سکوت برخی چهره های فرهنگی در برابر کودک کشی در غزه، چشم پوشی از رنج انسان است

احمد امیری در مصاحبه با خبرگزاری اخبار آنلاین در آبادان با نگاهی به درد و نگرانی سکوت برخی از چهره های مشهور ادبی و فرهنگی فاجعه بشردوستانه در غزه گفت: برای سکوت برخی از چهره های مشهور ادبی و فرهنگی از فاجعه بشردوستانه به ویژه کودکی مکرر رژیم صهیونیستی.
فعال فرهنگی و فرهنگی آبادانوی گفت: “صحنه های این روزها از غزه بیش از یک بحران سیاسی است.”
وی گفت: “ما با جرمی روبرو هستیم که می توان به جز تولد نام برد و در چنین روزهایی انتظار می رود وجدان فرهنگی جامعه از همیشه بالاتر باشد.”
امیری گفت: “من نمی گویم که هیچ هنرمند یا نویسنده ای باید بیانیه ای بیان کند یا نگرش خاصی بگیرد اما حتی یک کلمه ممکن است نشانه رفاقت و بشردوستانه باشد.
وی خاطرنشان کرد: سکوت برخی از چهره های مشهور هنگامی که قلم سرکوب شده بود برای بسیاری از علاقه مندان به فرهنگی و ادبیات مشکوک است. چرا به دوران کودکی پاسخ نمی دهیم؟ چرا این یک کلمه همدلی در برابر اشک مادران و پدران نیست؟
شاعر این روزها بر نقش اخلاقی قلم تأکید کرد: نوشتن در مورد غزه در مورد درد در مورد بی فرزند بودن لزوماً بیان سیاسی نیست. بعضی اوقات فقط یادآور انسان بودن در مورد رسالت فرهنگ است.
در پایان او با نگاهی امیدوارکننده گفت: “من فکر می کنم بسیاری از فرهنگ در قلب آنها احساس می کنند که رنج غزه است اما ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که این همدلی در کلمات و نوشته ها منعکس شود زیرا هر کلمه ای از قلب بیرون می آید.
46