شرق مازندران با تنش آبی و فرونشست مواجه است
یومیر/مازندران رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست دانمارک که به نگرانی های کمیته پارلمانی کشاورزی و محیط زیست اشاره دارد گفت: “بزرگترین مشکلات در محیط کشور و مازندران محدودیت منابع آب است و مازندران یکی از استانهای شرقی است که ما با استرس آب و وحجات کشور روبرو هستیم.”

شینا انصاری گفت: روز پنجشنبه 23 مارس در جلسه شورای سیاست کمیسیون کشاورزی که توسط اعضای کشاورزی آب منابع طبیعی و کمیسیون محیط زیست در AMOL حضور داشت گفت: برنامه ششم توسعه در زمینه کشاورزی و بیشتر محیط زیست در محیط زیست کمتر از 5 ٪ بود.
وی افزود: “با اقداماتی که رئیس جمهور انجام می دهد مهمترین سند بالادست ما هفتمین توسعه توسعه است و برنامه های کلیدی زیادی برای محیط زیست و کشاورزی وجود دارد.”
معاون رئیس جمهور خواستار مدیریت مصرف آب در اجرای سیاست رهبران عالی و هفتمین توسعه توسعه بود.
این مقام گفت: “کشاورزی باید با یک روش علمی جدید کار کند و از بین رفتن آب و علفهای هرز غیرقابل قبول است.”
رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست که به استفاده از کود ورودی شیمیایی و سموم دفع آفات در تولید کشاورزی اشاره دارد خاطرنشان کرد: به دلیل نگرانی های ما در زمینه محیط زیست رویکرد ما مبارزه با آسیب های گیاهی و استفاده از سموم و کودها برای استفاده از سموم دفع آفات و کودهای جدید است.
این مقام رسمی افزود: با توجه به اینکه همه مقامات نگران امنیت غذایی هستند امنیت تولید کشاورزی باید در نظر گرفته شود تا سلامت مصرف کننده را تضعیف نکند. “
انصاری که به دستور کار تصفیه فاضلاب در استان مازندران اشاره دارد خاطرنشان کرد: مدیریت پسماند بزرگترین نگرانی و چالش زیست محیطی از مازندران است.
وی افزود: در قانون زباله های تصویب شده توسط مجمع مشورتی اسلامی مسئولیت اصلی مسئولیت وزارت کشاورزی شهرداری ها و شهرداری ها است به طوری که آژانس حفاظت از محیط زیست نظارت و نقش خواستار دارد.
معاون رئیس جمهور درباره موقعیت انبار زباله عمارت آمول گفت: “سازمان حفاظت محیط زیست این مسئله را در اولویت قرار داده و در دستور کار قرار دارد.”
این مقام گفت: “مکان جدید زباله های AMOL باید با همکاری استان واقع شود.”
انصاری خاطرنشان کرد: ما باید نگاهی علمی به مسئله مدیریت پسماند ببینیم و خاطرنشان کرد که زباله ها نباید محدود به زباله باشند. یکی از راه حل ها یکی از راه حل ها وجود دارد و باید اقدامات جدی تری انجام شود که 2 ٪ از زباله ها در مازندران است.
هنگامی که وی خاطرنشان کرد که ایجاد زیرساخت های جداسازی زباله از مبدا یکی از مهمترین موضوعات در مازندران است وی گفت: مدیریت پسماند باید یکپارچه شود و یک برنامه جامع باید در نظر گرفته شود.
انصاری خاطرنشان کرد: در اجرای مدیریت پسماند حفاظت از محیط زیست در کنار مقامات برای حل مشکلات زیست محیطی استان با همگرایی است.
پایان پیام