نقش عوامل محیطی در بزهکاری جوانان؛ از خانواده تا جامعه

یک جامعه شناس گفت: “عوامل مختلفی وجود دارد که شخصی را برای سرقت و زور این عوامل از خانه به جامعه درگیر می کند.”
دکتر Amanullah Qarai Moghaddam در مصاحبه با ISNA وی در توضیح بیشتر این عوامل گفت: “عوامل زیادی در دزد و نیروهای جوانان وجود دارد.” اولین نسخه از خانواده است. اگر کودک در یک خانواده خوب رشد کند مطمئناً این اقدامات جنایی را انجام نخواهد داد. سوال دوم محیط زندگی مردم از جمله محله ها و شرایط زندگی است و دوستان و دوستان شخص نیز در تصمیمات وی بسیار مؤثر هستند.
وی از فقر و بیکاری جوانان به عنوان یکی دیگر از دلایل بزهکاری نوجوانان یاد کرد و گفت: فقر بیکاری تورم و قیمت گذاری برخی از افراد حتی تولید مواد اولیه اساسی در زندگی خود را دشوار کرده و مشکلات معیشت مطمئناً بر میزان سارقان تأثیر خواهد گذاشت.
روانشناس ادامه داد: وقتی جوانان بیکار هستند هزینه زندگی زیاد است و از طرف دیگر حقوق و دستمزد کوچک و جمعیت در بین مردم می شود. وقتی مرد جوان می بیند او نمی تواند نیازهای خانواده خود را به روشی درست برآورده کند. به سرقت می رسد.
قاری مغادام گفت: “متأسفانه شرایط جامعه ما برای این افراد آماده است.” یعنی بسیاری از خانواده ها به دلیل طلاق شکسته شده اند و کودکان شرایط رشد خوبی ندارند. قیمت کالاها افزایش یافته و دستمزد کارگران و طبقه متوسط مجبور به تغذیه می شود. مردم همچنین به دلیل شبکه های اجتماعی و مرتبط با چشم خود بسیار بیشتر از نیازهای خود انتظار دارند و همه اینها باعث می شود جوانانی که به درستی آموزش دیده نیستند و در تأمین نیازهای روزانه خود مشکل دارند.
وی افزود: “البته باید توجه داشت كه اگر شخصی به درستی پرورش یابد مطمئناً نیازهای خود را برآورده می كند و هرگز به افراد و كودكان مبتلا به چاقو و چاقو حمله نمی كند اما متأسفانه وضعیت فعلی جامعه باعث شده است كه به جای كار با دستمزد كم و با پرداخت هزینه های كمتر گروهی از افراد را دزدی كنند.
جامعه شناس همچنین درباره مجازات این سرقت های خشونت آمیز گفت: بیشتر این سارقان بارها دستگیر و زندانی شده اند. اما پس از آزادی همان اقدامات جنایی پس از آزادی ؛ بنابراین قوانین باید به گونه ای تغییر یابد که این افراد مجازات های بسیار سنگین و جدی باشند که بازدارنده هستند و هیچ کس دیگری به دنبال این جنایات نیست.
پایان پیام