم توسط متهم صادر شده در پایان مرحله اول پرونده صادر شد.

اکبر رحیمی دارباد (محکوم به ردیف اول) که در این مورد چندین شریک قانونی و حقوقی در ارتکاب مراحل جنایی خود برای حبس طولانی مدت استرداد همان ارز حکم نقدی سنگین توقیف قاچاق و شلاق زدن داشته است.

یکی از شرکای اکبر رحیمی امیر حسین ائیدی به پرونده چهارم -درجه یک متهم است. Eidy به عنوان رئیس هیئت مدیره شاه زارنوس و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره به زندان شلاق زدن استرداد ارز و پول محکوم شده است.

امیر حسین ایدی (برادر همسر اکبر رحیمی) در روند بررسی این پرونده گفت که وی مسئول تولید و مدیریت خط تولید برای چهارده کارخانه بی گناه در آملش و دباش در شهر صنعتی Eshteard است.

به گفته امیر حسین عید که خط تولید این شرکت را اداره می کرد مشخص شد که بیشتر چای وارد خط تولید تولید کنیا می شود و در مواردی که چای کنیا در سهام موجود نبود از چای هندی یا سایر کشورها استفاده می شد بنابراین مشخص بود که شرکت ها ادعا می کنند که این ادعاها برای این شرکت استفاده شده است. این یک ارز بوده است.

امیر حسین ایدی همچنین به مدت دو سال به عنوان رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره و تنها دارنده امضا انتخاب شد.

از آنجا که کلیه اسناد اوراق بهادار و تعهد به شرکت مانند کنترل تبلیغات و قراردادها و قراردادها توسط رئیس هیئت مدیره با SEAL توسط شرکت امضا می شود وی بلافاصله پس از پیوستن به هیئت مدیره شرکت شهد زارنوش تعهدات مبادله ارزی را اجرا می کند.

براساس گزارش وزارت اطلاعات و شکایت بانک مرکزی و بانکهای عملیاتی و نظریه رسمی قوه قضاییه در بانکداری امیر حسین عید از طریق شرکت با زار نوش 0.5.1 یورو متعهد شده است که مبلغ آن 1.2.5.5 تخمین زده شده است.

وی با دانستن اینکه شرکت های گروه دباش با تعهدات گذشته خود مشکلی داشته اند تعهد و دریافت گمرک را ایجاد کرده است و برای تحقق تعهد و واردات کالاهای ثبت شده در کشور اقدام نکرده است.

وی در دفاع از خود نادان بوده است و به تازگی خود را به عنوان کارمند و حقوق در کارخانه چای مستقر در شهر صنعتی Eshthard به عنوان مدیر تولید و مدیر داخلی کارخانه معرفی کرده است که تقریباً دریافت کرده است. 2 میلیون تومان در ماه از رحیمی بنابراین او از تعهدات خود بی خبر بود.

وی همچنین نقش مهمی در قاچاق ارز کیفری از طریق فروش ارزهای اختصاص یافته برای وارد کردن کالاها بدون رعایت قوانین و مقررات بانک مرکزی ایفا کرد.

به گفته وزارت اطلاعات اکبر رحیمی اقدام به انجام رفتار جنایتکار خود با همکاری با برادران همسرش از جمله امیر حسین عید کرده است. به گفته امیر حسین عید پس از انتقال ارزهای اختصاص داده شده به ایران و آن را به شرکتهای داخلی فروخته است از فروش آن از جمله خرید چندین املاک و مستغلات و اتومبیل و صندوق های واریز شده برای حساب های مختلف که این پرونده مسئول جرم پولشویی است تبدیل شده است.

امیر حسین ائیدی کارخانه و انبارهای اختصاصی را تحت کلید کلید گمرک مدیریت کرده است و بسیاری از تضادهای موجود در کالاهای وارداتی از نظر کمیت و کیفیت از طریق هماهنگی با شرکتهای نمونه برداری و آزمایشگاههای شرکای گمرکی که منجر به تأیید کالاها بر خلاف تشریفات گمرک و بدون انطباق می شوند.

از آنجا که این شخص به بسیاری از اطلاعات و اسناد شرکت دسترسی داشت و توسط اکبر رحیمی به او واگذار شده بود وی به راحتی درگیر رفتارهای جنایی بود اما از آنجا که هیئت مدیره پشتیبانی صنعت در دادرسی کارخانه مستقر شد این شرکت در معرض خطر مدیریت شرکت و قدرت مدیریت شرکت بوده است.

پس از اتهامات امیر حسین عید الدئیدی به دلیل شرکت در اختلال بزرگ در سیستم مالی و ارزی کشور با عدم انجام تعهدات ارز خارجی با متهم اول (اکبر رحیمی) کل میزان وظایف ارزهای خارجی منقضی شده است. 2.3.1 2 یورو (سی و چهارم و دویست و هفده هزار و هشتصد و نیتی -نین) به ارزش 1.2.1.1 ریال (چهارده هزار هفتصد و سیزده و سیزده و نود و هفت صد و هفت صد و هفتصد و هفت هزار و هفت هزار ریال). مدیریت فوق الذکر با 2 سال در زندان 2 ضربه شلاق استرداد همان ارز 1.5 € و یک حکم نقدی 1.2.1.1.1 ریال مربوط به بالاترین نرخ اختلاف ارزهای غیر باند پس از 1.1.1 منقضی شده است.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا