نقش ۷۵ درصدی سلامت روانی، معنوی و اجتماعی در سلامت افراد

رهبر سازمان رفاه گفت: نقش سلامت روانی معنوی و اجتماعی حداقل 2 ٪ بر اساس تجربیات و اظهارات علمی محققان بهداشت امروز است گفت: “ما با پیشینه ساختاری در سلامت روان روبرو هستیم ؛ بحث.
به گفته اینا سید جاواد حسینی در کنفرانس روانشناس و مشاوره گفت که سیستم بهداشتی امروز در جهان پذیرفته شده است و حداقل چهار بعد از سلامت بیولوژیکی سلامت روانی سلامت معنوی و سلامت اجتماعی دارد گفت: طبق تجربیات علمی امروز و دانشمندان امروز در سلامت نقش سلامت روانی معنوی و اجتماعی حداقل 5 ٪ است. ما خوشحالیم که در جهان و جامعه ایران در قالب سیستم شبکه بیمارستان ها وزارت بهداشت پرستاری ماما و آزمایشگاه ها یک سیستم مدیریتی اداری ساختاری و اعتباری نسبتاً خوبی داریم اما با سلامت منعکس کننده ساختاری روبرو هستیم. یعنی تا آنجا که ما پذیرفته ایم سلامت روانی و اجتماعی نقش 2 ٪ در بخش بهداشت دارد اما ما ساختار اقتدار و اعتبار را که برای بحث بیولوژیکی داشتیم تعیین نکرده ایم و این واقعیتی است که باید به آن بپردازیم.
رهبر سازمان رفاه ادامه داد: “امروز برای هر کسی مشخص نیست که سیستم اجتماعی و توسعه آن به خدمات حرفه ای دانش و تجربی احتیاج دارند.
در Påpege در Moralen I Internationale Samfund Og Det Iranske Samfund Især I Pasarona er gået til et samfund der kan kaldes et stormfuldt samfund sagde: “برای طوفان samfund kan være flere flere flere flere komet et era er er ermf er er er er er dist er dist er dist er dist er dist er dist er dist er er dist er dion Samfund der er et samfund der er grundlægengende در det er et samfund در det stormende samfund er et samfund hvor ale dimensioner af samfundet er تبدیل شد.
حسینی تکرار کرد: “برای تعجب این تغییرات سخت اساسی همه مبهم و شگفت آور ما به بیش از هر چیز دیگری برای توسعه تفکر روانشناختی نیاز داریم.”
وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: سازمان رفاه به عنوان یک مأمور بهداشت اجتماعی باید قدرت و قدرت ساختاری برای گسترش اضطراری اجتماعی خود در کشور داشته باشد اکنون ما حدود 5 اضطراری اجتماعی داریم اما آسیب های اجتماعی و مداخلات حرفه ای و روانی به 5 اضطراری اجتماعی نیاز دارند؟
وی متوجه شد: یکی از مأموریت های ما این است که بتوانیم مسئله ارتقاء روانشناختی در جامعه ایران را در سطح برنامه ریزی و افکار عمومی تغییر دهیم. مگر اینکه مشکلی را به برنامه ها منتقل کنیم در سیستم برنامه ریزی و بودجه در ساختار و سیستم اعتبار قرار نمی گیرد.
پایان پیام