سیاسی ترین محله تهران کجاست؟ – یومیر
شکل دولت جهانی قدرتهای جهانی مبتنی بر یک قانون نانوشته است و این قانون قانون جنگل است. قانونی که می گوید اگر گرگ هستید حتی می توانید بچه ها را به شما نگاه کنند و هیچ کس مجاز به نگاه به سمت چپ نیست. سالها از آغاز غم انگیز ظلم مردم فلسطین و ظلم به مشاغل اسرائیل گذشته است اما در دو سال گذشته در حوادث پس از سورپرایز و جراحی طوفان واقعیت دیگری از دنیای مدرن مدرن برای آزادیخواهان جهان وجود داشته است.

به گفته یومیر حماهری به صورت آنلاین نوشت: شکل دولت جهانی قدرتهای جهانی مبتنی بر یک قانون نانوشته است و این قانون قانون جنگل است. قانونی که می گوید اگر گرگ هستید حتی می توانید بچه ها را به شما نگاه کنند و هیچ کس مجاز به نگاه به سمت چپ نیست.
البته ایرانیان و بسیاری از لیبرال های جهان در فلسطین به شکلی متفاوت هستند و سالها در کشور ما و در بعضی از کشورها جمعه گذشته توسط ماه رمضان به عنوان فلسطین در نظر گرفته می شود و در پایتخت ایران نام یکی از محلات پایتخت یادآور ظلم و ستم جمعیت این کشور است. اکنون ما در حال گشت زنی در محله و خیابان در فلسطین هستیم و خاطرات یکی از سیاسی ترین خیابان های تهران را مرور می کنیم.
تاریخ
داستان این محله توسط گیاهان بلند و قدیمی آن گفته می شود. منطقه کوچکی که از آن به دوره قاجار باز می گردد و به نام الدالله نامگذاری شده است. خیابان سنگیکی از دوره پهلوی از جنوب به شمال گسترش یافت و در ششمین سال از بالدیه تانران پیاده رو در زمان سلطنت مهدی غن خان هدهیات.
کاخ مرمر
یکی از مهمترین عمارتهای این خیابان قدیمی کاخ مرمر است. یک عمارت به افتخار این کاخ کاخ به نام خیابان سابق. این کشور با کاخ مرمر یکی از کاهنان قاجار را به رضا شاه پیدا کرد که در آن زمان فرمانده سپه و نخست وزیر احمد شاه قاجار بود و از آنجا که در ساخت پادشاه نبود وی دستور داد که مامارت در کاخ مرمر باشد. البته رضا شاه از سال خورشید به خانه و دفتر خود تبدیل شده است. کاخ مرمر در سال خورشید به پایان رسید.
موزه هنر ایرانی
کاخ مرمر رویدادهای مختلفی را سپری کرده است. به عنوان مثال این کاخ شاهد ازدواج با دیگر پهلوی بود و در عین حال حمله ناکام خود را در سال 6 مشاهده کرد. همین خاطره تلخ باعث شد محمد رضا شاه پهلوی را با این کاخ. این کاخ در سال 6 به موزه تغییر یافت و پس از پیروزی انقلاب و دست دولت به عنوان موزه هنری ایران درهای خود را برای عموم باز کرد.
یادبود Mossadeghs
یکی از بناهای به یاد ماندنی در این خیابان سیاسی دکتر محمد موساج است. خانه ای که قلب سیاسی کشور دکتر محمد موساج در دهه 1980 زندگی می کرد و مکانی برای سیاست بود. 6 آگوست این کودتا به این ساختمان 2 متری در Heshmat al -dawlah -کروس حمله کرد و خانه و دارایی های خود را تا حد امکان ویران کرد. سالها بعد پسر دکتر موساج بخش سالم از خانه به دانشگاه هنر و سایر قسمت های خانه ویران شد و به یک آپارتمان تبدیل شد و بخشی از هویت سیاسی در خیابان فلسطین نابود شد.
خیابان فلسطین فعلی
پیش از این سفارت صهیونیستی (نه با نقاشی های عمومی و عنوان سفارت در عمل) در این خیابان بود و اندکی پس از پیروزی انقلاب و در طول سفر یاسر عرفات به سازمان آزادسازی فلسطین آن را فلسطین خوانده می شد. علاوه بر ساختمانهای فرهنگی مانند وزارت آموزش و پرورش مسجد و مدرسه قسمت شمالی این خیابان به بورس اوراق بهادار و قسمت جنوبی بورس پرده ها و سه گانه تبدیل شده است.
پایان پیام