غرب بیشترین ظلم را در حق زنان کرده است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: غرب با نگاه ابزاری به زنان بیشترین ظلم را به زنان کرده است و این در حالی است که در نگاه اسلام زن از جایگاهی عالی و ممتاز در جامعه برخوردار است.
به گزارش یومیر به نقل از قوه قضائیه در سلسله رویدادهای طراحی الگوی حکمرانی متمدن در حوزه زنان و خانواده نشست «الزامات نظام حمایت قانونی در مدیریت حوزه زنان و خانواده» برگزار شد. با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه برگزار شد.
اصغر جهانگیر در این جلسه که با حضور جمعی از بانوان قضات و صاحب نظر در حوزه زنان و خانواده برگزار شد بر ضرورت ارتقای حکمرانی در حوزه زنان و خانواده تاکید کرد و اظهار داشت: در حوزه قضایی تقنینی و اجرایی همواره مواجه هستیم. چالش های مرتبط با مسائل زنان و خانواده و علیرغم موفقیت ها و موفقیت های فراوانی که به برکت جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان و خانواده به دست آمده است. هنوز چالش های زیادی وجود دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به نگاه غرب به زن و خانواده یکی از آسیب های جدی دوره های گذشته را دیدگاه ها و دیدگاه هایی دانست که بر اساس آن مطالباتی را بر زنان و خانواده تحمیل می کرد. سبک زندگی غربی بودن
وی در انتقاد از نگاه غربی که نگاه کالایی ابزاری و تبلیغاتی به زن دارد افزود: غرب با ابزار نگاه کردن به زن بیشترین ظلم را در حق زنان کرده است و این در حالی است که در نگاه اسلام زنان از جایگاه بزرگ و ممتازی در جهان برخوردارند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با برشمردن آسیب ها و چالش های حاکمیت قضایی در رابطه با مسائل زنان و خانواده گفت: امروز ظرفیت و توان قوه قضائیه در هم افزایی با نهادهای ذیربط و پاسخگو در حوزه زنان و خانواده است. حوزه خانواده برای حل چالش ها و شاهد نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف در صحنه اکشن.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به سند تحول قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: سند تحول قوه قضائیه جنبه ها و موارد مهم حاکمیت قضایی را در نظر گرفته است و جدا از شعارها و کلیشه ها نیز وجود دارد. برنامه ها و استراتژی های مهم برای حوزه زنان. و خانواده دارد و همه باید برای اجرای این راهکارها تلاش کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه رویکرد سند تحول قضایی را منطبق بر تخصص و تحکیم بنیان خانواده دانست و در عین حال تاکید کرد: برنامه ها و راهبردهای سند تحول قضایی در حوزه زنان و خانواده نباید به قوه قضائیه محدود شود بلکه در برخی موارد ضروری است بنابراین این راهکارها برای نهادهای ذیربط الزاماتی دارد و در صورت لزوم تبدیل به قانون می شود.
وی در این دیدار با اشاره به اینکه باید از تجربه موفق حکومت داری نهایت بهره را برد و آن را به عرصه های دیگر انتقال داد به تجربه موفق حکمرانی در عرصه های دفاعی و نظامی اشاره کرد و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران خوش درخشیده است. در امنیت و دفاع و همه دنیا فهمیده اند که ما «قدرت تولید کرده ایم» و می توانیم به هرگونه تجاوز دشمنان پاسخ قاطع و قاطعانه بدهیم. تجارب موفق ما در مدیریت دفاعی-امنیتی باید به سایر حوزه ها نیز سرایت کند و با اراده لازم بتوانیم با تدبیر و تدبیر و تلاش در هر جا که چالش ناکارآمدی وجود دارد چالش ها و مشکلات را حل کنیم و گوهر گرانبهای کارآمدی را در اداره کشور تقویت کنیم. کشور
انتهای پیام