طهرانچی: هیئت دانشجویی لازمه وجود دانشگاه است؛ نه یک امر جنبی

به گفته خبرگزاری آنا مراسم نهایی کنفرانس علمی هیئت مدیره محمد مهدی تهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آن الهیات در دانشگاه تهران شرکت کرد.
تحرچی اظهار داشت که درک ما از هیئت و دانشگاه از دو منظر قابل بررسی است. هیئت دانشگاه و هیئت علمی گفت: “شورای دانشگاه یا دیدگاه دانشگاه از هیئت مدیره در نظر گرفته شده است.” موضوع بحث امروز هیئت مدیره دانشگاه است. هنر مدرنیته ساختار یافته است. هنگامی که ساختار ساختاری اتفاقات در درون آن اتفاق می افتد. مدرنیته همچنین به ما آموخته است که ما باید قلعه این ساختارها باشیم. مدرنیته به عنوان یک ساختار مدرن به سنت ما باز می گردد.
وی افزود: “پس از انقلاب اسلامی ما ساختاری به نام جهاد دانشگاهی ساختیم که یک محیط تعاملی برای انجام همه کارهایی بود که دو دهه بعد تحت عنوان مرکز رشد ایجاد و گسترش یافت.” ما همچنین این مراکز را برای پارک های رشد و علوم و فناوری تسریع کردیم و جهاد دانشگاهی را به یک ساختار معلق تبدیل کردیم. پس از سالها ساختار مرکز رشد به حدی پیدا نشده است که جهاد دانشگاهی در سیستم ما بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت که ما باید به دنبال درک مفهوم چگونگی برقراری ارتباط هیئت مدیره به عنوان عملکرد با سیستم آموزش و پرورش باشیم: آیا سیستم آموزش و پرورش فقط همان چیزی است که غرب ارائه می دهد یا می توانیم ساختار دهیم؟ سیستم آموزش عالی ما در سه محموله اول شخصی تحت عباس میرزا تا زمان نقاشی رضاخان. در نتیجه شما امروز زمینه نقاشی را در سطح تحصیلی ما می بینید. اما در مورد خوشنویسی که میراث کشور ما بود ما از جامعه خوشنویسی خوشحال شدیم و به دانشگاه نرفتیم. امروز هنگامی که ما می خواهیم زمینه ای از آموزش عالی را ایجاد کنیم یک فصل به نام مطالعه مقایسه ای برای بررسی نحوه ارائه این زمینه در غرب وجود دارد.
یکی از اعضای هیئت مدیره دانشگاه آزاد اسلامی گفت: “به عنوان یک رهبر در آموزش عالی چگونه می توانیم بین دو هیئت و موسسات دانشگاه ارتباط برقرار کنیم؟” در انسان شناسی ما معتقدیم که انسان از بدن روح دلیل و قلب شکل گرفته است. این مرد ترکیبی از ارتباط بین ماده به ماده و فضای متعالی است. غرب همان چیزی است که او از انسان می بیند مولکی است. بنابراین آنها به او آسمانی و فکر نمی کنند.
تهشان گفت: “ما با اقدامات و رفتار انسان روبرو هستیم.” بنابراین دانشگاه و سیستم آموزش برای رفتار تنظیم شده اند. بر خلاف این واقعیت که ما با دانشگاه در ایران در ایران رفتار کردیم غرب با دانشگاه به عنوان یک وحدت رفتاری رفتار کرد. به همین دلیل غرب موسسه علمی را برابر و موسسه فرهنگی می داند در حالی که دانشگاه در کشور ما از ابتدا به عنوان یک موسسه علمی شناخته شده است.
وی ادامه داد: دانش توانایی و تمایل به لگد زدن هر عملی است که علاوه بر بینش می تواند یک انسان فعال باشد. آموزش نه تنها با عقل و بدن همراه است. به عبارت دیگر آموزش نه تنها تکنولوژیکی است بلکه در واقع یک روش رفتاری با ادبیات الهی و انسانی ترتیب چهارگانه را ارائه می دهد. به عبارت دیگر آموزش فقط انتقال علم نیست.
رهبر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس بینش توحیدی و توانمندسازی قرآن کریم گرایش گرایش به زندگی بشر در جهت زندگی و دانش مجموعه آموزش اجتماعی در دانشگاه که محصول رفتار خواهد بود. ما از چنین دیدگاهی با دانش آموز و جوانان کار نمی کنیم. بنابراین او در جهت گیری ها و گزینه های بزرگتر به عنوان یک همسر موفق عمل نمی کند.
به گفته دکتر تهرانچی همچنین با انسان شناسی به دانشگاه نگاه می کند و علم فرهنگ و فناوری را به عنوان سه ستون در دانشگاه می پذیرد اما آموزش عالی غربی و داخلی فقط دانشگاه را به عنوان موسسه علمی می داند و دو مورد دیگر را در نظر می گیرد. بنابراین دانشگاه ما زمینه فناوری را تعریف نکرده و آن را به تجارت مبتنی بر دانش منتقل کرده است در حالی که نوآوری مربوط به شرکت های مبتنی بر دانش است. نه فناوری. قانون اساسی ایالات متحده برای نویسندگان و مخترعین تعریف شده است. در اصل ما این اختراع را به عنوان یک روش در نظر نمی گیریم و به عمد منجر به تولید محصول می شویم و هیچ بازاری برای آن نداریم.
یکی از اعضای هیئت مدیره دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: چنین دانشگاهی همچنین فرهنگ را به عنوان یک آموزش تزئینی و اوقات فراغت می یابد. ما همچنین هیئت مدیره را پس از یک فعالیت فرهنگی در حالی که در کلاس طبقه بندی نشده است می بینیم اما برای آموزش آن. در چنین دیدگاهی ما جوهر دانشگاه را آموزش وزارت به عنوان معاون وزیر می دانیم. ما برنامه ای برای فرهنگ دانشگاه نداریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت که اگر دانشگاه علوم فرهنگ و فناوری بتوانند از طریق یادگیری مشاهده و عقلانیت تئوری تولید کنند مهم است که ما عقلانیت را بپذیریم و فقط در علم نظریه پردازی کنیم و به فرهنگ و فناوری اعتقاد نداریم. ما آموزش تحقیق و استفاده را برای فرهنگ و فناوری در دانشگاه تعریف نکرده ایم.
دکتری تهرانچی تأکید کرد: اگر بپذیریم که دانشگاه نهاد فرهنگی است باید به آنچه در فرهنگ فرهنگ و تحقیقات استفاده می کند پاسخ دهیم. کجا باید دانشگاه به عنوان مردی که می خواهد مرد باشد تحصیل کند؟ اگر به هیئت مدیره به عنوان یک ساختار نگاه کنیم هیئت مدیره برای رشد آموزش تحقیق و اقدامات فرهنگی خاص خود را خواهد داشت.
وی گفت: “ما ساختار آموزش فناوری را نداریم اما تفاوت بین علم و فناوری را درک نمی کنیم.” آیا این به ما یک ملکه ذهنی در فرهنگ می دهد به جز نیاز به آموزش فرهنگ؟ یا آیا نیاز به ایجاد یک سبک زندگی متفاوت از تحقیق در فرهنگ دارد؟
یکی از اعضای هیئت مدیره دانشگاه آزاد اسلامی افزود: “اجرای ساختار فرهنگی با اجرای سیستم علمی متفاوت است.” اگر کلاس را به عنوان یک ساختار در دانشگاه علوم ببینیم و پارک و مراکز رشد را به عنوان ساختارهای ناقص در دانشگاه فناوری در نظر بگیریم باید هیئت مدیره را به عنوان یک ساختار در دانشگاه فرهنگ ببینیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: برای گسترش مفهوم شهروندی غرب اتحادیه هایی را در دانشگاه ایجاد کرد و اساساً به عنوان یک برنامه اضافی به آن نگاه نکرد. بنابراین شوراهای اتحادیه کارگری ساختاری برای توسعه فرهنگ شهروندی در جامعه و شورای شهر است. حتی کمیته های نظم و انضباط یک عمل فرهنگی هستند.
دکتری تهرانچی خاطرنشان كرد: “ما حتی آموختیم كه غربی ها چه داشتند. وحدت الگوی كوچكی از جامعه غربی بود تا مفاهیم رهبران فکری و سیاسی را در سیستم تسلط در هنگام تأسیس تمدن غربی ایجاد و پیاده سازی كند. بنابراین سالگرد تشکیل پروانه ها در دانش جهانی است. علم “که به روزولت ارائه شده است می گوید که با پیشرفت در علم باید تلاش کنیم تا اشتغال ایجاد کنیم و جایگاه رهبری جهانی را حفظ کنیم.
وی گفت: در قرن نوزدهم و علوم انسانی توسط علوم دیگر مشخص شد وی از علوم انسانی علوم و فناوری بعدی یافت شد وی گفت: انقلاب صنعتی در قرن بیستم علم را ایجاد می کند و فناوری را ایجاد می کند تا در پایان یک فرهنگ باشد. اما امروز در قرن بیست و یکم فناوری فرهنگ را ایجاد می کند و پس از دستکاری جنسیتی بر فرهنگ جدیدی حاکم است تا در نهایت علم را تغییر دهد.
رهبر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رهبر عالی انقلاب معتقد است که پیشرو علم و تمدن در جهان با زندگی تیهبا است. غرب این مسیر را طی کرده است. بنابراین ما همچنین باید این مسیر را زنده کنیم. او همچنین سه ستون دانشگاه را تولید علوم آموزش جهان و جهت گیری این دو می داند.
به گفته یکی از اعضای هیئت مدیره دانشگاه آزاد اسلامی این دانشگاه به نظر وی دانشگاهی با سیستم های آموزشی علمی فناوری و فرهنگی است. در سیستم آموزش و پرورش اگر نتوانیم بر دلایل عملی برای میل عصبانیت و توهم غلبه کنیم و مقدار آن را تعیین کنیم دیگر شکل نمی گیرد.
وی ادامه داد: “اگر می خواهیم به تمدن اسلامی برسیم باید در مورد سبک زندگی حرفی برای گفتن داشته باشیم.” سبک زندگی قطعاً تحصیل کرده است و به فناوری احتیاج دارد. بنابراین این دانشگاه از طرف دیگر باید دارای سیستم فرهنگی جامعه تحصیل کرده سیستم آموزش مؤثر جامعه و دو سیستم علمی و فناوری جامعه نوآورانه باشد.
تهرانچی معتقد است که غرب دانشگاه را موسسه توسعه می داند. ما دانشگاه دانشگاه را در نظر خواهیم گرفت. رشد همچنین بر اساس داستان پیامبر موسی و خزر در امور اجتماعی استوار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: “دانشگاه می خواهد عمل اجتماعی را در دنیای علوم و تمدن برای دستیابی به زندگی تیهبه تضمین کند.” البته با اقداماتی که خدا به آن پاسخ می دهد. امیر المومینین بازیگران علمی را توصیف می کند که مردم سه گروه هستند. یا آنها با یک خاخام یا دانشجویی آموخته شده اند که با روش نجات سازگار هستند و نه تنها روی علم تمرکز می کنند و روند خود را تنظیم می کنند یا در رده سوم افرادی هستند که نور علم را روشن نمی کنند.
وی افزود: “در داستان پیامبر سلیمان (ع) که در مورد جادو بحث می کند خدا دو جنبه آسیب و سود را برای علم می گذارد.” پیامبر (صلح با او گفت) در داستان رویارویی مردم با یک آللام که علم شعر و شعر را می دانست گفت که وی لطفی دارد که صدمه ای و سود ندارد.
رهبر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: “اگر می خواهید بمانید ابتدا باید از رسیدن به ضرر خود جلوگیری کنید تا بتوانید رشد کرده و از آن استفاده کنید.” رومی همچنین در شعر معروف خود می گوید که اولین جان شر موش/ و به خاطر گندم. بنابراین ما ابتدا به یک موسسه نیاز داریم تا پایدار باشد و سپس یک موسسه برای مؤثر بودن باشد.
تهرانچی خاطرنشان كرد: مرحوم حج آقا موجتابا تهانی گفت: سیستم آموزش و پرورش بین خانواده و جامعه با محیط های آموزشی كار رفاقت و زندگی است. محیط دوربین می تواند مؤثرتر از محیط آموزشی باشد و اگر رفاقت فرزندان ما دارای اقتدار باشد دیگر نمی توان در محیط آموزشی تغییر داد. این جایی است که می فهمیم که چرا کشت قبل از ورزش مهم است. زیرا اگر ما تحت تأثیر سکولاریسم قرار بگیریم اساس علم ما مؤثر نخواهد بود. علم دائماً با این ظن تهدید می شود که دیدگاه دید و عظیم که یک روند دائماً مورد تهدید قرار می گیرد. حتی در مورد نزول انسان اولین مرد علم کاملی را آموخت زیرا نتوانست بر گرایش و وسوسه شیطان غلبه کند.
وی خاطرنشان کرد: ما نوآوری خود را در توسعه سازمان ها حفظ می کنیم. هیئت مدیره همچنین نوآوری ما است. بر اساس قول الهی به مادر موسی اگر جایگاه خود را در سیستم تدریس یادگیری نفوذ و نفوذ پیدا کنیم طوفان های موجود در فضای مبتنی بر شبکه نباید از قلب ما بترسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هیئت مدیره مؤثرترین ساختار فرهنگی دانشگاه است که می تواند در از بین بردن صدمات و به دست آوردن سود مؤثر باشد. هیئت مدیره نیاز به وجود دانشگاه دارد. یک رابطه صفحه نیست. هیئت مدیره ساختار فرهنگی دانشگاه است. فرهنگ و روند دانشجویان در هیئت مدیره ادغام شده است.