نوروز امسال ۱۰۰ رویداد گردشگری در کرمانشاه برگزار شد

isna/kermanshah معاون مدیر گردشگری برای گروه میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در استان کرمانشاه که تأکید می کند امسال رویدادهای مختلف توریستی در دستور کار وجود داشته است گفت: فقط در نوروز حدود 4 رویداد توریستی در استان برگزار شد.
در مصاحبه ای با یومیر فهیمه روشن گفت: گردشگری یکی از مهمترین قابلیت های توسعه استان است و گفت: “برای خدمت به توسعه استان گردشگری استان باید شکوفا شود که راه های مختلفی برای دستیابی به این هدف دارد.”
وی افزود: یکی از راه حل هایی که در سالهای اخیر در استان مورد توجه قرار گرفته است برگزاری رویدادهای توریستی برای افزایش گردشگران و افزایش دوام آنها در کرمانشاه است.
معاون مدیر گردشگری در استان اظهار داشت: طی یک سال گذشته حدود 5 رویداد مختلف توریستی در کرمانشاه برگزار شد که توسط گردشگران بسیار استقبال شد.
وی گفت: رویکرد امسال در دستور کار قرار گرفته است وی گفت: “رویدادهای توریستی در استان امسال در نوروز آغاز شد و ما تقریباً پنج رویداد توریستی را در تعطیلات نوروز برگزار کردیم.
روشن افزود: مهمترین این وقایع بخش مهمی از آنها بعد از شبهای جلال Nors بود که در بیشتر شهرها و پایگاه های ملی و ملی استان برگزار شد.
وی گفت: امسال ما بر روی وقایع چندگانه -Turist تأکید می کنیم وی گفت: گردشگری خانوادگی ترشح کودکان گردشگری خوراک گردشگری مذهبی و گردشگری ورزشی از جمله این محورها است.
معاون مدیر گردشگری در استان تأکید کرد: برای همکاری در گردشگری در کودک و خوراک ما تاکنون جداول تخصصی را برای این دو حوزه ایجاد کرده ایم.
وی گفت: همچنین دستگاه های مربوطه در این جداول تخصصی وجود دارد که می افزاید: “شکل گیری این میزها به حرکت رویدادهای توریستی در کودک کمک می کند و بدون کار موازی با واحدهای مربوطه و در یک مسیر هدفمند تغذیه می شود.”
Roshan متوجه شد: در جدول تخصصی توریستی مواد غذایی چهار زیر مجموعه شامل میزهای غذایی تخصصی محلی آشپزخانه ایرانی و آشپزخانه سنتی آشپزخانه بین المللی و دیو و کیک است.
وی افزود: در سوریسم كودكی میز تخصصی نیز با حضور نمایندگان آموزش و پرورش و رشد فکری كودكان و نوجوانان در سند گردشگری گردشگری استانی تهیه می شود و طبق آنچه رویدادهای مختلف گردشگری برای آگاهی از هویت و پیشینه تاریخی خود برگزار می شود.
پایان پیام