صنعت گردشگری می تواند ایران هراسی را در دنیا نابود کند

صنعت گردشگری می‌تواند ایران هراسی را در دنیا نابود کند

محسن فتحی تاکید کرد: باید از طریق صنعت گردشگری ارتباطات مجلس و گروه های دوستی پارلمانی بحث ایران هراسی را در دنیا حذف کنیم.

به گزارش یومیر محسن فتحی رئیس فراکسیون گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی روز یکشنبه در نشست خبری خود که در شورای اسلامی شهر برگزار شد اظهار کرد: آغاز به کار مجلس دوازدهم با یک سری اتفاقات در کشور بود که در نهایت این اتفاق افتاد. منجر به تشکیل دولت شد و چهاردهمین شد. دولت چهاردهم همزمان با برنامه هفتم توسعه کار خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: فراکسیون گردشگری با استفاده از دو بازوی انتظامی و نظارتی فعالیت خواهد کرد. برای اولین بار از برنامه هفتم توسعه در قانون گذاری و تعیین تکلیف در حوزه گردشگری استفاده شده است. از سوی دیگر مباحث گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی بسیار گسترده و گسترده است.

نماینده مردم دیواندره سنندج و کامیاران در شورای اسلامی ادامه داد: تصمیم گیران کشور حوزه گردشگری را آن طور که باید و به عنوان یک صنعت نمی بینند در حالی که باید از ادبیات گردشگری به عنوان یک گفتمان جهانی استفاده کنیم. . همچنین باید تمام تلاش خود را بکنیم که معاونت گردشگری در قالب سازمانی زیر نظر وزارت میراث فرهنگی تعریف شود و این موضوع را با وزارتخانه و دولت در میان خواهیم گذاشت.

فتحی ادامه داد: همچنین پیگیر تعیین تکلیف بیمه افراد فعال در صنعت گردشگری از جمله راهنمایان گردشگری هستیم تا تامین اجتماعی نیز این افراد را تحت پوشش قرار دهد. از طرفی گروه های دوستی پارلمانی در مجلس داریم و این گروه ها می توانند در بحث گردشگری ارتباط بهتری برقرار کنند. ایران هراسی باید از طریق این گروه های ارتباطی و دوستی پارلمانی برطرف شود.

وی ادامه داد: ادغام هوش مصنوعی با صنعت گردشگری را نیز دنبال خواهیم کرد. فراکسیون گردشگری کمیته ای به نام هوش مصنوعی تشکیل خواهد داد. فراکسیون گردشگری از نخبگان صنعت گردشگری فعالان و اساتید دانشگاه استفاده خواهد کرد. عدم توسعه صنعت گردشگری کشور دلایلی دارد و باید تلاش کنیم علت این مشکل را شناسایی کنیم.

فتحی با اشاره به اینکه راهکارهای قانونی مجلس برای بازکردن گره های صنعت گردشگری از دیگر وظایف فراکسیون گردشگری خواهد بود گفت: در روزهایی که تامین ارز با مشکل مواجه است ورود گردشگران خارجی به ایران به ایجاد رفاه و اشتغال کمک خواهد کرد. گردشگران خارجی تنها مواردی هستند که تحریم نمی شوند.

وی یادآور شد: با توجه به هزینه کم درمان در ایران کشورهای همسایه و کشورهای عربی علاقه مند به ادامه درمان در ایران هستند.

رئیس فراکسیون گردشگری با اشاره به اینکه به احتمال زیاد در هفته های آینده شاهد برگزاری نشستی در یکی از مناطق باستانی کشور برای بررسی چگونگی پیشبرد مسائل فراکسیون گردشگری خواهیم بود خاطرنشان کرد:

وی درباره دلایل مهاجرت بهورزان گفت: مهاجرت بهورزان را نمی توان منکر و ممنوع کرد. با توجه به کم بودن تعداد پرسنل بهداشتی در ایران نسبت به سایر کشورهای مقصد مهاجرت تمایل به مهاجرت در بین بهورزان ایجاد شده است.

فتحی در پایان یادآور شد: امروز برای رفع خلأهای ایجاد شده در کشور نیازمند همگرایی و وحدت بیشتری هستیم و در این میان جامعه رسانه ای و خبری نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا