شعار سال چگونه محقق می شود؟

شعار سال چگونه محقق می‌شود؟

بیش از ۲ تریلیون تومن و بیش از صدها پروژه کوچک و بزرگ در کشور وجود دارد که برخی از پروژه ها با معرفی این پروژه ها و جذب وجوه مردم برای اجرای آنها بیش از ۵ ٪ رشد می کنند تا منابع مردم به چرخه سرمایه گذاری و سود بپیوندند.

به گفته یومیر بینش پایگاه در یادداشتی از Maysam Mehrpour نوشت:

سال ۲ توسط رهبر خردمند انقلاب اسلامی “سرمایه گذاری برای تولید” نامگذاری شد. این عنوان که در سالهای اخیر در اقتصاد و تولید و توجه رهبر عالی انقلاب تولید در کشور مشاهده می شود. اهمیت شعارهایی مانند تولید تولید ملی مشارکت مردم در اقتصاد و غیره در سالهای اخیر و این بار مسئله سرمایه گذاری برای تولید مطرح شده است.

رهبر عالی انقلاب در نکات پیام خود که نوروز خود را که بدون لطف نیستند تأکید کرد.

اول تولید در هنگام انجام سرمایه گذاری جهشی است و این سرمایه گذاری باید تا حد زیادی از مردم باشد اما روش های مختلفی برای این سرمایه گذاری باید توسط دولت برنامه ریزی شود و می گوید که رهبر ارشد به این معنی است که منابع و صندوق های مردم باید از طریق برنامه ریزی پشتیبانی و راهنمایی به سمت فعالیت های مالی تولیدی حرکت کنند.

نکته دوم این است که طبق اظهارات رهبران ارشد در مناطقی که مردم به هر دلیلی وارد آن نمی شوند دولت می تواند خود را وارد کند اما اولویت اصلی مربوط به مردم است و مهمترین وظیفه دولت ارائه دلایل و رفع موانع است. همانطور که می دانیم منابع ریالی زیادی در اقتصاد کشور وجود دارد که متأسفانه به دلیل نقاط ضعف دولت در برنامه ریزی و رهبری برای کسب سود بیشتر این یک نمونه برجسته است که معرفی این منابع به بازار سکه ها طلا ارز و غیره است. سؤالی که در ماه های اخیر تشدید شده است و در ماه های اخیر طرفداران جدیدی پیدا کرده است طبیعی است که منابع و بودجه مردم در چنین شرایطی به سمت تولید حرکت نمی کند.

هنگامی که دلار سکه و طلا مسکن و غیره شخص ۵ ٪ به سود خود می رسد در حالی که تورم تقریباً بود. ۲ ٪ در یک سال باید از ۲ ٪ مازاد (علاوه بر تورم) حاصل شود تا انگیزه های دلالان برای شرکت در این بازارها کاهش یابد.

برای تحقق شعار “سرمایه گذاری برای تولید” به طور کلی باید دو عمل یا هدف همزمان دنبال شود. هدف اول یا اقدام باید ایجاد مانعی برای فعالیت های سوداگرانه باشد ما شاهد بودیم که منابع میکروپانی بسیاری از افراد به بازارهایی مانند ارز طلای خانگی و غیره بروند که تقریباً فقط به اقتصاد کشور اضافه می شوند بلکه بسیار مخرب هستند. بنابراین هزینه چنین فعالیت هایی در اقتصاد باید با تصویب قوانین و ایجاد تغییر در قوانین فعلی و فعلی کشور افزایش یابد. نمونه بارز این امر ممنوعیت خرید و فروش برخی از این موضوعات مانند سکه و دلار و حتی جرم و جنایت معاملات آنها و البته معرفی قانون مالیات بر سرمایه است. بنابراین هنگامی که دلار سکه و طلا مسکن و غیره شخص ۵ ٪ به سود خود می رسد در حالی که تورم تقریباً بود. ۲ ٪ در یک سال باید ۵ ٪ سود (علاوه بر تورم) برای دریافت مالیات های سنگین برای کاهش انگیزه های بازار وجود داشته باشد. طبیعی است که این قانون در کلیه بازارهای مالی از جمله مسکن طلا و سکه ارز و غیره اجرا شود و اجرای قانون سرمایه فقط در یک یا دو بازار خاص نه تنها هیچ مزیتی ندارد بلکه می تواند فشار و تهاجم نقدینگی به بازار را مشخص کند.

سوال دوم ایجاد مشوق ها و تسهیل سرمایه گذاری مردم در تولید است. با این حال فرایند فعالیت های تولیدی یک سؤالات تخصصی و البته زمان است که ممکن است بسیاری از افراد علاقه مند به ورود به این زمینه باشند اما فقط به دلیل عدم وجود منابع کافی برای فعالیت های خصوصی و شخصی و نکته دوم عدم محرمانه بودن با بحث در مورد تولید. واقعیت این است که سازنده تصمیم سیاسی با ترویج سیستم بانکی و تعریف فعالیت های مبتنی بر پروژه باید منجر به ورود منابع سرمایه گذاری خرد در منطقه سرمایه گذاری شود و فقط سرمایه گذاری در تولید نباید محدود به حضور و سرمایه گذاری مستقیم افراد در میکروشال ها و مشاغل باشد اما بسیاری از افراد فقط باید منابع ریالی و منابع سرمایه گذاری خود را ارائه دهند. البته پروژه های سودآور تعیین کننده و مقدماتی و امکان مشاهده سرمایه گذار و حضور کم و پیشرفت این پروژه ها یکی از مواردی است که نیاز به اصلاح عمیق و واقعی سیستم بانکی کشور دارد.

به عنوان مثال در حال حاضر بیش از ۵ تریلیون دلار و بیش از صدها پروژه کوچک و بزرگ در کشور وجود دارد که برخی از آنها بیش از ۵ ٪ رشد کرده اند اما به دلیل کمبود بودجه در سرمایه گذاری ها نه تنها بازدهی ندارند از هزاران میلیارد دلار در منابع کشور راکد و مسدود شده اند. سیستم بانکی باید با معرفی این پروژه ها و جذب سپرده ها و بودجه مردم برای اجرای این پروژه ها و پروژه ها چرخه سرمایه گذاری و سود را وارد کند.

*بازتولید سایر محتوای رسانه ای در ISNA تأیید محتوای آن نیست و فقط برای توجه مخاطب است.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا