لحاظ اصل خانواده محوری و عدالت جنسیتی در اصول ده گانه حاکم بر بازنگری آیین نامه ارتقا

دبیر کارکنان استراتژیک در خانواده و زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصل قانون مبتنی بر خانواده و رابطه جنسی در ده اصل است که کنترل حسابرسی اساسنامه را کنترل می کند.
به گفته اینا Fahimeh Farahmandpour در 22 جلسه دانشگاه شهید رجائی در دانشگاه شهید رجائی برگزار شد که بر نقش “استادان زن در افزایش سرمایه اجتماعی (با نگاهی به به روزرسانی اساسنامه)” متمرکز شده بود “در تالار شهید بهنار یادآوری شهید در شهادت در شهادت و ارائه رژه هایی از این رو. دهمین مدیریت حسابرسی اساسنامه به روز شده است. این یک گام مهم در حمایت از حقوق زنان دانشگاهی و نقش ویژه آنها در سیستم علمی این کشور است.
وی بر لزوم آگاهی از اصل خانواده -گرا در کلیه سیستمهای علمی سیاسی اقتصادی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: “این رویکرد باید مطابق با سیاست رهبر عالی و قوانین در نظر گرفته شود.”
وی همچنین در سیستم مدیریت دانش به متغیر جنسیتی نزدیک شد و گفت: مشکلات مختلفی که زنان با آن روبرو هستند و دانشجویان با آن روبرو هستند باید در فرمولاسیون یا حسابرسی قوانین مقررات و مقررات دانشگاه در نظر گرفته شود.
پروژه های مربوط به زنان دانشگاه در دفتر مرکزی خانواده و زنان
فراهماندپور همچنین با پروژه های مربوط به زنان در اجرای دفتر مرکزی خانواده و زنان سروکار داشت و گفت: “دفتر مرکزی در سیاست های طولانی مدت در زنان و خانواده کار می کند و بخشی از تمرکز ما بر بهبود وضعیت زنان دانشگاهی است.”
در آغاز جلسه دکتر سیلورکار دبیر دانشگاه شهید رجائی نقش اساتید در افزایش سرمایه اجتماعی و ظرفیت ویژه کارشناسی ارشد زن. دکتر رحمان رئیس بخش زنان همچنین نظرات و الزامات اعضای هیئت علمی را خلاصه کرد.
در آخرین قسمت از این جلسه دکتر فراهماندپور موضوعات و نگرانی های علمی از کارشناسی ارشد زن و پس از مبادله پیشنهادات اصلاحی در سیاست های علمی ارائه شد.
به گفته رسانه ها و مرکز روابط عمومی این جلسه با هدف تقویت حضور زنان در محیط علمی و آگاهی از حقوق و مأموریت های آنها و همچنین اصلاح قوانین غیر منطقی به پایان رسید.
پایان پیام